24

Анонимен

преди 8 години

Наскоро научих за странни бонуси на държавните служители в Гърция.Давали им 300 евро над заплатата, ако не закъсняват за работа.На машинистите/влакове, стругове,заварчици и т.н./ по 400евро ако си мият ръцете??? На шофьорите на дизелови а-ли по 25евро, защото трябвало да подгряват двигателя преди запалване???Абсурди с парите на Европа. Ама га ядохте кифтетата що не ривахте бе???

23

българин

преди 8 години

До 23:В сравнение с теб, май съм не "голям", а велик разбирач. Нещо конкретно да имаш да възразиш по написаното от мен. Защото то е толкова очевидно, че само комунист като тебе може да се прави, че не го вижда.

22

до 26

преди 8 години

Вие не сте Българин. Вие сте представител на седерастията

21

Ф.С.В

преди 8 години

Брюксел много добре знае какво е икономическото състояние на България - -защо не приемем еврото ?? защото ако го приемем - до седмица ще има анархия в БГ -!ще се разбиват магазини за храна - ще бъде нещо страшно -- б

20

работещ

преди 8 години

До Одисей 1 - 25:Даже много им даваш, не след 1 десетилетие, а само след 3 - 5 г. батакът ще стане битер днешния.

19

Анонимен

преди 8 години

Kogato izpapkaha 350 miliarda evra im beshe hubavo na garcite,13ta ,14 ta zaplati za velikden za nova godina ,ikonomika nula samo turizum eee tova go nqma nikade

18

българин

преди 8 години

До Ф.С.В 20:Алоооо, политикономиста червен, надраскал си цял параграф несвързани глупости. Всички беди, за които се вайкаш, се дължат единствено и само на вас, КОМУНИСТИТЕ СЪВЕТСКИ, а американските танкове, които си набутал ни в клин ни в ръкав в сътворения от теб тюрлю гювеч с грозде, явно те стряскат и насън, та се изпускаш в гащите. Което е радостно. Това им е предназначението, комунистче.

17

до 21

преди 8 години

Голям разбирач, велик анализатор. От такива умни, българия се връща назад, вместо напред да върви. типично в стила на седерастията.

16

до 5

преди 8 години

По кой път сме минали ние?. Та ние 25 години се връщаме назад.

15

работещ

преди 8 години

Това писъмце май са го писали в Кремъл, оттам ще и да финансират публикуването му. Сред закупените от Москва подписи, единствено този на Джефри Сакс има някаква тежест, но и неговата репутация е силно увредена от предишни простотии. А германецът, дето го подписал, явно е от хората на бившия немски премиер - Герхард Шрьодер, който вече от години е на огромна заплата в руския Газпром.

14

Ф.С.В

преди 8 години

Всички много добре знаем че БГ пак ще е губещата- защо ли ? Гърция извън Европа- стокообмена ГР-БГ ще спадне - Ембарго с Русия Ембарго с Гърция - война нагоре - война надолу -американски танкове -Руският газ посока Турция Гърция - бежанци прииждащи на талази в БГ -Заем от 16 милиарда лева отгоре- Икономика която не съществува- само се чака някой еврофонд да се окраде и после пак се чака друг фонд-Бизнесмени на ишлеме с цехове за 2-4 месеца и после бягащи в чужбина неплащайки заплатите,това е(

13

fripp

преди 8 години

През 1953 г. дълга на Германия в размер на, по сегашни сметки, 300 млрд. евро беше опростен на 50%. България опрости на 100% дълговете на Ирак и Либия, без някой въобще да пита народа й.Е, защо тогава САЩ , най-богатата държава в света, не опрости 11 млрд. евро дълг на Гърция. Уж са големи съюзници. Южен фланг на НАТО и други подобни ала-бализми. Нещастната България може да задраска 4-5 млрд., а мазните бургери са стискат.

12

Терминал 5

преди 8 години

Ако се замислите малко ще видите, че само народа губи спестените пари. Големите сили фалираха всички малки държави в Европа, за да вземат парите на работниците. (банката никога не губи) а тези държави които не се продадоха им спретнаха малка войника вътре.Гърция е следващата държава с богато население, затова трябва да го поодрусат. И ние имахме 80-90 % собственост през 90-те ама уви не им харесваше на големите това.

11

Кукувица

преди 8 години

Преди да ни казават от Брюксел колко е допустимата кривина на краставиците и бананите. Преди да харчат милиони и милиарди за разходки, заплати, пенсии, застраховки, лапане, ненужни никому конференции и всякъкви щуротии. Преди да се оставим да ни управляват хора като Шмид, Юнкер и Ламбсдорф, които са просто некадърници. Преди да се отворят границите за всякъкви мигранти и престъпници.По-добре е Евросъюза да се ЛИКВИДИРА.Европеиската общност е недемократична и нелегитимна организация.

10

К

преди 8 години

..... световния глобализъм плачеееее!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Защото гърците се бунтуват и отстояват правото си на достоен живот в еврозоната пък ние сме свели покорно глава и никой не ни забелязва

8

Анонимен

преди 8 години

Да, ама баба ви Меркел трябва да пази парите на господарите си. И на нея не й е лесно...

7

Анонимен

преди 8 години

Пак двоен стандарт...до кога така? Пикал съм на тази Европа! :(

6

Десислава

преди 8 години

Абе ,то и у нас идваха видни икономисти с гръмки биографии,ама гледам по-добре не сме!

5

1

преди 8 години

Как пък никой е написа такова писмо и за България? Цял свят плаче, че гръцкиятпесионер трябвало спокойно да живее с 1500 евро пенсия, ама си заврял главата в ***, че в Блгария тя е 200 лв. За тотално изпадналите страни от третия свят съвсем да не отваряме дума, че за тях хуманитарна помощ няма, но за гърция трябвало