55

Анонимен

преди 8 години

До ШопБре, кога ***, военната база и пушечното месо за войната с Русия станаха съюзници на САЩ.

54

Шоп

преди 8 години

Представяте ли си, полуруските *** се оплакват, че СЪЮЗНИЦИТЕ НИ от САЩ се придвижват из България. А в същото време искат руските фашисти да се мотаят из Украйна, при положение, че са АГРЕСОРИ в същата тази Украйна. Егати безочието...

53

Анонимен

преди 8 години

До 56183Не е вярно това. Украйна такава суверенна държава не съществува. САЩ признаха, че са финансирали с 5 милиарда преврата в Киев и назначиха техни марионетки.

52

до 105

преди 8 години

Колко пъти съм ви писал да не се дрогирате преди да пишете тук.

51

(-_-)

преди 8 години

До 56183Украйна е толкова суверенна, колкото Христо Стоичков е полиглот:)

50

(-_-)

преди 8 години

Бомбата цъка в главите на тези, които шушнат заповедите на оня *** Прошенко.. Иначе прословутото ви НАТО търпи поражения по целия периетър +- 500 км от континентална Русия, та чак до Сирия.. Освен това нашите 'пазители' пет пари не дават за нас и утре може да стане като в Украйна и на наша територия! Още малко им остава и са ни жертвали без да им мигне окото!

49

Шоп

преди 8 години

Естествено, че руските фашистки *** ще бъдат тровени по всякакъв начин. Работа в Молдова нямат. Украинците трябва да са луди да ги пускат да вършеят из страната и да правят саботажи.

48

56183

преди 8 години

Някои хора вече съвсем се забравиха. Украйна е суверенна държава и има право да решава дали чужди войски могат да минават през територията й.

47

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Верно май някой си е поставил за цел да вкара Русия във война.И това НЕ е Путин....Боже колко *** има на този свят.Този някой сигурен ли е, че няма да му забият червеното знаме над парламента??

46

Шоп

преди 8 години

Първо самият термин "руски миротворци" е нонсенс, оттам нататък всичко нема сми...

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонименпрекратяването на достъпа на руските миротворци до приднестровието напрактика означава война------------ Война срещу кого и на какво основание? Кой е длъжен да дава коридор на руските военни, да са мислили къде се разполагат и с кого започват войни.

44

Шоп

преди 8 години

До Анонимен 92 Аз се сещам, че за Русия е голям проблем да прати войски в Украйна, даже още не го е направила, нали? А десанта и ще отиде на дъното на Черно море още щом наруши украинското въздушно пространство или акватория. Там пази НАТО.

43

fuck off

преди 8 години

Мама ви руснаци долни, да умрете до един,

42

Шоп

преди 8 години

Много ми е интересно какъв десант ще прехвърли Русия, как, колко, по кой начин...Какво ще стане с другите незащитени направления.И как после този десант ще се измъква от Молдова.Щото в някои игри лесно се влиза, но трудно се излиза.

41

Иван Сотиров

преди 8 години

До Анонимен 62 Искрено се надявам да осъзнаваш разликите между Крим и всички територий в който САЩ избиха цивилни.В някой случай хиляди , а в други милиони .

40

Анонимен

преди 8 години

Един десант на една от 164-те руски армии и Молдавия ще престане да съществува в този си вид.

39

Знаете ли

преди 8 години

Колко е разстоянието от Одеса до Тираспол(столица на Приднестровието)?Точно 100км!А само до границата-80км.Като се стовари десантът и за 2 часа е където трябва!Но може и да няма нужда-одеските партизани няма да седят със скръстени ръце!

38

Шоп

преди 8 години

Е, защо тогава руснаците толкова се криха с маски и си отпаряха пагоните, като сега ще требва да се изложат като пар екселанс агресори? Как така ще минат насила през държава, която не ги иска? Приднестровието може да бъде сгазено за 24 часа, докато руснаците още ще са по средата на пътя дотам, това е една ивица с ширина 15-20 км. Дано имат акъл да се изнесат доброволно, мирно и тихо и да оставят складовете с муниции, за да не замърсяват атмосферата с взривове.

37

Съвсем закономерно е

преди 8 години

след време американската марионетка Порошенко да бъде осъден от украински военен трибунал по бързата процедура и набит на кол в двора на собствената му фабрика за шоколад.

36

Анонимен

преди 8 години

Има ли диктатор, има война, няма ли диктатор, няма война.