44

социолог

преди 9 години

Сириза и Ципрас са нагледен пример как може комунист да фалира Държавата само за 6 месеца. Това е уникално постижение в Европа и света . Нашия Варадеро Сидеров е от същата прослойка. Руски шпионин и ортодоксален комунист , който обещаваше на изборите по 1000 лв. пенсии и 2000 лв. заплати , ама се вързаха само някои мързеливи маргинали . Така , че гърците излязоха този път много глупави , като гласуваха по най тъпия начин .

43

до 61

преди 9 години

Гръцките лидери са супер далновидни за разлика от нашите.-Затова ли си съсипаха държавата?! От много акъл. Престанете на наричате кухоглавите гърчоля умни, далновидни и прочие глупости.

42

Анонимен

преди 9 години

Да бе верно ЩО не си отпечатат 100млрд за джобни и не превземат Италия с нейните 1 500 млрд ДЪЛГ, за другите длъжници в ЗОНАта хехе мълчиме.

41

до 67

преди 9 години

Но не са като нас. Ние сме много по бедни от тях и на това отгоре вечно надупени.

40

до Цецо

преди 9 години

Напълно си прав, тая Кунева и сие заслужават първи да изядат оловото. Защото благодарение и на тях сме напълно зависими от вноса, даже връзките за обувки и клечките за зъби внасяме. Ако не стане чудо, ние сме обречени.

39

радио Ереван

преди 9 години

Каквото и да правят гърците, оттук нататък ще обедняват все повече и ще са все по-презирани от целия свят.

38

Анонимен

преди 9 години

До RONDO КРАТУН дълг от ХАРТИЯ, *** тиквенски - ЕС и неговата зона на отчуждението е проект на ФЮРЕРА - РОБЕ.

37

Анонимен

преди 9 години

Егати, тия гърци защо не печатат евро и не водят войни ?! Скапаняците отвъд океана вече имат един квадрилион общо борчове, пък никой не ги пита.

36

Цецо

преди 9 години

Аплодирате гърците за НЕ на ЕС ! Добре !Това означава,че искате и България да ги последва.Ако Гърците имат земеделие и мощен туризъм,как си представяте България да се оправи сама,при положение,че 80% от доходите на хората се получават от европейски компании ???Обяснете ми !

35

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1 ОДИ0сей нищо *** - НИКОЙ НИЩО няма да плаща особено ?и$ без никакво покритие ХАРТИЯ за задни цели. ЕЦБ и сега печата по 50млд. на месец ХАРТИЯ.

34

Анонимен

преди 9 години

Одисейчо, като си бил в Сърбия, видял ли си колко мъже над средна възраст има в инвалидни колички кой без един крак, кой без двата ?! През 1999г. са били млади момчета и така са обречени да живеят. Ти си един много циничен човек, може би наистина зад името ти се крие оня ***-ал Инджев, нали знаеш че когато сееш лошотия, се връща многократно.

33

Анонимен

преди 9 години

Обаче въпреки тропането с юмруци, през октомври европейците можели да разгледат преструктурирането на гръцкия дълг, хе.. хе! Мятат се и те като риби на сухо! На ЕС му е пределно ясно, че едно излизане на Гърция ще струва много по-скъпо на Европа, отколкото наливането на нови пари за същата. А най-много ги е страх от разпад на ЕС, защото и други държави може да последват Гърция, ако видят, че се справя и без ЕС. Европейците в крайна сметка ще клекнат на гърците.

32

византийци-нагли

преди 9 години

Егати и *** са тия Юнкеровци,византийците си живеят на кредит като царе и не искат да връщат заемите а тия още ги търпят УЖАС!!!Оставки масови Оставки на тия които отпуснаха кредитите и фалит на Гърция и да си връщат драхмата и да си връщат заема всяко друго решение е БЕЗАКОНИЕ ОГРАБВАНЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНОВЕ ДЪРЖАВИ НА ЕС!!!

31

знайко

преди 9 години

Гърците да викат ЗЕВС на помощ,иначе нема спасение

30

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е Нато да се намеси и да бомбардира Гърция , това казва Юнкер. Те така си решават проблемите от 70 години , а преди това със световни войни.

29

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Гърците живяха като богове в продължение на 40 години.Ние живеем като роби. Факт !Сега гърците ще напуснат ЕС и ще отидат при руснаците в БРИКС или Евразийския съюз и ПАК ще бъдат по-добре от нас.Смел и горд народ са гърците. Факт !Световната мафия самонарекла се "световен елит" ще опита да ги смачка за назцидание на всички останали, които не искат да бъдат роби.Гърция обаче е родината на демокрацията. Гърция е наследник на велика империя ...Там евреите ще си счупят ръчичките. :)

28

Анонимен

преди 9 години

На гърците им дадоха пари, а после ги задължиха да се въоръжати се отърваха от ръждясалото си демодирано въоръжение. И ние изтеглихме 16 милиарда по същата схема за ги отървем от бракмите им.А като започне изплащането, ще пишат, че сме яли и пили и веселили, а не искаме да си връщаве дълговете! На тези 16 милиарда КОЛКО ИМ Е ЛИХВАТА??!!!

27

Ц.Д.

преди 9 години

Браво на Юнкер !!!Това беше задължителната реакция на ЕК !По-нагли същества от тези гърци няма !!И на първокласник е ясно,че популистичните трикове на гръцкия комунист могат да минат само пред неговата собствена суетност.На добър час ,драги византийци !!!

26

Tina

преди 9 години

До 31 психологЗащото вув всяко семейство има емигрант, който праща пари. Основно от Германия...

25

Анонимен

преди 9 години

Одисей, тук, на Балканите използваха "обеднен уран", сякаш от това автоматично престава да бъде радоактивен!, а при арабите в момента е същото...