26

неграмотен грък

преди 8 години

Византакис фалиракис, на чужд гръб живучкакис. Заслужакис гладувакис акъликис в главакис идвакис.

25

Анонимен

преди 8 години

Когато ще се мре по-добре е да умреш като герой , а не мълчаливо като бугарите..

24

Анонимен

преди 8 години

Искам да ви кажа, че ако ние в България лъжем 30 години и надписваме статистика, след 30 год ще бъдем не 2 а 3 Швейцарии на Балканите...не бе, не бе, не 3 ами 300 Швейцарии и 50 Монаковци ще сме ние булгарите!

23

Анонимен

преди 8 години

това са пълни глупости където ги пишат и говорят по новините ... Няма нищо такова в Гърция .. банките си работят и хората си теглят колкото искат. Не вярвайте на нашите манипулирани медий !

22

Анонимен

преди 8 години

***, да не мислите че Ципрас и Варувакис са толкова глупави, и не са могли да предвидят какво ги очаква? Че са в политиката от вчера, и не знаят номерата на брюкселските диктаторчета.

21

Мда

преди 8 години

Искам да ви кажа, че ако ние в България лъжем 30 години и надписваме статистика, след 30 год ще бъдем не 2 а 3 Швейцарии на Балканите

20

психиатър

преди 8 години

Трябва да си изключително ***, за да фалираш държавата си и да си горд с това! Явно тоя Факис е някакъв извратеняк!

19

Анонимен

преди 8 години

Кога ли Европа ще си отдъхне от *** от СИРИЗА? Днес едно, утре друго, в други ден трето. Никой не може да се ориентира какво ще става заради кашата, която забъркаха тези откачалки. Подобни идоти досега политици на най-високо ниво не бяха ставали.

18

Анонимен

преди 8 години

16 Какво се борят бе, това, което имат е благодарение на 30 години лъжи и надписвани статистически данни, не са имали 45 год комунизъм и са в ЕС от 1981-ва година, от това по-голяма идиотия здраве му кажи

17

Анонимен

преди 8 години

)(уйло е обещал на Ципрас, че ще му плати дълговете, за това цепракис е толкова курназ пред ЕС.

16

Анонимен

преди 8 години

Яко - взимаш заем и после решаваш, че няма да го платиш. Варуфакис наглякис :)

15

Божо

преди 8 години

До baihuiСлава на Гърция, ама ако беше отказала да взима заеми !!! комунистите винаги умирате от щастие да разпределяте чужди пари, обаче когато поискат вашите , организирате референдуми !!! Значи варуфакис отказва да плаща пари , които е длъжен да плаща, а Европа е длъжна да дава пари, които изобщо не е длъжна !!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Крайният срок за плащането на задължението в размер на 1,6 млрд. евро изтича късно тази вечер в 18,00 часа Вашингтонско време (1,00 часа българско време в сряда, б. ред.).Не разбрах кога сме минали на вашингтонско време, че ни го съобщавате така.

13

Пешко

преди 8 години

Залозите са по-ниски за резултат от плебисцита "да" на ЕС. В случай, че гърците действително гласуват за ЕС, Ципрас и тоя Варуфакис надали ще успеят да убедят гърците, че плебисцитът е имал за цел да види мнението на гърците, а не да ги освободи от отговорност. После Ципрас и Варуфакис забягват при Вова Гостоприемния и започват да си проповядват глупостите оттам

12

Анонимен

преди 8 години

Всъщност, до всички, които злорадстват на гръцкия гръб. Те се борят хората да не стане като в България... просто е.

11

фалит на Гърция

преди 8 години

Скоро банкоматите в Гърция ще пускат по един геврек на гладните гърци!

10

Анонимен

преди 8 години

Ще изпукат от глад комшиите, казвам ви, ще трябва да им събираме одеала и закуски зрънчо, почвам да опаковам няколко кашона със стари дрехи

9

Пенсионер

преди 8 години

Ега ти нахалството от страна на гърците - яли,пили и се веселили,а накрая не платили ?! Те не знаят ли,че всяко удоволствие се заплаща ?! За какво да им съчувстваме - за това,че като вземаха големите заплати и пенсии ни се надсмиваха,а сега,когато дойде " видовден" - спасявайте ни!? Е,да,ама -не!

8

до 6

преди 8 години

Браво, истински мъже, а не като нашия лигльо,-И какво пистигнаха тези "истински" мъже - фалит на държавата си. Мерси, по-далече от такива "мъжаги"! Ще докарат Гърция до нивото на Българиа през 90-ге години.

7

Анонимен

преди 8 години

До Няма чакаиУбедителен си като гръмнал плондер, разбрах от тебе че най-добре се живее във вмирисания азиатски нужник Русия.