28

Анонимен

преди 9 години

Не знам вече какво да коментирам. Не ми се живее в тази държава. Пушката ли да грабвам и да ги гърмя всички наред или куфарите да си грабвам за чужбина. Не знам. То таква посткомунистическа простотия никъде няма по света. Хора ли сме, *** ли сме? Какво правят тези хора по тези постове. Маймуни да сложим, повече работа ще вършат. Поне няма да се възмущаваме, защото няма да могат да приказват. Лустрация му е майката. Това на нищо не прилича вече. Мозъкът ми не го побира. Ужас!

27

Ангел

преди 9 години

Само я чакам да дойде на предизборна среща в района кметицата:-)))))Ще ги направя луди и нея и екоипа и по темата!!!Ако пък доведе и този инфраструктурен гений ще е незабравимо!Наговорил съм се вече с някои съседи - и темата ще е точно за асфалтирането. Ще ги подмятаме като плажни топки от подигравки и въпроси.....Баси- да го уволнява този и да направи най-доброто за себе си като убеди хората да и хвърлят бюлетината. да обещае твърдо асфалтиране!

26

xph

преди 9 години

по-голяма глупост не бях чел, само като почнеш от заглавието. Че цариградско да не би да е по-малка писта по принцип... Тъпо оправдание, ама то оправданието е като ***, всеки го има...

25

Анонимен

преди 9 години

леле какъв *** е тоя.Ама то тая логика дай въобще да нямаме пътища, че да не се кара бързо.

24

лот

преди 9 години

Дико-офф, Дико- офф! Колко си ***! Дай да изорем пътищата, че да се кара бавно,а? ***!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Oлио да ги попари сичките А ти оставаш фен на ученичките преди завъpшване сещаш ли се как па не--шъ има ли свършване ша има и бърсане ич не ми е европейско като гледам нощем от високо небето над Cофия батенцe!!!!!!! С поведение на *** ти къде тръгна да лъжеш хората а зарта каза-у главата имате ако....ПРОРОК СИ ИЦО!!!!!!Още на: textove/goodslav-feat-buch-50-leva-razhodi-tekstБлагодариние на textove

22

do 20

преди 9 години

цитат: "Божееее- прибери си вересиите!!!!!"Това е точно моята реакция през последните 15 години при всяко изказване на нашите управляващи или на някое длъжностно лице на такъв пост. Просто не мога да си обесня, дали тези хора се чува какво приакзват или изхождат от собствената си ограниченост и си мислят, че слушателите са ***. Нямам никакво логично обяснение.

21

Мен

преди 9 години

Каква писта ? Слагат две камери по трасето и готово...По-скоро кажи защо паветата по Борис, както и паветата по Софийски герой са ЧАСТНИ.

20

Анонимен

преди 9 години

""Представям си ако направим една гладка асфалтова настилка, каква писта ще стане "Цар Борис III", посочи Диков пред bTV."Както всички парашутиски и комунистически кадри пак си леят акъла и праскат някакви аргументи от рода на: ако го променим ще стане по-лошо. АМИ СЛАГАЙТЕ КАМЕРИ НА УЛИЦИТЕ. Като мине със 50 км над ограничението му взимате книжката за 2 месеца и глоба 500 лв. На третия път без книжка до живот. Нормалните хора ще оценят асвалта. " ич не ми е европейско като гледам нощем от..."

19

Анонимен

преди 9 години

Викам тоя, дето е одобрил фонтанчето на Витошка да го плати от джоба си.После Диков - понеже не го кефи фонтанчето - да плати от джоба си премахването.Ненасмукала се гнида.

18

смях до 21

преди 9 години

Толкова просто си му го обяснил, че дори бинарния му мозък ще го схване.

17

СМЯХ

преди 9 години

ТЪЪЪЪЪЪПОООООООООООООООООООООООО, НЕЧОВЕШКИ ТЪПО. ТОЯ ДИКОВ Е МЕГА *** !!!!

16

Идеен архитект

преди 9 години

Амчи да махнем асфалта бе и паветата...от цяла София... да посипем с чакълче, нема да имаме проблеми със състезателите! А най-добре и магистрала Тракия и тя така съвсем ще ги довършим.

15

Анонимен

преди 9 години

Няма да има асфалтирани улици,защото щели да станат писти. Това може да го измисли само някой от младите пенсионери,характеризиращи се с нисък,почти никакъв интелект и липса на разум. Ако пък не е такъв да бяга бърже към милицията, ще го вземат веднага. Аз пък предлагам това нещо приличащо на път, да се затвори, защото е опасно за живота на ползващите го. Няма такава *** .

14

Стига бе!

преди 9 години

Главният архитект на София се е изказал силно неподготвен и като абсолютен ***. Кога за последно е минавал с личния си автомобил по бул. Цар Борис III?1. Пътят на места наподобява повече на офроуд трасе с пропадания и издигания, отколкото на градско шосе. 2. Скоростта може да бъде ограничена лесно с камери така, както е на Орлов мост и на Околовръстното на Shell, на които места джигитите са по-кротки от агънца. Повече камери, повече наложени глоби, по-малко *** шофьори, г-н Архитект!

13

Ангел

преди 9 години

Божееее- прибери си вересиите!!!!!Фандъкова- направи го тоя началник на пункт за вторични суровини!По тая логика въобще не ремонтирайте никоя улица за да станат така че и с танк да не се минава....Та да им е гадно на джигитите!Майко Българио, какви си деца раждала. Само я чакам да почне предизборната кампания на Фъндъкова за да ида на предизборната и среща в района.То ако има малко по-умни съветници , ще и кажат че поеме ли ангажимент за асфалтирането на "Цар Борис" и обира гласовете наоколо

12

Драйвър

преди 9 години

"Представям си ако направим една гладка асфалтова настилка"...Бе като гледам няма такава опасност. Досега не ви се е получило да е гладко никъде!

11

Анонимен

преди 9 години

Ти архитекте, мерил ли си децибелите от шума, та са си загрижил за шофери, на които трябва да им обръща внимание КАТ!Ей това чиновниците са много прости същества, само далаверка да има и всичко ще направят.Иначе ще намерят 300 причини да не свършат работа!

10

Един

преди 9 години

Това е изключително нелепо изказване! Скороста на "джигитите" може да се ограничи, просто с един легнал полицай, преди всяко кръстовище на кръговото. Би трябвало освен комфорта на пътуващите да се оптимизира и времето за преминаване през кръговото, съответно да се намалеят задръстванията. Оставянето на паветата в гояляма обезмисля този ремонт. Защо ли си мисля, че това е поредната лапаница от ОП...

9

ShaMana

преди 9 години

Тоя *** кой го е сложил там. Дай да разорем улиците, да обърнем бул. българия на павета и да сложим някое друго дърво за да внимават повече всички. Колко *** трябва да си за да кажеш нещо такова....