83

Дановски

преди 8 години

Срещата в Уфа е опровержение на концепцията на еднополярния свят. Това е най-важният извод след приключилия вече форум на БРИКС и протичащата с огромен успех в този момент среща на ШОС.

82

Боби

преди 8 години

До Одисей 107МВФ с контролира от САЩ ако не знаеш да те светна. Втори там са ЕС ФР, ВБ и ГЕР. останалите имат прекалено малко проценти да влияят на решенията на институцията. А и нови членове с големи проценти не се допускат - За това и направиха алтернативата БРИКСА че БРИКС ще дава само за наистина използваеми проекти пари така е. Основния начин за загробване на една страна е Заем за да погасиш заема втория заради ниския рейтинг на задлъжнелия е с по-голяма лихва...

81

Анонимен

преди 8 години

I vse pak rusnacite go duhat

80

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Искам да попитам, тук конкурса за ***?

79

Анонимен

преди 8 години

До ГРИГОРИЙ РАСПУТИН БОКОВИскам да попитам, тук конкурса за ***?

78

до 113

преди 8 години

Така ли ? Не било се провалило ? Колко газ тече в момента през южен поток ?

77

демокран

преди 8 години

Редно е изостаналите държави да си имат организация като ШОС и БРИКС..ха..ха..ха Когато има повече удавници в океана може да го изплискат с ръце по-бързо..ха.ха

76

Анонимен

преди 8 години

До СМЕРТЬ РОССИИИскам да попитам, тук конкурса за ***?

75

***

преди 8 години

Значи всички русофили да си пратят децата да учат в братска Индия, вместо в либерастка Германия. И после да работят във фабриките на православен китай на 12 часови смени на конвейра, вместо в *** Америка !

74

СМЕРТЬ РОССИИ

преди 8 години

До Кат Русия няма втораТия работи, че 80% от народа са *** си ги вярвате само вие ***.истината, е че сте колкото електората на БКП и Атака и като се изключат *** гласуващи за БКП оставате няма 5%.

73

Боби

преди 8 години

До СМЕРТЬ РОССИИ 100Умнико кажи ми кой сега е комунист в БГ(освен няколко старчета от КОМУНИСТИЧЕСКАТА(да все още има и такава) партия.Боко? всичко друго но не и комунист. СерГЕЙ като направи няколко милиона отиде да си почива в ЕС даже на всичкот отгоре не е и БългаринОстаналите "елитни" от "лявото" пространство - намери ми някой който да не е милионер ...Разбираш ли дори социал демокрация не защитават. Всички защитават мафиотския вид капитализъм наложен от предците им.

72

Щирлиц

преди 8 години

Верно ли?Как го забелязахте,брей...От десетина години се заформя такъв блок,ама нали е мъъъничък,трудно се забелязва,ха-ха.

71

Анонимен

преди 8 години

Китай столица на Азия, русия доставчик на суровина :D индия никой не ги знае какви са......

70

Тролисимо

преди 8 години

Да живей православен Китай и славянска Индия !

69

брей

преди 8 години

Одисей, защо се мъчиш? Отдавна хората , които пишат под новините за Русия тук.. са само изкукали пиандурници, които им се привиждат рептили, *** и юдомасони :))).

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 104Ще покажем на европейските фашисти и американските гей-сатанисти къде зимуват раците.България е зад мен, Бог е над мен - напред, врагът е пред мен!

67

до 85

преди 8 години

ЮП се провали, Белене се провали, Турски Поток се провали, Крим доведе на русия изолация и инфлоация, Войната в Украйна нищо не постигна, съседите гледат с недоверие на русия заради териториалните и претенции, 17 % лихва ако искаш да вземеш кредит в русия..................................Путин бил добър политк викаш ?

66

Анонимен

преди 8 години

Защо с толкова злоба бе еврогейове? Докато запъда се чуди къде да започне поредната си война, хората там гледат да се обединяват, да правят съюзи, да живеят заедно.

65

Боби

преди 8 години

До Одисей 84БРИКС е финансова институция която ще дава заеми с ниски лихви само за необходими проекти.Индия ти казах има КАСТОВА система. Тази система все още е непоклатима. Точно за това и Индия изнася наред с всичко и работна ръка. Пример човек от кастата на производители на САБО(традиционен вид обувки) извън Индия може да бъде Бил Гейтс. Но като се върне червив с пари висшия елит няма да му даде дъщеря за жена и така да го приобщи а дори да се намери фалирал баща след свадбата и двамата...

64

Анонимен

преди 8 години

Ще покажем на европейските фашисти и американските гей-сатанисти къде зимуват раците.България е зад мен, Бог е над мен - напред, врагът е пред мен!