21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27За англичаните не съм съгласен,германците да,най-вече евреите,няма да забравя когато в 5 звезден хотел си искарали скара хората на терасата.....

20

Анонимен

преди 8 години

Статията лъже.. Най-лошия турист е германеца и англичанина той пари за друго освен за пиене не харчи.. Най-добрия турист е руснака - и пари харчи и бакшиш остава.. Виждал съм ги в Кипър - англичанин и германец най-проклетите туристи , стисливи и гадни.

19

Анонимен

преди 8 години

Тази снимка ако е от Тасос веднага отивам да ме обрежат!

18

-10

преди 8 години

За България се пише, че не е в криза. Медиите формират общественото мнение, но дали го формират правилно?------Естгествено, че не сме в криза. Криза означава някаква тотална промяна в ежедневието. Какво се е променило при нас от 25 години? Живеем си както и тогава. Тиквата е пак на власт. Каква криза търсиш при нас, щом пак ни пуправлява този, който 4 години нищо не направи. Значи така си ни харесва, т.е. криза няма!

17

АнонимнА

преди 8 години

Снимката е от о. Санторини. Ако той беше толкова близо, колкото е Тасос, нямаше да имат проблеми!

16

cky2kbg

преди 8 години

Анонимния ... Пише се нормално в немски медии, другаде само се споменава и няма чак такива подробни статии като тази.

15

-10

преди 8 години

Освен това Тасос не е дестинация за туристи, които харчат много. Просто няма къде да го похарчат. Там се ходи заради природа и спокойствие. Допреди 2-3 десетилетия Тасос беше пълна пустош и се изхранваха само от маслини и някой и друг мраморен блок. Сега е пълно с румънци и българи. А за комунизмът споменат от коментиращия по-долу - точно обратно, от няколко десетилетия в Гърция си е пълен комунизъм. Основната част от времето управляват левите и харчат чужди пари от ЕС :-)

14

-10

преди 8 години

Нищо вярно в статията. Преди 1 седмица се върнах от Тасос. Там криза няма. Говорих и с българка женена за грък и имащи ресторант. Гледаше ме доста учудено като я питах как им се отрзаява кризата. Според нея кризата е само политическа и може би някъде от Атина надолу. Горе на север си имат маслините, животните, ресторантчетата и всичко си им е както преди. Българите и Румънците не са намалели като туристи, даже напротив.

13

Анонимен

преди 8 години

Живо, дишащо чудовище, което иска пари, мноооого пари. То, горкото чудовище, е свикнало да го гушат с милиарди евра, ей така от въздуха, иначе се задъхва не може да диша. Тепърва ще озвереят гръцките хотелиерии и ще се българизират по черноморски.

12

Анонимен

преди 8 години

Съотношението съдържание на статията и снимков материал кърти мивки направо!Опитът да се изобрази кризата в Гърция като огнедишаща ламя и тази усмихната безгрижна дама на фона на красотите...Абе нямате ли си малко по- качествени журналисти?Като ще им плащате, барем да има за какво.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Малко са им платили- само за статията. Не са плащали и за снимки, все пак!

10

Анонимен

преди 8 години

Така ли не намерихте една снимка на остров Тасос? Да ви пратя?

9

Ninja

преди 8 години

Не знам кое не е истина, но се върнах от Тасос миналата седмица, имах доста големи очаквания, но беше мръсно, абсолютно навсякъде се опитваха да ни със сметката. Лъжат, че имат нещо в асортимента си, за да те примамят да влезеш, след това се оказва, че го няма. Хляба и зехтина дето ти го дават безплатно по принцип като разядка на няколко места ни го таксуваха. Иначе храната беше хубава. Кавала и Драма са в пъти по занемарени от преди 5 години. Тепърва ще им е трудно.

8

!!!

преди 8 години

Поръчкова статия.Евтино продали се "***". Елате пишете как се живее тук от поне 25 години със средната /дори не с минималната/ пенсия от хора,които цял живот са бачкали и са се осигурявали.Елате пишете как се налага родители да заминават на гурбет в нормални места и да оставят тук децата си.Елате пишете как плячкосват и никой не може да им противопостави държавната защита, която е "гарантирана" на гражданите.Елате пишете как се бачка по 12 часа в нашите фабрики за 500 лв.Елате!

7

ети

преди 8 години

И кой вярва, че грък ще отвори магазин в 10 и ще затвори в 0 часа за 50 евро ??? Тия могат да ги разправят на някой друг ние няма да се вържем че това е истина още по-малко пък да съчувстваме.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен70 евро казваш? А колко печели данчо ментата от билетчета на Селестар?

5

Анонимен

преди 8 години

сега да видите какво е отчаяние мамка ви гръцка продажна и алчна. Взехте ни излаза на Бяло море, още незаконно сте окупирали наши изконни територии мамка ви гръцка жалка.

4

решението

преди 8 години

"Високият сезон е шест седмици и от това, което припечелим тогава трябва да плащаме наема за цяла година и да живеем. Сега още данъци? Как?", пита той."Човече, ела у БГ-то да видиш как се прави това, за което се чудиш. Ние знаем най-добре.

3

Вик

преди 8 години

Само на мен ли ми писна от ежедневните новини за всяко кътче на Гърция? Даже по няколко пъти на ден. Няма такава досада

2

vdch

преди 8 години

Това не е снимка на Тасос, а на санторини.