6

anonimen

преди 8 години

Този постави основите на мащабната корупция ,от което се възползваха всички управляващи

5

царското нищожество

преди 8 години

Още ли не е пукнал този изкуфял, но много хитър и коварен дъртак, който ограби българия, заедно с престъпниците си - министри! *** и отвратителна гадина, комарджия от класа, който е бил като мебел във всички големи казина на Европа и по севта! Прякорът му там е бил "черепа"! И има наглостта да дава интервюта и да говори за България! Във всяка нормална държава, министрите му-престъпници отдавна трябваше да са в затвора! Добре, че Церовски пускна! Голямо *но беше!

4

юнака

преди 8 години

По време на неговото управление бяха затворени почти всички военни поделения,служих в АБ Равнец,97г.,самолети ,военни ,работа за хората имаше ,сега ако напишете авиобаза Равнец ще видите постижението на великата партия НДСВ,разруха изтърбишена база,няма да пиша от кого защото веднага *** ще изтрие мнението поради нетолератност.

3

Анонимен

преди 8 години

Симо имота има проблем с чипа, явно му се е развалил!

2

АНТИ

преди 8 години

Театрото продължава за наша сметка!

1

Ами да!

преди 8 години

Мандатът му бил най-спокоен откъм краденето! Никакъв проблем, успя да открадне хиляди декари гори, върнаха му имоти, които не са негови, изобщо много добър и успешен мандат ....обаче за него, но не и за народа! Но му признавам едно нещо, което е неоспоримо - страхотен наглец и гьон сурат на квадрат!