47

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 64....Не в това е проблема,драги! Проблема е,че при подписването на първия и втория меморандум с Гърция, прогнозите,според МВФ,заложени в спасителните програми бяха,че безработицата ще достигне 13-14%,а тя достигна 27%,при младежта над 60%.Хора,които са на 50-55години не могат да си намерят работа,цели семейства са безработни и са на издръжка на членовете на семейсвата, които получават пенсия.Цялата икономика на Гърция е разсипана.МВФ е отговорен за това.Вън МВФ от Европа!!!!

46

ха ха ха

преди 8 години

То бива *** народ, но гърците биха по точки всички народи в Европата!

45

хан Крум

преди 8 години

На Ципрас трябва да му дадем орден Стара планина - фалира нашия вековен враг Гърция без да дадем нито стотинка и нито един убит.

44

ха така!

преди 8 години

На гърчолята им го вкараха чак до между малкия и микроскопичния мозък!

43

Анонимен

преди 8 години

Едно е сигурно обаче,че Ципрас успя да покаже реалните проблеми на Евросъюза и еврото, затова ЕС се е разбръмчал като кошер. Франция и Италия почват да оказват подкрепа на Гърция, щото много добре разбират, че следващите, от които ще се поискат такива жестоки мерки са те...

42

Анонимен

преди 8 години

OXI :D

41

Анонимен

преди 8 години

Проблема е че вече никой в европа не вярва на Гърците, 200 млрд евро им наляха последните 5 години а те нищо не направиха, а с цялата си наглост след като изтече срока за споразумение, направиха референдум

40

Германия и...

преди 8 години

... Франция не искат източноевропейските страни, защото ще стане голяма излагация и всички ще видят невероятната бедност, царяща в Източна Европа след 26 години дяснолиберален англосаксонски капитализъм по американски образец, наречен Неолиберализъм и Либертарианство, при който всичко е оставено на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита сила.

39

Анонимен

преди 8 години

Що никъде не виждам изказванията на Ренци,който според "Il Messaggero" е казал, че Италия не иска Гърция да излезе от еврозоната и казва на Германия "Стига вече" и че е немислимо да се унижава Гърция, след като тя е отстъпила почти за всичко.

38

Др. Шойбле

преди 8 години

До БАНКЕРЪEBOLA, EBOLA!

37

финансист

преди 8 години

Интересно как другарите червени *** прехвърлят топката от болната на здравата глава. Все едно някой насила ги кара да стоят в ЕС и Еврозоната . След като великия Ципрас каза , че не му пука какво искат кредиторите сега защо реве за пари . Оправяй се сам или с Путин в БРИКС .

36

Германия и...

преди 8 години

... Франция искат да изолират страните от Източна Европа, които са членове на ЕС, но не и на Еврозоната, защото Германия и Франция искат споразумение с Гърция

35

Анонимен

преди 8 години

ЕС е една робска фашистка организация и е най-големия провал за европейските народи за 21-ви век. Целта на ЕС е да ни превърне в послушни роби на международните престъпници от МВФ, Световната банда и ЕЦБ. За това е направен ЕС и тук демокрация не съществува, истинска демокрация в западна Европа имаше преди 25-30 години, а сега нещата клонят към фашистка диктатура налагана от психопатите от третия пол от Брюксел.

34

БАНКЕРЪ

преди 8 години

СИРИЗА ИЛИ ЕБОЛА?

33

Алекс

преди 8 години

До menСмени дилъра бе бобър. Пак си постваш халюцинациите онлайн. :)

32

(-_-)

преди 8 години

С подкрепата на вашия общ дом, Генади :България се манганизира, а българите масово напускат страната. Тоя дом е толкова ваш, колкото Кончита вурст е жена..

31

до до до 40

преди 8 години

Така по телевизия АЛФ. ли казаха??

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"тъй като гръцката криза засяга и страни извън еврозоната, като България и Румъния.". Откога сме извън еврозоната ?!---------никога не сме били в еврозината

29

Анонимен

преди 8 години

до до 40Рублата е една от най-стабилните валути в момента. От месеци се стабилизира на нива 50 рубли за долар и е напълно конвертируема, стойността и се определя само от пазара без никаква намеса на ЦБ. Заплатите в Русия вече са към 50 хил рубли - 1000 долара. Докато еврото се срива - 1 евро = 1 долар, и по зле ще става.

28

11

преди 8 години

До АнонименСлабо си запознат явно кое какво е в ЕС! Чети и тогава питай!