215

Анонимен

преди 8 години

Тук ,,умни,, глави плюят ЕС-,били лихвари,лоши,,Ми какъв им е проблема на гърците-Да излизат от ЕС-няма да Взимат парички да пият узакис...Хем искат нови пари ,хем да не връщат старите заеми.-Наглеци

214

Трикери

преди 8 години

Може и да е старомодно,но комунизма изпълзя със целия си блясък. Той всъщност е роден в утробата на Франция и Германия. Там някакви сороси и чиновници даже не разбират ,че настъпва нова ера и се плашат като мишлета пред очите на змията

213

Анонимен

преди 8 години

Kapan!Grackiq narod shte oseti komunizma sled broeni dni, i shte razbere che Cipras i kolegata mu manekenskata pohodka, sa plateni ot jdudji!

212

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен #270Kak taka negramotnik ??? Boiko e sus sredno obrazuvanie no e kandidat na naukite :DTova mi napomnia na Enrique Capriles ot Venezuela, koito za edna godina izkaral 2 vishe y edin Master :D

211

Анонимен

преди 8 години

Vurvi si kopai domatite - това и ще направя. но ще съм малко тъжен .За теб, шорошоиде, скоро ще чукаш камичета по Скравена. Но трудът прави свободен човека, нали знаиш.

210

Анонимен

преди 8 години

здраввйте, гърците са един забележителен нарот ,ако бияхме поне малко като тиях нямаше да допуснем вдин *** ..........,да оправлява нашата сържава и да лиже г...а на Меркел

209

До 265

преди 8 години

Ципрас иска да върне комунизма в Гърция - късно е да се каеш чадо, той го върна. дивмият варварски капитализъм умира бавно и мъчително.Затова пищи чорбаджийската върхушка в РБ.

208

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен #265Vurvi si kopai domatite y ostavi tia komentari, ne za za teb

207

Анонимен

преди 8 години

когато гръцките селяни блокираха нашата граница с трактори, че искат пари и казваха, че ние българите сме глупави и не разбираме от демокрация...сега ще е опитат от демокрацията ...

206

Анонимен

преди 8 години

Номерът на световните банкери да прилапат имотите на гърците, както в България, не мина - много лошо! След провалът им в Украйна, това е втори тежък удар по лихварството в ЕС. 300 млрд. не са много, ЕЦБ ще ги напечата за един ден, както ГЕРП бюлетините.Проблемът е , че гърците отхвърлиха старите партии мошеници и подкрепят ясно лява социалистическа/комунистическа политика. Ерата на разграбването на Източна и Южна Европа свърши.Да псе готви България.

205

Анонимен

преди 8 години

Еии *** такива непросветлени!!!!!! Еи заради такива *** като вас с претенции за много знаещи сме на тоя хал целият свят!!!! ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ и МВФ начело със СВЕТОВНАТА БАНКА са злото на този свят ТАПАЦИИИИИИИИИИИИИИ.... НЕ ГЪРЦИТЕ !!!!!!!!!!

204

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Преди Гърция имаше един проблем - огромен дълг, а сега станаха два проблема - отромен дълг и комунисти на власт."Тцъ, в заблуда си. Социалистическата и комунистическата партии които също имат депутати в гръцкия парламент са против Сириза, в опозиция, играят с ЕС и Брюксел - виж статията, гласували са против референдума и комунистите и социалистите. Но шорошоидите са толкова елементрани ***, че на всичко което не им изнася слагат етиката "комунист"

203

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен #260Ot tam i idva imeto ... Lagarto - gushter (vlechugo) na ispanski :D:D

202

Анонимен

преди 8 години

До 255_Виж велики мислителю!!!Представи си че имаш кръчма-ние с още 10строители ,,работници,, идваме при тебе ,ядем ,пием цяла нощ и след това правим Референдум-и единодушномрешаваме да не платим-Това е Демократично нали,или как ще му кажеш на това според теб..:-) :-) :-)

201

Анонимен

преди 8 години

Кристин Лагард от МВФ прилича на рептил лешояд.

200

Анонимен

преди 8 години

До Узо" ... глупакът си остава *** до де е жив ... "

199

wow

преди 8 години

Malii sred i zemnoto more palno s evro - butat sa, mnoo eftin benzina - shi potavat - prastaite levove i bnb da gi spasiavate :)

198

Трикери

преди 8 години

Анонимен или не signed by Одисей 1- без да искам прочетох нещо твое за чегеварчетата. Найстина ли си мислиш ,че знаеш,познаваш нещо за него. Това е ЛЕГЕНДАТА на цяла ЕВРОПА. ЧЕРВЕНАТА СОНЯ -коментарай гаджето му или филма за него ,но не самия ЧЕ. Той е роден от два бога !!!

197

Узо

преди 8 години

За Наглите и мързеливи гърци е дошло времето да си плащат за масрафа ,който сътвориха през последните години.

196

Анонимен

преди 8 години

Щом психопатите от еврогейгрупата отхвърлят най-демократичното нещо референдума, които искат да проведат гърците, това ясно показва всъщност, какво е ЕС, една ционистка неофашистка диктатура. А мислите ли, че това ще продължава повече.....