45

Анонимен

преди 8 години

85 Ако твоите другари не бяха окрали 10 млрд 1989-та като пита кашкавал от мандра и не бяха глозгали Бг 25 години, друга песен щеше да пееш. Сега товарищ Ципракис го вкарва на гърците по същия начин

44

Анонимен

преди 8 години

Запада не се интересува от това, че балканските държави са докарани до просешка тояга.

43

Анонимен

преди 8 години

Кво го превърнахте на биг брадър всичко бе , всеки ден уж последен срок , сега пък 48 часа искам развръзкаааааа

42

Анонимен

преди 8 години

Не дава защото знае, че накрая запада ще отстъпи. Фалира ли гърция, ес тръгва по нанадолнишето. Гърците знаят как да се пазарят и да си гонят интересите. Не са лапнишарани като нас.

41

Анонимен

преди 8 години

После да не се чудите защо заплатите и пенсиите в България не се увеличават. Защото МВФ така нареди още при въвеждането на валутния борд! Тоест, ние отдавна сме приели мерките, които сега пробутват на Гърция.

40

до 82

преди 8 години

*** и ти като ципрас бе, може ли такова плиткоумие? Ще ги изритат от Ес като кучета, стой та гледай

39

дрон

преди 8 години

ЕК е бюро зa бързи кредити, които корумпирaни прaвителствa дa взимaт и после дa ги дaдaт нa бaнките нa същите тия ливaр-бaндити в съответнaтa държaвa!П.С. проверете, че до моментa Бългaрия е плaтилa нa ЕС нaд 20млрд лв кеш !!

38

Анонимен

преди 8 години

Как не им писна да се занимават с тези гърци, незная.Сега ще им дадат отново едни милиарди и този *** Ципрас ще се яърне в Гърция като бог.А, дългът, естествено никой няма намерение да го връща.

37

до 75

преди 8 години

Това го пишеш всеки ден под статиите по темата. Това ли с ви опорните точки от Москва?Провери колко е дълга на Люкссембург и тогава пиши глупости.

36

пак да

преди 8 години

Веднъж се напихме с един журналист и той се разприказа :- На този свят всичко си има цена и ако е евтино трябва да се внимава че може да е менте и обратно ... ако е скъпо да се пазиш след като го купиш . При новините е същото. Получаваш ли новини безплатно или нямат стойност или те манипулират чрез тях. А една истинска новиина понякога може да убие притежателя си ( журналиста ).

35

Анонимен

преди 8 години

Най-якото е, че най-накрая тъмните подбалкански субекти с неизяснена генеалогия от островите ще ги изритат обратно в Азия при прадедите им

34

Браво

преди 8 години

Поне от тези пари всички хора получиха дял. А тука хем трупаме дългове, хем си седим на минимални заплати.Познайте къде отиват парите

33

цирк ама голям

преди 8 години

Люксембург има най високите заплати и пенсии в Европа и дълг 1.8 трилиона с население 550 х. жители и никой не ги кара да намалят заплати и пенсии, а Гърция има около 320 милиарда и население 11 милиона искат да си намалят заплати и пенсии. Ха

32

Анонимен

преди 8 години

Време е гърчолякис да ги гонят от ЕС, да чакат за визи на границата и да сърбат руски квас

31

Стоян

преди 8 години

Малаките искат сега да вземат пари да има пак за сиртаки,а след 2020 я камилата я камиларя.Може да се разпадне ЕС и няма да има връщане на пари.

30

Анонимен

преди 8 години

За Ципуракис ще останат костите от оглозганата цупура

29

Анонимен

преди 8 години

До Григорий РаспутинТова е българинът. затънал в ***, но учи света как да живее.

28

Анонимен

преди 8 години

Ще им минат номерата, защо НАТО неискат руски бази на Тасос.

27

АНТИ

преди 8 години

До Григорий РаспутинПо-добре да не идват, защото тогава ще им вземат целия Кипър!

26

да

преди 8 години

Сто пъти писах. .... няма да фалира няма няма. Проблемните България и Румъния влязоха в ЕС че за Гърция ли няма място ! И двете страни театър правят . Трайното решение отдавна е взето и сега е ред на парламата защото теглещия народ като чака сеира забравя същинските си проблеми. Чрез тая инсценирана трагикомедия колко по належащи проблеми бягат от полезрението на хората знаете ли ?