28

Анонимен

преди 8 години

Какво заявяват в Брюксел Ципрас и Борисов са коренно различни неща-ефекта е различен също...Меркел пробва и при Ципрас да мине само с потупване по рамото както при нашия но не се получи...

27

койчо

преди 8 години

Ще започна да съчувствам на гърците, когато пенсиите им паднат под тези в България. Тяхното положение много прилича на това с нашите ромеи - хем крадливи, хем мързеливи, хем постоянно ревът за още пари и винаги онеправдани!!! Артисти от един и същи театър!!!

26

ставри

преди 8 години

Не ги мислете гърците. И от нулата да започнат пак ще ни подминат икономически.

25

Шоп

преди 8 години

Не ви харесва, че българите са с по-нисък стандарт от гърците. И не ви харесва, че ББ го заявява директно в Брюксел? Айде попитайте си водещия офицер да ви зададе някаква по-ясна пропагандна линия.

24

555

преди 8 години

Въпросът вече не е дали ще свалят Ципрас, а кога?! Дори и най-тъпите гърчоля схванаха, че той ги води към пълна икономическа катастрофа и вечният комунизъм, който им обещаваше е само фантазия.

23

Берлин

преди 8 години

Е гръцките пенсии нито са най-високите в Европа, нито са най-високите в света.---------------Но са над 16% от БВП на Гърция, а това го няма никъде в Европа.

22

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха...........Както пише в туитър евродепутатът на СИРИЗА, Председателят на Европейския парламент иска спешно възобновяване на преговорите през деня и удължаване на гръцката програма!Напред Ципрас!Успех Гърция!.........

21

до 27

преди 8 години

Тук става въпрос за геноцид както в концлагерите на фашистка германия.-Ами защо не избесихте ЦК на БКП и партийната номентклатура, които ни докараха до това положение?

20

Анонимен

преди 8 години

В България масовата пенсия е межди 200 и 300 лв., т.р. между 100 и 150 евро.Какви сравнения правят тия от Ню йорк такмс?Тук става въпрос за геноцид както в концлагерите на фашистка германия.Хората не могат да си набавят храна и топло през зимата.Ситият на гладният, вяра няма!!!

19

Мимоза

преди 8 години

До 20 ФАКТ! Но специално за Гърмен, това е поправим факт! Ние достатъчно им сърбахме мародерствата, сега е време и те да посърбат сълзи и сополи. Всичко ще си дойде на мястото!

18

Анонимен

преди 8 години

Цялото ни население пише и говори за Гърция. Има и ***, които се радват, злорадстват и доволно потриват ръчички, вместо да се замислят върху простия факт, че Гърция една държава, дръпнала на светлинни години пред нас. Слугите на гърците сме българчета. В Гърция няма каруци. Няма незаконни *** постройки. В Гърция никой не си позволява да джигитства по пътищата. А пътищата са перфектни. Гръцките полицаи не взимат рушвети, защото това няма как да стане.Гърците имат всичко, което ние нямаме.

17

Ха- ха- ха-

преди 8 години

До Анонимен 19Виж разнообразието 6 и ще разбереш, а не да цвилиш ***!

16

zuzi

преди 8 години

Съчувстваме им разбира се....но нищо повече

15

До Анонимен 12

преди 8 години

Председателят на Европейската комисия с искане:1. Да се приеме текста на тройката2. Министър-председателят Алексис Ципрас да поиска хората да гласуват с "да" на референдума3. Тройката да приеме една промяна в текста4. Правителството да поиска извънредно EurogroupОтговора на Ципрас -Гръцкото правителство се движи в посока към избирателната урна. Алексис Ципрас в неделя ще гласува "НЕ".....

14

Анонимен

преди 8 години

Кво става!? Днес всички мин.председатели на държавите, които са най-застрашени от кризата с Гърция са изпълзяли като змии от дупките... То не бяха изказвания от Испания, от Португалия, от Италия...

13

Анонимен

преди 8 години

До МимозаКойто каквато попара си е надробил, да си я сърба!Не им съчувствай и на българите! И ние това сме си надробили - и Гърмен, и пенсии...

12

Анонимен

преди 8 години

До Ха- ха- хаДа не си объркал статията? Или така си пишеш по принцип, без значение по коя тема?

11

Мимоза

преди 8 години

Ми не им съчувствам. Да! И на РОМИТЕ в Гърмен не им съчувствам.Който каквато попара си е надробил, да си я сърба!

10

Анонимен

преди 8 години

Някой ще каже ли на колко години се пенсионират Гърците!

9

Анонимен

преди 8 години

Както е тръгнало накрая ще им дадат пари без никакви съкращения т.е. реформи.