6

тони 33 герб

преди 8 години

Не могa дa повярвaм кaк всякa глупост, излязлa от устaтa нa Бялaтa злaткa се носи от устa нa устa, че и се отaзявa по нaционaлните телевизии!Този бaтaкист Слaвчо Велко дa си зaтвaря устaтa преди дa е рaзвaлили отношениятa ни със Сирийскaтa опозиция, коятп нaшия лидер Борисов покaни нa визитa в Прaвец преди 3 години и които ние подкрепяме в рaзaнето нa глaви нa привържениците нa режимa нa диктaторa Aсaд!Aко тия бaтaкисти ги нямaше щяхме дa сме Швейцaрия нa бaлкaните!

5

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Прав е Велков. В Сирия воюват две страни. От едната страна е редовната армия на Сирия, която е вярна на Башар Асад, а от другата са ислямистите, които искат да свалят светския режим на Асад.Няма трета страна, както се опитват да внушат на световното обществено мнение западняците.Няма такова понятие "Свободна сирийска армия". Това са различни ислямски терористични организации и групировки, които воюват срещу Асад.Те са обединени в Ислямска държава.А, Ислямска държава беше създадена от МОСАД.

4

аре бе

преди 8 години

Плюещият няма ли да се изкаже като главнокомандващ?

3

Анонимен

преди 8 години

Убийците на цялото човечество са САЩ.....

2

един луд

преди 8 години

Свобода на словото? Демокрация? Дядо Мраз?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Дни след инцидента, при който зцагина американец, а двама други бяха ранени в Анево, нито една българска медия не написа истината, че тези гранатомети са били подготвяни за ислямистите в Сирия.Нито една !!!Добре, че "Ройтерс" извадиха истината наяве, че и нашите да признаят факта, че Ислямска държава получава оръжие от България.За какви свободни медии говорим тогава у нас ?!