26

Анонимен

преди 8 години

Е това са ни реформите-здравна,пенсионна,който има пари,ще поживее още,който няма.....

25

anonimen

преди 8 години

Chakam iziavlenie ot ministara Moskov za proizvola na podchinenite mu.ako ne moje da se spravi s tiah,da ne si go izkarva na nas

24

ТУРЧИНА

преди 8 години

И ПОСЛЕ КАТО ЯДАТ БОЙ СЕ ОПЛАКВАТ,И НОВИ ПАЗАРСКИТЕ МЕДИЦИ СА СЪЩИТЕ *** КАТО ВСЕЯДНИ ЖИВОТНИ СА,ВМЕСТО ДА ПИТАТ КАК СИ КАКВО ТИ ИМА,А ПЪРВО ПИТАТ КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ИЛИ ПАРИ ИМАШ ЛИ.ИЛИ ПОЧВАТ ДА КАЗВАТ ТУЙ ТОЛКОЗ ПАРИ ОНУЙ ЕДИ СИ КОЛКО ПАРИ,СЯКАШ ОТИВАШ НА ПАЗАРА МАМКА МУ ПРАВИШ ПАЗАРЛЪК ЗА ЖИВОТА СИ!!!!!

23

vesko02

преди 8 години

Еее тигре ,тигре имаш ли пари?

22

Пострадал

преди 8 години

Като влизаш в пирогов трябва да имаш едни 1000-1500 лв. минимум за рекет от докторите иначе може да ти гипсират и счупена ръка.

21

Анонимен

преди 8 години

Топлинен удар е животозастрашаващо състояние. Ако това е вярна е за съд.

20

Кашавара

преди 8 години

Поредната манипулация!Ще видите,че за пореден път истината е съвсем друга!Продължавайте да вярвате на лъжите на медиите и на непроверената информация с която насъскват някой срещу някого и докато се усетите,че са ви лъгали,те вече са си прибрали парите от посещения на сайтовете им и съответно коментарите...Докато не излезе официална информация от МВР или МЗ,по-добре подминавайте без коментари!

19

Анонимен

преди 8 години

Майка ми разказваше , че през 70-те като всички жени и тя пазела диета за да е по-слаба. веднъж и станало лошо на улицата от глад и хората викнали "Бърза помощ". Прегледали я, преслушали я и доктора направо я попитал да не е на диета. И понеже се чувствала зле, я докарали до в къщи, като и препоръчали да се храни, за да не пада по улиците. Но тогава повечето бяхме човеци, гадовете се прикриваха, а сега човещината почти изчезна.

18

Анонимен

преди 8 години

За това не е виновен министъра, ами манталитета на българина. Не ги смесвайте нещата. Който и министър да дойде, у нас си е така. Ама това сме бе другари. Това сме.

17

Анонимен

преди 8 години

Напоследък все по-често ми липсват Хитлер, Сталин и Пиночет!!! И виждам постоянно, че не съм сам!

16

!

преди 8 години

***, на тия и 5000 лв. да им дадеш заплата пак ще те уморът, толко просто си могат !

15

Булгаристан

преди 8 години

Тигре, тигреееее имаш ли пари, много лекарки... немаш ли пари гориш, гориш ти

14

Анонимен

преди 8 години

Ако това е истина - НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА ДОКТОРКАТА! Знам, че само съдът определя, кое е престъпление и кое не, но ако не е, нека някой да каже какво е това!

13

до 9

преди 8 години

Ти или си много заблуден или нищо не разбираш, ако смяташ, че има реално функционираща пазарна икономика или демокрация, особено в България.

12

Анонимен

преди 8 години

Сега по номера и датата да я намерят тази лекарка и да я питат за какви пари става дума ?!

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9"Целта на лекаря е да реализира по-големи печалби и затова поддържа възможно най-високи цени на пазара - пазара регулира цената"Ами добре тогава мислите същото и за цената на тока,водата,и т.н....ИЛИ за тях НЕЕЕ "ОХИ" ;-)И за да съм в тон и крак със Вас тогава да да зачеркнем и НОИ,Здравна каса(не казвам че няма корупция в тях). НО като е пазар да е пазар .За всичко и всеки !А да видим тогава колко оцелели ще има ?Едничкото добро е че "ромите" ще емигрират без НОИ и т.н.

10

Анонимен

преди 8 години

И какво стана с Хипократовата клетва?

9

Анонимен

преди 8 години

Бърза помощ няма право да пита за пари, тя е безплатна по закон. Или нещо са променили?!

8

Анонимен

преди 8 години

И защо ги бият ?!

7

Анонимен

преди 8 години

Кажете това нормално ли е? Просто е ужасно потресаващо! Каква бърза помощ е това - тези хора имат ли съвест? Не мога да разбера, на къде върви това общество ?!