25

Анонимен

преди 8 години

Още ли, та нали казаха, че няма да даваме? Аз съм работил 40години и вземам пенсия от 300лв., а моята гръцка роднина, която е била детска учителка и се е пенсионирала на 45 години взема 1500 евро и сега ще даваме на тях пари!

24

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Ние сме част от ЕС и трябва да правим каквото се реши. По-добре ли ще е ако положението в Гърция се влоши и изпаднат от ЕС? Не, нали?Затова, нека да помагаме с колкото кажат, ние и без това сме си стабилитетни, това няма да ни се отрази.

23

Пешко

преди 8 години

Гръцкият премиер Алексис Ципрас ще признае независимостта на Косово.Това съобщава в днешния си брой белградското издание "Блиц".Вай вай, ква стана тя

22

Бат Петко

преди 8 години

До Анонимен 27Защо стоиш анонимен, а не си сложиш nick БСП FOR EVER

21

Анонимен

преди 8 години

Как мислите, ще се нагъзи ли Рапоня? Не само а и фелацио ще направи на еврогейовете за да го тупкат по дебелия ***. А българина, него кучета го яли, да си мизерства така и си е свикнал. Няма такова продажно същество, отвратителен е.

20

гербист-столичан

преди 8 години

Редно е и ние да дадем, все пак нали всички искахме да сме част от семейството на ЕС, отделно Гърция ни е съседка и е редно да помогнем. Освен това като дадем сега ще се види че сме стабилитетни, че сме добре и че можем да си позволим да помагаме на закъсалата ни съседка Гърция. Да се види че сме по-добре от Гърция.

19

Анонимен

преди 8 години

България ще прави това което и кажат - няма избор. Нали искахте да живеете като западно-европейци и американци. Е - живейте сега като африканци. Пазарния капитализъм и демокрацията не е само няколко богати страни от Европа и САЩ, ами включва и Третия свят. Познайте къде е вашето място?

18

Печелившите

преди 8 години

От гръцката криза са страни като Герамамия Швейцария - швейцарския франк МВФ СБ щатския долар Защо бедна България трябва да плаща .....само че българина не може да проумее че след 1989г сме влезли в свят в който едни пият други плащат ние сме от страната на плащащите пиенето е за други

17

Някой

преди 8 години

До ЕвроатлантикЗащо говориш от името на целия български народ?!Да даваме пари, които и без това нямаме заради същите тези евроатлантици.

16

Стамат

преди 8 години

До Българи или идиотиЕдно не разбрах - как включи българите в групата на руснаци и гърци? ;-)

15

Анонимен

преди 8 години

На ви ЕС! На ви и *** Тиквата(Румяна, Москов, Кунева, Деса, Мая, Михов, Божидарчо Жалкия,Орехчо и прочие, за които гласувате 25 години! Що за народ е този, за да се разделя помежду си и да не разбере най-накрая, че всичките са едни и съши и само с писане по Интернет нищо няма да стане! Става пред Парламента! И заедно, а не разделени!). Продажници. Овци. Мазохисти. 5 века робство - малко е, заслужено е!

14

Анонимен

преди 8 години

НАТО е призрак.ЕС се разпада.

13

Стамат

преди 8 години

Ами щом се налага... ще даваме! :-D

12

Евроатлантик

преди 8 години

Българите трябва да докажем, че сме истински евроатланцици и че заслужаваме мястото си в голямото демократично евроатлантическо семейство в което ни оказаха честта да ни приемат. Сега трябва да работим преко сили, да отделяме от залъка си и да затегнем коланите за да подкрепаме нашите по-старши партньори от Вашингтон и Брюксел.

11

Анонимен

преди 8 години

tochno taka.da vnimavame da ne doide chichko Putin s tankove i separatisti,che dupe da ni e qko

10

Анонимен

преди 8 години

Аз вече помогнах. Оставих 5000 евро за море там. Стига толкова.

9

Анонимен

преди 8 години

Богатите са богати, защото има бедни и глупави/ беззащитни !

8

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Разбира се, че трябва да участваме равнопоставени с останалите държави и да отделим нужните средства. Не може само ние да се цепим, след като на референдума преди години решихме да станем членове на ЕС, значи трябва да участваме във всички мерки, вкл. и тази. Да покажем че сме много по-стабилитетни от Гърция и ѝ помагаме, защото ние сме по-добре.

7

Анонимен

преди 8 години

МЕХАНИЗМА Е ЧЕ АКО ГЪРЦИЯ НЕ СИ ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ НИЕ СМЕ ГАРАНТИ. АТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НИЕ БОГАТАШИТЕ С ПО 200 ЕВРО ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ НА БЕДНЯЦИТЕ ГЪРЦИ С ПО 1000 ЕВРО ПЕНСИИ ЗАЕМИТЕ КОИТО ИМ ДАВАТ ЕВРОГЕЙЦИТЕ. ЧЕСТИТО БОГАТАШИ. И ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТАНЕТЕ КАТО ГЪРЦИТЕ!!! НАЛИ ТАКА КАЗА ДРУГАРЯТ БАНКЯНСКА ТИКВА???

6

Анонимен

преди 8 години

6Наш Бойко само се прави на мъж, кара се на журналисти, на обикновени хора, на всички. Като дойде ред обаче да се направи на мъж в Европа, по наведен от него никъде няма да видите.