31

Анонимен

преди 8 години

До Анонименbgonair.bg/sutreshen-blok/2015-07-27/anons-za-sutreshniya-blok-na-28-yuli-2015-gВместо почивка, кошмар на пътя - защо случаите с провалени туристически ваканции зачестяват?от 08:30 часа

30

Анонимен

преди 8 години

Те превозвачите, стига са тъпкали резервоарите с авганистански хероин,да оставят малко място и за гориво!

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 36За съжаление пътувам за седмица. Но кое е предаването и от колко часа да го проследя, защото бих могла да се включа евентуално по телефона.

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩото тук като си ги харчим и цялата държава цъфти. Докато тук храним и финансираме дружелюбните " братя роми " и всички нагли и крадливи дУпетати. Аре , много ти се моля!....

27

Анонимен

преди 8 години

Само *** и самоизяждащи се същества отиват да си харчат парите в недружелюбни страни, които с тях обучават и финансират фанатизирани ислямски терористи.

26

честно казано

преди 8 години

Да закъсаш лятно време за гориво до работеща бензиностанция не е чак такава трагедия.Но аз с тази фирма повече не бих пътувал.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - този от автобусаУтре сутрин ще има ТВ предаване по темата. ние - двама потърпевши ще участваме. Искаш ли да се включиш?

24

горан

преди 8 години

В тази статия нещо не се връзва. Хем нямало гориво, хем никой не се е сетил, че може да заредят в туби на отсрещната бензиностанция, а обикновено на магистрала правят бензиностанция и на двете платна, така че в тази история има нещо гнило

23

Анонимен

преди 8 години

До Киро кофражистаНапълниха две туби, но това не е достатъчно. Автобуса трябваше да се обезвъздуши. Нали се сещате, че няма как да движи няколко километра на изпарения, да се напълни с въздух и после като се зареди просто да тръгне....

22

гост

преди 8 години

Хубава работа ,ама българска...

21

Анонимен

преди 8 години

Липсват подробности как е преминала атаката на багажното отделение. Колко щурма е имало. Шофьорът сам ли е отбранявал подстъпите или е имало защитници доброволци. Това е ключовия момент в тази епохална история.

20

Анонимен

преди 8 години

Аз бях в автобуса снощи и да ви кажа не беше нужно да събираме пари, за да се сипе нафта. Както някой по- нагоре беше коментирал. Шофьора сипа две големи туби с нафта, но който разбира повече от автомобили, сам ще се сети, че това няма да е достатъчно. Автобуса трябваше да се обезвъздуши, защото поради карането на изпарения се беше задавил сериозно. По- големият проблем беше, че никой от екскурзоводите не реагира адекватно на ситуацията.

19

Анонимен

преди 8 години

Да уточня. Нафта, след отскок до бензиностанцията с една туба, беше заредена, но вече беше влезнал въздух в двигателя и така и не запали. Най-тъпоте е, че на Пазарджик на ШЕЛа спряхме да оставим пътници....

18

Анонимен

преди 8 години

Вместо да се обаждат на роднини и приятели, които да идват да ги вземат, да бяха събрали по 2-3 лева от човек и да купят нафта!Така щяха да се приберат хем по-бързо, хем по-евтино!А когато се приберат в София, пак можеше да предявят претенциите си към превозвача!

17

художника

преди 8 години

Автобус с българи спря в нищото...--------------------------------------------------Що за *** израз ??? Ами ако беше спрял в "НЕЩОТО", тогава трябваше да ги вадят разфасовани.*** и то България си е едно НИЩО, така че май това са имали в предвид.Нищо не работи, като хората и нищо не може да ни угоди!!!

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10;Грешиш, само българин може да е толкова стиснат и глупав,че да не зареди и да чака с часове там където на две крачки е бензиностанцията. Толкова недоразвито и тъпо племе на земното кълбо няма. В автобуса вероятно има 40-50 пътници, ако бяха събрали по 1 лев,щеше да е 40-50 лева и това щеше да е някъде около 20 литъра дизел което щеше да оправи работата. Ама не, българинът от векове е чакал някой да го освободи или пороби-и двете окончателностти водели до ново поробване.Четете.

15

Анонимен

преди 8 години

До ЛукойлКакво образование? Това са *** тракийски камилари, говорещи българския с ориенталски акцент.

14

до 10

преди 8 години

какъв турчин бе, това си е български автобус. Регистрационния номер поне не видя ли?

13

Анонимен

преди 8 години

Да са ви пратили камили от Турция.

12

Лукойл

преди 8 години

С нафта се палят печки, иначе му де вика дизел, но това го учеха в училище когато имаше образование и желание да се учиш