206

Анонимен

преди 8 години

До европеецХАХАХАХАХАХАХАААААААААААА.....ти наистина си ***!

205

агресори

преди 8 години

Ккаво друго да чакаш от руснаците - война, разрушения, заплахи, окупации.Чвно затова взеха Крим - плацдарм за агресии.

204

goro

преди 8 години

ПО ТОЗИ НА4ИН АМЕРИКА ПОСТИГА ЦЕЛИТЕ СИ. УНИЩОЖАВАИКИ ЕВРОПА.

203

хе хе

преди 8 години

Рашките каквото докопат го засират - вместо курорт направиха от крим военн база Честито на кримчани !

202

за 279

преди 8 години

Ако ти рупаш от кофите си е твой проблем - аз съм на старо виски с бадемиНаздраве :)

201

загрижен

преди 8 години

толкова съм потресен от таз новина,че не мога да си го преместя в другия крачол, а само ще го разклатя мощно през джоба...

200

Румбо

преди 8 години

Американците се борят за световно господство и това е разбираемо-иначе нямат шанс да оцелеят!Руснаците естествено правят всичко необходимо за да се защитят-напълно оправдано.Въпросът е защо НИЕ се навираме между шамарите,при това без никаква полза,а само щети?????Е,определени хора ще припечелят по нещичко......на наш гръб.

199

бивш военен

преди 8 години

голям цирк са ви писанията просто не знаете ха ха заплаха за румъния няма голямата заплаха е за англия шотландия еире германия съчетанието ту 22 с искандер е неспасяемо за мижави гащници няма да го активират за бг и румъния евентуално стари букчета или обикновени опълченци

198

Анонимен

преди 8 години

Да допуснеш американски войски на твоя територия е като да пуснеш на квартира роми от Гърмен. И тези и онези не си тръгват доброволно. жал ми е за румънците, продадени от корумпираните си правителства, но повече е притеснително, че сме близо.

197

Анонимен

преди 8 години

До Гневен българинсвали си ушанката и ще видиш колко добре ще се почувстваш.

196

Чичо Ти

преди 8 години

Защо така Русия е вечно враг на САЩ! И заради това тарамбуките бавно и полека плетат мрежата и изграждат основите на новия халифат. Двама се карат, третия пичели хехехе.

195

525

преди 8 години

лудите умора нямат, а обедняването продължава

194

българин

преди 8 години

До рускиня 260:Не знам, с Шопа какво делите, ама не знаеш български, гювендийо. Ппросто закърмен" НЕ съдържа ЛИЧНО МЕСТОИМЕНИЕ във винителна форма. Понимаеш?

193

българин

преди 8 години

До Анонимен 254:В същност, по традиция, винаги сме били преди Румъния, само че, до 09.09.1944 г. нашите управници са ни пазели от съветската заплаха, а днешните ни са комунисти, та чакаме на НАТО.

192

българин

преди 8 години

Dnes.bg, защо пак ни заливате с тоя съветски бълвоч, преписан от путлерски руски "медии"?!?!?! Какво ме интересува, дали Крим бил непотопяем, какви ракети щели путлеристите да насочат към Румъния, кой с кого си играел на нерви и пр. съветски глупости?В България, БНБ пак я дадоха в ръцете на същите агенти на ДС и КГБ, а вие ни занимавате с мераците и заплахите на съветската ***, която онзи ден обяви, че нямат пари за нов стратегически бомбардировач, та ще вазраждат стар. отпреди 30 г.

191

Боби

преди 8 години

До Анонимен 249Да така е и за това са виновни Украинците. Забраниха съхопътния достъп до Крим. Не всеки може да си позволи да пътува със самолет.

190

Анонимен

преди 8 години

Нали не се заблуждаваме,че войната я иска САЩ а не Русия.Загубата на световното господство ще им струва на янките много,затова се пенявят.Искат една ,,хубава войничка" но в Европа да не е на тяхна територия.А руснаците ,,бият самара за да се сеща магарето" и си пазят територията,понеже са изкарали повече войни на своя територия отколкото американците.Това всъщност е предупреждение и за нашият ,,войнолюбив" американофил президент за участта ще ни очаква при конфликт.Да си помисли и елитът!

189

vesko02

преди 8 години

На подобна статия какъв тип реклама би подхождала,на антидепресанти или на препарати против метила при овцете

188

Чекист

преди 8 години

До ШопШопе, стига де... И друг път си писал... Ы, и Э, то само това да беше... нали :) Не ти се отдава този език, пиши само на български... :))

187

Боби

преди 8 години

Уффф чета коментари и пак се смея ...1. Хамериканците нас, Румънците, Полша и Прибалтика ни направиха цели на ядрените оръжия на Москва като разполагат ПРО и КОМ центрове2. Естествено Крим е непотопяем самолетоносач Единственото място в света където има фортифицирани тактически ракетни комплекси е Крим3. На западните страни им стана ясно РФ просто спря да прави отстъпки и все по-сериозна политика ще води4. Сметката за всичко по-горе ще го платим ние на междинната бразда