214

Анонимен

преди 9 години

ДПС са една замираща партия, която всячески се опитва да се задържи на краката си, вече всички разбраха, че най-мн дърпат държавата назад :D

213

прод. от ком. 275

преди 9 години

Но ако искате да продължавате да отдавате от енергията си на измислени божества, добре, това пак си е ваше право :)

212

Цък

преди 9 години

Ми тъй шЪ е! Който се заиграва с ДПС-то, рано или късно се оказва в ролята на тяхна марионетка!Днес забраняват свинското в дет. градини, ако мине номера, утре и в заведенията за обществено хранене, а след това и в магазините.После ще последват нови искания, например - всички девойки с фереджета, а юношите - ***.За съжаление Времето работи в полза на Турция и на техните агенти в Бг.С такава политика Българското "Косово" ни е гарантирано

211

прод. от ком. 271

преди 9 години

Единственото нещо, което съществува са последствията от действията ви, от вашите действия, които не са наказание от някой бог, а са си ваше творение и съдба.

210

Нормален

преди 9 години

Това ДПС все повече се радикализира. Тези хора не са със всичкия си. Май не усещат ,че живеят в 21 ви век и религията не може да има решаваща роля в обществото. Там ,където религията доминира ,резултатите са на лице-справка близкия изток и северна Африка.

209

до 262

преди 9 години

защо цитирате Стария Завет, там са религиозните догми и закони на евреите. За християните важат 10-те Божии Заповеди и написаното в Новия Завет, а там няма забрана да се яде свинско ! И въпроса не е за свинското, а че ДПС отново се опитва да наложи нещо чуждо на българския народ и да създаде етническо напрежение...

208

Анонимен

преди 9 години

Отпуснете си каишката, *** религиите смешни, излезте от тия филми, бог е във вас, вие сте част от него, всичко, което съществува е бог, ти също, няма никакви правила, никакви условия във вселената и на нея не и дреме дали ще ядете свинско, дали ще убивате или ще сте най-добрите на земята, сами си ги измисляте, накрая със сигурност ще умрете, ако ви се яде свинско - яжте, ако не искате да убивате животинчета - недейте, вие си решавате, имате свободата за това, бог ви подкрепя и обича безусловно

207

Чекист

преди 9 години

Ще ставаме *** вече е ясно...

206

Анонимен

преди 9 години

262 Анонимен - чел си ама на 1/2-а '; Стар Завет - Битие 9:3 Всичко живо, що се движи ще ви бъде за храна; давам ви всичко също, както дадох зелената трева.9:4 Месо обаче с живота му, то ест, с кръвта му, да не ядете.

205

Анонимен

преди 9 години

при мене работеха една бригада строители от Айтоските села , много отговорни хора , всичките турци , всеки ден плющяха сланина , казаха че всяка зима колят по две-три прасета , близо половин година бяха при мене , нямаше ден без свинско

204

Shark

преди 9 години

Ако имах дете в детска градина щях да ги осъдя. Не си правя никакъв майтап, осъждам ги като стой та гледай. Това е нарушаване на моите права и тези на детето ми.

203

Анонимен

преди 9 години

Абе тия от ДПС май няма да се спрат докато не направят някоя бела между религиите.Ако искат такава храна багажа и в Турция.

202

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 258 що се изказваш неподготвен ?18 И каза им: Нима сте и вие тъй неразсъдливи? Не разбирате ли, че нищо, което влиза в човека от вън, не може да го оскверни?19 Защото не влиза в сърцето му, а в корема, и излиза в захода. (Като каза това той направи всички ястия чисти).

201

gtf

преди 9 години

крайно време е съда да се самосезира и да разтури тази анти-конституционна партия. Свинското бързо се разваля, за тва е 'забранено', и къде пък има в корана ограничения за храната, КОЕТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ДЕЦА ?

200

nyakoi

преди 9 години

Свинското месо има лоша слава заради високото съдържание на наситени мастни киселини в него. Това високо съдържание оказва влияние на хората, които консумират богати на въглехидрати храни. Друга причина за лошата слава на свинското месо е високото съдържание на холестерол в него. Въпреки че според последни изследвания той се смята за по-малко вреден, отколкото се смяташе, тъй като е установено, че има ниска усвояемост от организма, не бива да се прекалява с консумацията му. Според други изследвания високите нива на холестерола и липиди, заедно с големите количества антитела и хормони на расте

199

до 233

преди 9 години

Ние великите турци не ядем свинско,защото не сме канибали " . Канибал е индивид използащ за храна, други индивиди от своя вид. .....Убиждаш и самите турци, в желанието си да обидиш българите пт :-)

198

дебелогъз депутат

преди 9 години

Освен без свинско,трябва децата да учат независимо какви саи корана,ако не бой,така ние ще бъдем похвалени от Саудитска Арабия и Катар че се грижем за ислямските цености на населението

197

zoro

преди 9 години

Това е пореден опит на антиконституционната партия да внася разделение и конфликти там където ги няма. Но тия кърлежи и *** от това живеят.

196

zoro

преди 9 години

Като ги знам нашите турци как пукат ракия, бира и маат кюфтаци и пържоли, тая статия и тия искания на измекярската партия са смешни. Самите турци съм сигурен, че искат децата им да ядат свинско, или поне на 90% (всяко стадо си има ***)

195

Божо

преди 9 години

Ислямът е религия, възникнала във векове , когато не е имало никаква хигиена, а свинското месо при лошо гледане на животното е потенциален носител на зарази. Вероятно това е причината някой умен човек да го вкара в някакви канони. Обаче в съвременния свят, когато и без друго се ядат всякакви ***, да се забранява да се яде свинско месо е гадно политиканстване от тарикати, използващи религията за лични цели !!!