86

conservator

преди 8 години

До аман от разбирачиАз на краен потребител на услугите на българското черноморие ли ти приличам.

85

conservator

преди 8 години

Да крайния потребител го плаща, аз не съм краен потребител за българското черноморие. Искам високи данъци там, които да се стичат към София и като се върна от Гърция, тези данъци да ми послужат за нещо.

84

аман от разбирачи

преди 8 години

До conservatorУмнико, ДДС-то е косвен данък и го плаща крайния потребител, а не доставчика. Аман от разбирачи дето все оправят България.

83

Анонимен

преди 8 години

В един турски филм показаха един бизнесмен който искаше пари за чадър и всички му се изсмяха защото нямаше клиенти. Но това беше филм. В България е реалност.

82

Анонимен

преди 8 години

Бях 10-ина дни на Созопол, не бях ходил много време по нашето море, и да Ви кажа не бих използвал определението "празно" това ако е празно, какво тогава е пълно)))

81

conservator

преди 8 години

Много скъпо 30 лв. Аз в Гърция плащам 35 Е за двойна стая, с кухня и баня с тоалетна. В кухнята си има печка, хладилник, посуда. Стаята я мият всеки ден, а през ден сменят хавлиите и чаршафите. На двора в къщата си имам маса с четири стола и мога да ползвам барбекю на дървени въглища. Купувам си пресен кефал по килограм рибата и цял го слагам на скарата за 20 минути се опича.

80

Анонимен

преди 8 години

Не е зле местните велможи да помислят за пречиствателни станции, а не само за банковите си сметки. Добре е да се вкарат и малко пари в обучение на персонала.

79

наблюдател

преди 8 години

нашето море е частна собственост на мутри мафиози и управляващи бивши и настоящи логично е на море при комшиите

78

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗа всяко нещо се искат пари по нашето Черноморие,за да се стигне до абсурда,че в малко семейно хотелче на юг,плащах по 30лв . за нощувка в стая с две легла ....Ми кат ходиш по гнясни квартири кво очакваш. *** с претенции.

77

Анонимен

преди 8 години

"Остава надеждата, че най-силните за туризма ни летни месеци предстоят."В средата на август, това е уникално съждение ;)))

76

Анонимен

преди 8 години

Къде го видяхте това празно лято, вземете се разходете до Созопол, Несебър или Сл Бряг, неможе да се размине човек от наавлица

75

Анонимен

преди 8 години

За всяко нещо се искат пари по нашето Черноморие,за да се стигне до абсурда,че в малко семейно хотелче на юг,плащах по 30лв . за нощувка в стая с две легла ,а чадъра и шезлонга на плажа ми бяха на същата стойност,престоя ми на паркинг,често удряше 10лв.Като сложиш и храната по ресторанти,какво става на края....?Тази година отидох в Турция и всичко ми влизаше в цената.Не ми поискаха една стотинка за каквото и да било.Какво ще избера догодина е повече от ясно - Турция или Гърция.

74

Rejep

преди 8 години

това са неща които съвсем спокойно може да предложи и Гърция например...и като сложиш в сметката, че имат прекрасно море, обслужване и цени разбираш на къде клони кантара!

73

Анонимен

преди 8 години

Споко, през септември се очакват пълчища марсианци, защото те обичат по-прохладния климат. Така са свикнали.

72

Rejep

преди 8 години

До АнонименХора, престанете с тва етикетиране на "бедни и богати" туристи. Туристите са от два вида: нормални и супер богати. Вторите никога няма да посетят България, защото си нямат работа тук. Що се отнася първите, това са хора които са обиколили повечето европейски летни дестинации и накрая са направили избор. Трябва да започнем с един неуспорим факт: морето в България е мръсно, черно, грозно! Щом нямаш море залагаш на друго. Евтини цени, party, алкохол и т.н. обаче има един проблем...

71

плюскаш до насиране,

преди 8 години

Тези дето хвалят Гърция/Турция са мазохисти или скоро не са помирисвали море. Цените били като тук - да същите само че в Евро. И къв ти е кефа да се навреш в затворен комплекс, за да се се пържиш на жегите им и да плюскаш до насиране, че да не иде зян инклузива. Ми тези мишки дето ходят само за уикенда до Гърция - модерна версия на *** турист, ама и гърците вече ги знаят и скоро ще спрат да ги пускат като им отперат една входна такса на границата. Абе в България или Гърция - селяка си е ***!

70

Анонимен

преди 8 години

До azДругата година като останеш със съвсем празен хотел да видиш тогава как ще ти мине хиленето. Тогава ние ще ти се смеем, ще се превиваме от смях от турските и гръцките курорти. Който се смее последен, най-добре се смее.

69

conservator

преди 8 години

Абе хора не мислете как да си изкарате по-добре в Гърция, ясно че ще почивате там, а не на бълграското черноморие. Тук е мръсно и неподредено. Но все пак помислете как на изборите да изклатите олигарсите-концесионерите. Настоявайте за 20 % ДДС в туризма. Вземете вашия пай от тяхната печалба.

68

Анонимен

преди 8 години

Нямат персонал, нямат и туристи. Чиста работа, тъкмо няма да плащат заплати на вятъра.По 10 заети стаи на ден му стигат на мутрата. Тъкмо да успее сам да ги почисти и да им изпържи по 2 яйца за ол инклузива.

67

Анонимен

преди 8 години

До azКогато фалираш ще спреш да се обясняваш. При пазарната икономика никой няма да хукне да те спасява. Как тогава ще се научиш само на цивилизовани маниери и ще се отучиш от мутренските, а езикът ти няма така да стриже в сайтовете! Като погладуваш малко ще се научиш. Няма начин да не се научиш. Живота много ще те бие, просто.