101

Анонимен

преди 9 години

Киевската хунта ще извърши малко "blow job", ще преглътне и скоро всички ще забравят за нея.

100

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРешение - #IgnoreRussia

99

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВсяка подобна "новина" за Русия е про-руска. В западната преса почти не се пише за Русия - в БГ всеки ден. Първата стъпка на хибридната война е да се ангажира социума и да му се внуши, какъв грандиозен конфликт има, който някак си пряко го засега и е време да вземем страна.

98

пуня

преди 9 години

просто войната срещу тероризма се оказа недостатъчно доходоносна. русия изгуби източна европа. сащ и русия осъзнаха, че студената война е най-доброто нещо, някога случвало се на тези две кретенски империи. затова - ЕС, европайски въоръжени сили, независима Европа. трудна работа обаче..

97

Анонимен

преди 9 години

*** както обикновено са завряни там, откъдето са излезли. Демек в кучешкия г***з.

96

Анонимен

преди 9 години

***, толкова тъпо сорософилно изказване, дори платено отдавна не съм чувал!!!Ти била ли си в БЕДНА ДАНИЯ бе??? Ходи да видиш колко са бедни! Всички виждаме как американците въпреки, че направиха всичко по силите си да съсипят Русия, тя е на плюс и продължава да се развива! Колкото и коментари да изтриеш, при това съвсем в духа на демокрацията, няма да промениш нищо, а именно Крим е Русия и Русия спечели този рунд при това нокдаун!

95

Анонимен

преди 9 години

226, нещастен гей си, нали? Ок, само не се изпущай, че смърди гадно.

94

Анонимен

преди 9 години

Браво днес.бг - ударихте дъното! Първа награда за руски *** сайт за 2015 за БГ! Сега, нека да се върнем на земята - Русия. Е. В. Пълна. Изолация. И. Така. Трябва. Да. Бъде.

93

Анонимен

преди 9 години

Братска Русия е победител в Украйна! Ура!

92

Анонимен

преди 9 години

Това е писано, не с главата ,а с някои други части разположени отзад ,ниско. И *** и Пульо разбра че краварите отворили и устата си и *** си, да лапнат целият свят . С тази примитивна пропаганда,,***,, от преди 40 -50 години,във времето на комуникациите и Интернет,освен да се изложи като некадърна и получаваща парите напусто ,друго не може да се получи . Примитивно ,драга ,драги ,примитивно . Тези ,които плащат ,не виждат ли че парите им отиват на вятъра ?

91

Анонимен

преди 9 години

Владимир Ленин обяви, че една страна може от феодализма да прескочи капитализма и да попадне направо в комунизма, докато неговия наследник Владимир Путин пък доказа, че Русия от капитализма може да се върне отново във феодализма.

90

Анонимен

преди 9 години

Аз нямам познат който да е дребен, бозав и с дръпнати очи...

89

:)))

преди 9 години

До До 200В българите има много славянско! Като цяло се подигравам на тез които в БГ са си сложили табелки "демократ"! Аз не мога въпреки толерантвостта си да се нареча такъв! Иначе проявявам разбиране към това всеки да се самоопределя -българин, славянин, македонец, тракиец, дори турчин! Защо ли? - Балканите са били и са кръстопът!

88

Do 197

преди 9 години

НИЕ ДА СЕ ГОТВИМ ЗА ВОЙНА С РУСИЯ ХХХХХХХХХХХХАХААААХАААААА НИЕ 24 ЧАСА ОЩЕ ПРЕДИ РУСНАЦИТЕ ДА РЕШАТ ДА НИ АТАКУВАТ СМЕ С ПРЕВРАТ В ПАРЛАМЕНТА И С НОВО ПРОРУСКО ПРАВИТЕЛСТВО КВИ ВОЙНИ КВИ ГЛУПОСТИ И ТО С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСВИЕ ОТ ДАНС :-P

87

до 196

преди 9 години

Не си отивай, ще ни бъде тъжно без миризлив и прекалено разсширен ***

86

до 196

преди 9 години

На каква дрога сте днес,другарю ***?.

85

До 200

преди 9 години

Ненормалнико, драскай си в НПО-тата на Сорос и сборищата на USA ***.Щом натрапваш тази пропагандна глупост, която развиват напоследък враговете на България, а именно - че славяните не са българи, ти си луд за връзване!

84

Анонимен

преди 9 години

Путин е обсебен от параноята за американското влияние. Той вижда навсякъде дългата ръка на САЩ, която действа срещу Русия----А защо не погледнете картата на света с отбелязани местоположенията на над 1700 американски военни бази плюс базите на НАТО?Тогава всичките тези пропагандни плямпаници, които ни пишете тука ще увехнат.Много ясно се вижда къде са базите.Още повече, като се сравни с базите на Русия, които са общо 3 на брой.Ясно се вижда, че не е параноя на Путин, а ясен поглед за света

83

Анонимен

преди 9 години

До до 173 от славянинГрадация - ром, българин, проатлантик, третополов, п.дал!пропуснал си атакиз накрая

82

:)))

преди 9 години

До 201 АнонименТц... ! Подмазването е при Боко Тиквата, в Русия е малко по друго! Тънка разлика, но съществена!