84

преди 9 години

Ами нарушават закона, арестуват ги. Нали искаш законите да се спазват, все трябма да се започне от някъде.

83

akut

преди 9 години

странно има арестувани само Българи???? тея дето само харчат Българските данъци не ги и арестуват.

82

преди 9 години

Не бой се, ще утихне. Ония ултраси в Англия се колеха по метрото с ножове и брадви след всеки мач, ама като почнаха да им лепят от 5 и наторе да видиш как почнаха да слушкат.

81

Анонимен

преди 9 години

До ГенералаНеуместен коментар!

80

ма кво приказваш

преди 9 години

Я ми кажи колко от тия в КТБ с милионите са и пак ела да ми говориш за крадене.

79

до 167

преди 9 години

Какво ще утихне? Обичаш престъпници ли?

78

Генерала

преди 9 години

До Анонимен 135 Що пък да не може да протестира, когато му е дошло до гуша! Значи могат да крадат, да бият и убиват, а да се протестира против това - не може. Ти добре ли си ? Събуди се българският народ най-после и това е! Не може вече никой безнаказано да ни тормози! Баста! Край вече на тормоз! На силата ще се отговаря със сила! Иначе ще ни избият поединично! А ти да не си от Анти "българският" Хелзински комеитет?

77

преди 9 години

Арести и затвор за *** и всичко много бързо ще утихне.

76

Анонимен

преди 9 години

Жандармерията да влиза и да бие всичко наред, докато не се научат на ред и дисциплина.

75

Анонимен

преди 9 години

Аз не разбирам защо всички се бутат там, където е блокирано от полиция и жандармерия.

74

Анонимен

преди 9 години

Направо им се чудя на нашите момчета в Орландовци. Абе ей, къде сте хукнали да щурмувате ромското гето? Вие ум имате ли? Влезете ли там, живи няма да излезете! Ромите ще ви смелят от бой. На кайма ще ви направят. Добре, че полицията спря тия малки келешчета от агитките, че щяха да изядат голям пердах. Ромите са корави пичове. По-добре не се захващайте с тях, че после жална ви майка. Ще ви побъркат от бой.

73

Анонимен

преди 9 години

Ако ли, мале, майноле,жив и здрав стигна до село,жив и здрав с байряк във ръка,под байряк лични юнаци,напети в дрехи войнишки,с левове златни на чело,с иглянки пушки на рамои с саби-змии на кръстът,о, тогаз, майко юнашка!О, либе мило, хубаво!Берете цветя в градина,късайте бръшлян и здравец,плетете венци и киткида кичим глави и пушки!И тогаз с венец и киткати, майко, ела при мене,ела ме, майко прегърнии в красно чело целуни -красно, с две думи заветни:свобода и смърт юнашка!А аз ще либе прегърнас кървава ръка през рамо,да чуй то сърце юнашко,как туп

72

BG

преди 9 години

До Анонимен 135Да, нека си свърши работата и да претършува къщи за крадени вещи...

71

преди 9 години

За тия, дето искат да пробиват кордона - арест, бързо производство и затвор. Няма лошо.

70

Анонимен

преди 9 години

Не може всеки да протестира където и когато си поиска!!Искате другите да спазват закона а вие да правите каквото си искате.Ами ако някой реши да ви уреди среща с другаря Калашников??Милицията да не дреме а ДА БИЕ!!

69

Анонимен

преди 9 години

Само една махала ли има в София??!

68

Анонимен

преди 9 години

Отпуши ли се това дето се започва,не се знае как ще завърши!Мнооого груба кампания за избори ако това е целта!!!!

67

Анонимен

преди 9 години

Навремето Бащицата Махно/ генерал от Царска Русия,наследник на здравите офицерски традиции,командир на бригада от Червената армия,а по-късно върл противник на болшевиките/ е стигнал до еднозаключение,формулирано в мъдра мисъл: Бий червените докато побелеят и белити докато почервенеят!

66

mnenie

преди 9 години

Ако си мислят, че няма да се защитят с всякакво оръжие, се заблуждават. Най-много да стане клане. Затова държавата да вземе да се стегне и да прилага законите за всички еднакво.и да спре детските и майчинството след трето дете.

65

Анонимен

преди 9 години

Утре ще разправят че "всичко е под контрол" и че са се справили успешно. Просто защото арестуват свои хора. "Протестите" в България са единствените в света в които даже няма и ранени при "ескалация" на напрежението