93

Анонимен

преди 8 години

Цитат : " Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина. "???Малко бой е ял тоя чорбарин ! Требвало е повече !Ако го зърна отнекъде, че му направим главатa мека !:(((:(((((:(((

92

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Хайде стига с тъпотиите!Дори и да продават гривнички, това си е тяхна работа и не разни гнидави комплексари следва да налагат силом над явно по- слаби от тях личното си виждане за социум и поведение.

91

Анонимен

преди 8 години

До 99, айде бе отворко, ела още сега чакаме те. Ама после да не ходиш да се жалваш в полицията или пред журналисти. Ще ти сцепим дупарата. Идвай.

90

Анонимен

преди 8 години

до 105: Защо вие *** фенове сте скочили първо на детето да го обиждате и биете тогава бе? Защо не отидохте при дядото веднага???

89

Berlin

преди 8 години

Какъв класически ***! :)))

88

Анонимен

преди 8 години

ДО 99С ТЕЗИ ДРОГИРАНИ ТИПОВЕ КАКВО МОЖЕ ДА СИ КАЖЕШ.ТОВА Е *** НА ОБЩЕСТВОТО НЕ СТАВА ВЪПРОСП ЗА ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА.АБСОЛЮТНА ***.

87

Анонимен

преди 8 години

Има един такъв същия като този "дядо" във Варна. От години кара децата си малки момиченца и момченце да ходят да обикалят заведенията и да предлагат различни неща, по 3-4-5 лв след тва в края на деня им събира оборота. Цял ден седи из морската някъде и ги чака да се върнат с парите. Голяма далавера на месец прави по 1000-2000 лв и повече през сезона. Значи одобрявате, децата да имат подобно детство на 9-10 години, бащата или дядото да ги експлоатира за собствена изгода, вместо да играят някъде.

86

Иво

преди 8 години

като му видя физиономията на този футболен хулиган и си представям, колко е невинен.

85

мда

преди 8 години

По време на разследването тези "кошаревски свидетели" къде бяха? Смятам, че поради "статута" си се налага да бъдат задържани за укриване на информация от полицията...

84

Анонимен

преди 8 години

До 99: Добре бе няма проблеми, ама ще спазим вашите правила: минимум 4-5 пъти числено превъзходство. Тия момченца после ще ядат със сламки

83

Бунта

преди 8 години

Това Цесекарче си заслужава боя - как може да каже ,че дядото крадял 0.10 стинки от децата си - голяма кражба - голяма заслуга за бой има.То всеки втори си заслужава боя ама не става така работата.

82

mhm

преди 8 години

Абе все си мислех че СМГ е математичка гимназия или нещо подобно кви са тия отличници - биячи ?!?! Все си мисля че трябва да ни прославят с акъл а те...

81

Горо

преди 8 години

Тази "версия" вече излезе в един много жълт сайт и очевидно ще си я разиграват все едно това ще спаси бръснатия *** от затвора! Отне им доста време да я измислят, но тези прасета, които седят по цял ден в градинките не блестят от акъл и явно си трябва време. Иначе да играеш на борсата звучи много забавно...да беше си признал, че е неграмотен *** със средно, който залага на мачове каквито са всички подобни ***!

80

Анонимен

преди 8 години

До 92:Е какво - да вземем всички да бием наред ли? Ами ако теб някой не ти хареса фейса и те пребие? Не може така решил да го бие и го бил. Няма такива филми. Като толкова искат тия скинари да налетят на мутрите и да се бият с тях, а не с беззащитни хора. Вместо да се захванат с работа някъде, живеят си при мама и тате, дават им се пари и те си пият бирите в парковете и бият, егати сбърканата система.

79

Бънди

преди 8 години

Ох, вече забравих те че 240 хрантутници ви направиха на *** и ви казаха няма да задължително гласуване. Днес като тъпчат Мая омбуЦман ще има пак партийни войни. Ама това до утре, когато ще я и занимават с това че на някоя ***, полицай й е "бръкнал" в хралупата. Тъпо племе сме ама вече не ни пука.

78

За съжаление НЕ

преди 8 години

Питекантропи като този на снимката може ли да бъдат свидетели ? Привържениците на ЦСКА, с този ли *** се опитват да си измият лицето -- зер те по свестни хора не могат да намерят.Все пак има нещо хубаво и в съществуването на ЦСКА. Непосредствено може да определиш, що за човек си имаш работа като разбереш, че е фен на ЦСКА. Това е нещо като лакмус за определянето на утайката на обществото!

77

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката е наркоман.

76

Анонимен

преди 8 години

До 92: Почвате да ставате смешни, честно.

75

Анонимен

преди 8 години

Значи единствено момчетата, набедени за скинари, са проявили будно гражданско чувство.Защо все още не са издирени другите две деца, едното от които е симулирало - докато е продавало гривните е било с превързано око, а когато е "отчитало" парите, превръзката липсвала!

74

до 89

преди 8 години

опорните точки на една държава в която българите бяха 9 млн, днес са 5 - само пенсионери, малцинства и нехранимайковци. Днес 5, утре 3. Добре дошъл в красивото настояще. И както казват малцинствата - като станем повече ще видим кои са малцинства ахахха