35

анонимен

преди 9 години

Гледах в сутрешните блокове репортажи от ЕС.Другите си приказват,усмихват се,дискутират.А нашето подобие на мин. председател само се ръкува,целува и усмихва и после го отминават усмихнато разбира се.Какво могат да си кажат с този неграмотен и незнаещ чужди езици човек,а той се върти като ветропоказател и само гледа до кого да се докопа да го прегърне и да му се усмихне-е това можем,това правим -голяма политика евроатлантическа.

34

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко ***

33

kvazi

преди 9 години

А ти на снимката колко си долен

32

До Историк

преди 9 години

Да добавя още - защо самата България опрости на Либия дълговете? Понеже народа живее богато и не и трябват пари?А защо никой не говори за банкерите които се задъниха със спекулативни сделки и сега искат парите от народа? Ссландците в аналогична ситуация сложиха няколко банкера в затвор и отказаха да плащат дълговете на банките. Нищо че риториката беше абсолютно същата като сега с Гъция - само заплахи.

31

Гецата

преди 9 години

До Анонимен : Не са *** - нагли са ! Много добре знаят, че ако фалира Византия - си заминават една дузина банки от Германия, Франция, Белгия и т. н., дето са налели милиарди евро в Гърция от лакомия за по-високи лихви...Сега се гърчат и стенат- колко да им опростят с жалката надежда, че ще им върнат остатъка. *** наивници ! Гърция НИКОГА няма да им ги изплати - просто не вижда, защо да го прави...

30

До до историк

преди 9 години

Aaaaхaхaхaхa, че когa Борисов е искaл нещо, когa Борисов е имaл собствено мнение и когa Борисов е зaщитaвaл интересите нa Бългaрия?????Тa той винaги е вървял нa колене и е близaл крaкaтa нa велможите , a те го подритвaт кaто куче! Той зaтовa е и нa влaст...и зaрaди простотиятa нa Стaдото де!

29

Пешко

преди 9 години

До Историк,вероятно защото тогава тиквич не е имал общо с тая работа. Аз си спомням "***" Дянков, когато каза, че не приема по-бедни страни "солидарно" да дават пари на по-богати, които пък от своя страна дори не се опитват да си намалят разходите. И не мога да разбера според Кутев настоящата позиция на Тиквич защита на нашите интереси ли е или не? Защото ако не е "солидарен" с Гърция защо не скочил за не знам си кое, а ако е "солидарен" - защо е солидарен с тия богаташи гърците

28

Анонимен

преди 9 години

Браво, Ципрас! Малко хора могат да покажат твърдост, като теб!Остави нашите жаби, дето видели как се подковава коня и вирнали и те крак. Освен смях, те навън друго не могат да предизвикат. Жалко е само, че малцинството объркани хора, живеещи на територията на бивша България, не могат да се позасмеят и те, но малцинство са, скоро съвсем ще се свършат.

27

abe

преди 9 години

нас кой па ни взима на сериозно?

26

Анонимен

преди 9 години

С този премиер и президент стaнaхме зa смях пред светa , хорaтa вече си прaвят мaйтaп с нaс и пробвaт дaли двaмaтa могaт дa продaдaт държaвaтa.

25

До Историк

преди 9 години

Какво общо има Боко с опрощаването на иракския дълг, знаеш кой го опрости!!!Ама когато поиска нещо за България пак е лош. Когато строи, а без пътища няма развитие - пак лош бе! А Съсела и Ореха какво постигнаха???

24

взгляд

преди 9 години

уникално зявление на бг мутрата от което лъха както винаги простотия и мижаво соц възпитание

23

Анонимен

преди 9 години

Борисов дa си погледне Бългaриятa , че всеки ден стaвa по-зле и невъзможно дa се живее , вместо дa си вре носa където не му е рaботa!

22

Анонимен

преди 9 години

България? Че има ли още такова нещо? И ако има- какво е сега точно то? Турски ***? Нечий заден двор? Изтривалката пред нечия врата?Хипопотамът пак си отворил устата- затънал до шия в л..а, но реве с пълно гърло.

21

%$

преди 9 години

Германия е изплатила само 1.5% от дълга си към Гърция след 2та Световна Война. "Големите" са се събрали в Лозана и са решили Германия да престане да плаща. Гърция не е подписала решението обаче и сега оценява дълга на 9 милиарда.Германия трябва да дава за пример когато има изисквания към другите.Гърция също е виновна, понеже не е платила на българите обезщетение за преселването Беломорска Тракия.Голдман Сакс също носи вина че, вкара гр. банки в губещи спекулативни сделки, без знанието на правителството от което сега се искат пари.

20

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Не мога да разбера защо е вулгарно да се използва хубавата българска дума "***?ерас" а се използва английската "гей"Изберете българското!

19

Анонимен

преди 9 години

Явно че и ние трябва да вземем 200-300 милиарда заеми, че да вдигнем малко стандарт, защото на юг сиртакито продължава с пълна сила. "Намалените" пенсии са около 800 евро, дори да станат 400 евро, пак ще са по-големи от 2/3 от българските заплати, а това са им само пенсиите... Никаква милост и да почваме и ние да искаме!

18

до неразбралите

преди 9 години

Ако искаха да изгонят гърчолята - хиляда пъти да са го направили!Да, ама НЕ!Хитрите гърци го знаят и само искат и получават.

17

Анонимен

преди 9 години

Нормално е територията, на която липсва държава, да държи "позиция" в стил "По- католик от Папата".Не се срамувам, отвращавам се от това. Гърция е примерът, който трябва да се следва.

16

Историк

преди 9 години

България никога не се е гордяла с достойни политици. Тиквич не прави изключение. Като сме толкоз ербап, що не скочихме на хамериканите когато ни заповядаха да опростим иракския дълг на стойност $3.6 млрд.? Що не скочихме, като ни заповядаха да си затвориме АЕЦ-а? И т.н. примерите са безкрай...