74

бай Ставри

преди 8 години

АМА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА!!!!

73

Разкритие

преди 8 години

Този много ми прилича на единия от тримата на Доньо Донев. А може да е единият от тях. Лошото е, че последиците от действията му са за сметка на целия народ.

72

Анонимен

преди 8 години

Цв.Цв.е добър политик ,но като държавник е 0.Иначе щеше да спомене,че бюджета на МВР е 1 032 000 000лв.за 2015г. и ранното пенсиониране натоварва данъкоплатците с почти още толкова.Е,не сме толкова богати,даже и богати държави пенсионират военни и полицаи след 60год.Самите полицаи често се замесват в контрабанда,канали и корупция и с нищо не подпомагат бюджета,а колегите които не участват в схеми солидарно си мълчат,защото рибата се вмирисва от главата.Хайде,изкарайте корумпираните си колеги

71

Анонимен

преди 8 години

Тоя не го ли е срам да се показва?

70

Анонимен

преди 8 години

От тези политици само ние можем да се отървем, като се вдигнем и ги *** като ***, след това ще станем страна поне като Австрия. Те само се връткат и все някой им е виновен за нещо.

69

Анонимен

преди 8 години

Доя додук не управляваше ли МВР 4 години, след него беше за 7 месеца Орешака и сега пак една година на ЦЦ партията и за всичко в виновен този със седемте месеца управление. Брей колко подло, плитко и нагло твърдение! Амо когато бе ВМ Ц. Цветанов защо не си спомним протестите на полицаите, те тога да не протестираха от много хубаво?Господа полицаи, като се вдигне народът защо ги пазите тези изчадия в парламента?

68

бай Петко

преди 8 години

Ти да не си с бай Ставри бе...?

67

Анонимен

преди 8 години

ИЗЛЪЖАТ ЛИ ТЕ ВЕДНЪЖ ЛОШО ЗА ТЕБ!!!ИЗЛЪЖАТ ЛИ ТЕ ВТОРИ ПЪТ ЛОШО ЗА МЕН!!!!ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА БУДАЛИСОВ СА БЕЗСКРУПОЛНИ ИЛИ МЕГА ПРОСТИ ХОРА ДОКАЗАНО!!!!!

66

Анонимен

преди 8 години

1 МИЛИОН *** ГЛАСУВАХА НА БУДАЛИСОВ И ПРОТЕЖЕТО МУ ЦВЕТАНОВ!!!!!!!1 МИЛИОН *** ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ УБИТА ФИНАНСОВО!!!!!!!1 МИЛИОН *** ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ НЕ ПРОСТАТА ЛЪЖЛИВА СЕЛСКА МУТРА!

65

ББ

преди 8 години

Проблема са 20 000 администрация първа категория,бюрокрацията,постоянната смяна на началници липса на бензин и униформи и т.н.

64

dogan

преди 8 години

незнам от брюксел щом им дават добра оценка то явно някой се стреми да затрие българия.с тези трезо мислещи и егоистични политици шанса ни е по малко от 0

63

1

преди 8 години

До OMG_Lucker,просто др.физкултурникпетапартаментов,защото продаде единия,е най-гнусния,точно по негово време,се вземаха неудачните решени,,побои над мирни граждани,гръмки полицейски операции,които завършваха с извинения и грешни адреси.

62

Анонимен

преди 8 години

Няма присъда за Цв.Цв. защото, здраво е стиснал Боко за топките.Ако го осъдят топи и Боко.Милинкият премиер стои сам, като куче с високо кръвно.Я прати някой да го гръмне и край на проблема,че ако се разприказва тоя ще надминем Румъния по класни пандизчий.

61

dogan

преди 8 години

изборите са по важни от това което случва в страната

60

OMG_Lucker

преди 8 години

Хайде стига вече сте се оправдавали с Орешарски или с когото и да било. Бяхте поспряли малко, сега пак същата песен.А този на снимката е от най- най- гнусните политици и само няколко в най- новата ни история могат да се сравняват с него.

59

Анонимен

преди 8 години

mili Hora, ne hodete da glasuvate, za da njama taikiva prestapnizi po visokite etagi...taka ste e, dokato ima podkrepa na prostia i zabluden narod....zatova sme posledni v Evropa, dokaraha ni do prosehska tojaga, tija mrasni nekadarnizi. kradlivi, nagli i bezbogni...kak da tragnat s takiva nestata....ne stava

58

Анонимен

преди 8 години

Цецо Наглецо...

57

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се подобрят условията, но и трябва повече от половината полицаи да бъдат заменени с хора с нормално интелектуално ниво. Сега освен да се водят на работа 60% от тях друго не правят. Резултатите са катастрофални.

56

dogan

преди 8 години

незнам докога българина ще гледа тази пиеса от театъра наречен парламент

55

Анонимен

преди 8 години

*** и наглец