348

Анонимен

преди 8 години

До До ОтносноОтречи, че 3млн българи вече ги няма бе ***----------Преди ги имаше щото имаше телена ограда и пазеха с автомати. Чат ли си ?

347

Анонимен

преди 8 години

комунистическата пропаганда в действие четете за гнилата сельодка и методите на руската пропаганда

346

Анонимен

преди 8 години

кой ти е народът аз ги искам амер. танковете не ги искат комунистите , за да си крадат изнасят оръжие и дрога

345

калин-орелът

преди 8 години

До Анонимен 457 - кръвна връзка? сигурно, ако си руснак или полутакъв. иначе по последни проучвания ние българите /не вие полу или изобщо небългари/ сме по-близо по произход с иранци. италианци, албанци и гърци, отколкото с руснаци и тем-подобни славяни /по точно немамаме нищо сходно в деенкато/. аз искам танкове да дойдат, за да не ни плашат кремълските велможи, да не ни клатат показалец! а иначе хората са казали - който е роден да пълзи, не може да се научи да лети!

344

Бръчков

преди 8 години

Допитване , да , ама не ! Защото 60% не гласуват и продажните герберунгели , които американският посланник командва се продават постоянно ! Истината е референдум за задължително гласуване ! Руснаците никога не са ни заплашвали с нищо , поне до сега ! *** американци са далече , но няма да се спасят от защитната силна ръка на дядо Иван ! Да живее Русия - единствена спирачка на американският хегемонизъм !

343

Анонимен

преди 8 години

България има само един исторически път и той е навеки свързан с Русия. Причините са общият произход и кръвната връзка, географията, общата история, близките език, култура и психология, логичната свързаност на икономиките, която осигури най-големия разцвет на България допреди 25 години. Всеки път, когато по волята на чужди интереси България е заставала срещу Русия, е следвала национална катастрофа. Такава тече и в момента.

342

До 457

преди 8 години

Обезбългаряването и другите проблеми които посочи са пряко следствие от политиките и действията на комунистите които бяха активни през целият преход ( Луканов, Виденов ) до наши дни ( Станишев, Станишев 2) както и действията на много други комунисти в сянка следвайки опорни точки идващи директно от Москва ;)

341

Анонимен

преди 8 години

"Какви факти бе червен ***? По руско границите бяха затворени, нямаше мърдане даже и да се член на бекапйето. Що не отвориха границите комунистите? Знаеш отговора нали? Щяха да останат само кучетата в България" да разбирам, че си доволен от обезбългаряването на България. Я ми разкажи бледа пачавретно - какво ще е Бъглария без българите?! Защо унищожи образованието, селското стопанство, производството, здравеопазването? Защо бъгларите преди 89 на 25 имаха по 2-3 деца, а сега никой не ражда?

340

До 452

преди 8 години

Какви факти бе червен ***? По руско границите бяха затворени, нямаше мърдане даже и да се член на бекапйето. Що не отвориха границите комунистите? Знаеш отговора нали? Щяха да останат само кучетата в България

339

газелата

преди 8 години

Не мога да повярвам, че има такава статия в dnes.bg и че няма много трити коментари!

338

до 446

преди 8 години

"И През турско българите са се запазили с религия,имот,народност,език,традиция-при руснака всичко това не беше ли забранено. Руснака е по-коварен от турчина." че ти с едно изречение отрече Левски, Ботев, Вазов и всички борци за българска свобода...

337

446

преди 8 години

"Понякога разбирам, колко Иво Инджевци има в България, които отричат Турските Кланета и Икономическия геноцид, който стопи българите в България с 3 млн за 25 години." Младите бягат от руските мекерета на запад защото БКП станаха българска капиталистическа партия...Богатите са слугите на Москва ограбиха България. И През турско българите са се запазили с религия,имот,народност,език,традиция-при руснака всичко това не беше ли забранено. Руснака е по-коварен от турчина.

336

До Относно

преди 8 години

Отречи, че 3млн българи вече ги няма бе ***

335

Относно Червен Каске

преди 8 години

Ето го изобличен и гневен. Хванах го трола червен, че работи по опорни точки ( поства един и същи порпаганден текст 4 пъти) и той веднага се разпени и започна да обижда.

334

BBurisuF

преди 8 години

До Анонимен 434Пари, пари изнасяме и кръв.Дай друг въпрос!

333

Анонимен

преди 8 години

Понякога разбирам, колко Иво Инджевци има в България, които отричат Турските Кланета и Икономическия геноцид, който стопи българите в България с 3 млн за 25 години. Безмозъчно ***. И 3 млн българи да останат в България малкия мозък не може да приеме голямата истина... Толкова много от родоотстъпници, а Белене затворен...

332

Анонимен

преди 8 години

До Червен Каскет с мозъТова не го ли пишеш дословно същото за трети път? Папагал ли си или ти плащат с един и същ пропаганден текст да цапаш форума. И кажи на тоя дето ти пише опорните точки и материалите, малко да по разнообразно да го дава, че става много явно.

331

Заека

преди 8 години

Добре че сме в НАТО! Нова е лъжлива статистика.

330

ГОРУБЕЦ

преди 8 години

До СтоиловТОВА Е ТАКА НАРЕЧЕНАТА И ТИПИЧНА ЗА БОЛШЕВИШКИЯ ПОХВАТ "ИДЕОЛОГИЧЕСКА ДИВЕРСИЯ" - ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ, ИЗОПАЧАВАНЕ НА ФАКТИ И ИЗКУСТВЕНОТО СЪЗДАВАНЕ НА ТАКИВА! ЦЕЛИЯМ ИМ "СЪВЕТСКИ СЪЮЗ" БЕШЕ СЪЗДАДЕН И РЪКОВОДЕН НА ТОЗИ ПРИНЦИП.

329

Червен Каскет с мозъ

преди 8 години

Като Задунайская Република българите в България от 6.5млн станаха 9млн. Каква България ще има ако в нея няма българи?! Днес, след 25 години заедно със САЩ и деморкатичните промени българите са 6 млн, утре ще станат 4 - питай демографите, умиращите пенсионери, емигриращите бългати, нераждащите българи, и плодящите се като зайци малцинства. Това е национална политика под ръководството на САЩ. По-добре Задунайская Република с българи в България от колкото демократична България без българи.