32

Анонимен

преди 8 години

Този пример който го даваш как с .корейците живеят по добре от нас просто е най голямата глупост която може да измисли човек който си мисли че все още в родината ни все още четем само работническо дело при това безисклучение . Тавериш смешен си . А и ако си ми приготвил статистика за с корея можете запази я за себе си ,не ми се четат повече простотии

31

Анонимен

преди 8 години

Садам от погледа на времето просто изключително много напомня на едни други двама тирани------------------------------------------------Садам дълго време е подкрепян от САЩ и именно те го направиха тиранин.Да напомним, че преди да удари Кувейт, Садам Хусеин е посетил Американскотопосолство и е получил подкрепа.

30

Анонимен

преди 8 години

Кувейт е един от тях. САЩ ги освобождават и се изтеглят - това просто за твоя информация.-----------------------------------------------------------Кувейт поемат всички разходи за тази война. Следват данни от пресата, можеш да си гинамериш в нета:Who paid for 1991 Iraq Kuwait invasion war while US made 20 Billion Dollars profit?Да преведем, че от "освободителната война" САЩ печелят 20 милиарда от кувейтскиплащания. Много си далече от истината, момче :)

29

Анонимен

преди 8 години

Поклоници на един диктатор защитават друг ,в действията си . Садам от погледа на времето просто изключително много напомня на едни други двама тирани ,. Хитлер . Сталин.и сега на еди нов вожд . Путин . Моравата кам различните от тях ,сакати,болни ,друговерни ,слаби,. Агресията към народите около тях ,опозицията в самите им държави . Но най страшното което ги прави еднакви ,е омразата кам собствените си народи

28

Анонимен

преди 8 години

ami da - nikoi ne iska da si vidi glavata na tablata.

27

циник

преди 8 години

Конграчулейшънс от американските другари, другари евала и все напред другари хахаха и скоро в БРИКС другари евала другари хахаха

26

Анонимен

преди 8 години

Е*ати гласуването. С Северна Корея може да се избира само 1 кандидат и познайте кой е той. Там фалшът е много по-голям дори и от тук.----------------------------------------------А в САЩ се фалшифицират избори с "ръчно гласуване" в щата, където брат ти е губернатор.

25

Анонимен

преди 8 години

Зарежи тия песни любовни. Отговори конкретно - кои са американските ценности които развращават всички освен Русия (Не СССР а Русия) и северна корея.---------------------------------------------След войната на САЩ в Ирак (плод на лъжа от тогавашния държавен секретар) са убитиповече от 1 милион мирни граждани - предимно деца и жени.Да не говорим, че американците бяха промити мозъци - повече от 80% от кравартие вярваха, че Садам Хюсеин е организирал 11/09

24

Хъммм

преди 8 години

избирали съдии закакво са им - нали КНР е най-хубавата страна на Вселената , даже в Междузвезни войни ги дават за пример , сега ще изкарат че и престъпници има ---- долни *** инсинуации

23

Анонимен

преди 8 години

То и в Русия е същото!!! Уж има няколко кандидати *** *** брои бюлетините накрая а всеки който посмее да спомене да контрол над изборните резултати като СОРА свършва кат Немцов!--------------------------То и в САЩ е същото. В последните десетилетия президенти и вицета са главноот фамилията Буш и Клинтън.Ако има независими и мислещи ще свършат подобно на Кенеди.

22

Анонимен

преди 8 години

То и в Русия е същото!!! Уж има няколко кандидати *** *** брои бюлетините накрая а всеки който посмее да спомене да контрол над изборните резултати като СОРА свършва кат Немцов!

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41Да приемем, че не съм гледал Тарантино а само съветски филми за Великата Отечествена.Та, коит са тия американски ценности дето развращават всички освен Русия и северна корея ?---------------------------------------------------------СССР не съществува повече от 20 години,не мога да коментирам несъществуващи държави. От 1991 световен лидер е САЩ - в резултат живота в Ирак, Либия и Сирия се подобри значително.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 26И кои са тия американски ценности, дето увеличават престъпността в ямайка /------------------------------------------------------------------Не си ли гледал филмите на Куентин Тарантино -от тях лъха на любов, хуманизъм и американски ценности, за които питаш.

19

Анонимен

преди 8 години

И какво?Много интересна информация, но не спомена какво общо има със Северна Корея или ти така просто обичаш да си пишеш някакви си твои нещица... сладур :)-----------------От години тук се пише предимно за С. Корея.Показвам, че има много други държави, за които може да се пише.

18

До 26

преди 8 години

И какво?Много интересна информация, но не спомена какво общо има със Северна Корея или ти така просто обичаш да си пишеш някакви си твои нещица... сладур :)

17

Анонимен

преди 8 години

Единствените които не са гласували са били хората от чужбина но те са търсени за екзекуция!

16

Анонимен

преди 8 години

Друга карибска държава, развивала се в тясно сътрудничество със САЩ енай-бедната страна в северното полукълбо - Хаити.През 1957 за президент е избран Франсоа Дювалие под прозвището Папа Док.Той е подкрепян от ЦРУ за да не се допуснат комунистически настриения.Папа Док има частна милиция и ако някой смее да говори или пише против него просто изчезва.Папа Док взема огромни заеми от Американски Банки за строежи,които изчезват в частните му американски банкови сметки (повече от 1 милиард тога

15

Анонимен

преди 8 години

Една от карибските държави следващи американския начин на животе Ямайка. За да няма комунистически настроения след получаване на независимостпрез 1962 година, САЩ провеждат редица мероприятия на ЦРУ за разпространениена американските ценности в тази страна.В резултат от американската подкрепа сега Ямайка е държаватас най-висока престъпност в света по данни на ООН.Праз 2005 има 58 убити на 100,000 човека, което е най-високо в света.

14

Анонимен

преди 8 години

Тази държава (КНДР) е позор за човешката раса, освен ако не съществува единствено за да служи като жив паметник непрекъснато напомнящ що за зло е комунизмът и до какво той води.

13

Анонимен

преди 8 години

че нали от нас иска същото .Задалжително глсуване