34

Анонимен

преди 9 години

до 45: "...които не краде и не рекетира." !!! Като се има предвид, че 40% от дохода на българина е от т.н. "сива икономика" вероятноста да си "единствения *** в тази държава" е много малка. Но ако си чист - Поздравления !

33

Анонимен

преди 9 години

джебчий - 10000 лева подкуп?джебчий????

32

Гецата

преди 9 години

Цитат от статията: "Джебджийките Евгения и Мария са в бизнеса от малки."А бе, хора, нали сте журналисти. Как може да имате такива фрапантни правописни грешки в статията? Пише се джебЧия, не джебДЖия.

31

Марин

преди 9 години

Добре, че са тези телевизии. Ако на някой трябва да се дава орден стара планина това са журналистите от Нова и бТВ. Крайно време е да почнат да се режат полицейски глави. Не може 30 000 търтея да живеят на наш гръб и вместо да пазят нас да покриват престъпниците.

30

Анонимен

преди 9 години

Гледайте репортажа, има го в конкурентните медии. Там има доста повече информация, отколкото тук. Например се оказва, че разследването започва, след като джебчиите предлагат подкупи на служителите на новата охранителна фирма на мола. Но пичовете са свестни, отказват и започва тайното разследване. Така че има и честни хора в тази държава, не всички са крадци.

29

Анонимен

преди 9 години

Присъди, присъди, присъди. Чакаме присъди за варненските полицаи. След това и за джебчиите.

28

Анонимен

преди 9 години

"до 36: "Или и вие всичките сте в кюпа?".....и ЕХОТО отговаря: Всичките сте кюпа....кюпа...кюпа...."От този отговор най-много ме беше страх. Явно аз съм единствения *** в тази държава, които не краде и не рекетира.

27

герман

преди 9 години

Браво на Нова Телевизия! Но какво се случва - защо най-обикновени журналисти разкриват престъпления за милиарди, а 10 000 държавни служители, чиято единствена цел е да преследва измамниците, не могат да хванат и един крадец? Как става така, че един журналист и един оператор свършват повече работа от 10000 държавни служители?

26

Анонимен

преди 9 години

до 36: "Или и вие всичките сте в кюпа?".....и ЕХОТО отговаря: Всичките сте кюпа....кюпа...кюпа....

25

bez

преди 9 години

Samo taka. O kukite da se pensionirat na 25, che da ne se prerabotvat

24

?

преди 9 години

"Издържат семействата си САМО с парите, които изкарват от кражби"....Брейй, да ги съжали човек...

23

Т. Георгиев

преди 9 години

Майко мила. Социално слаби милионери, които всеки месец прибират пари от нашите данъци. Те тънат в разкош, живеят в къщи за милиони. Карат коли, за които аз трябва да работя 100 години, за да изкарам толкова пари, забележете - за да изкарам, не да ги спестя. Кога ще се намеси тази полиция, НАП, държавата. За бога, братя, докога ще ги търпим? Или и вие всичките сте в кюпа?

22

Анонимен

преди 9 години

Нищо не се казва за къщите и автомобилите на "охранителите" !

21

Анонимен

преди 9 години

Веско Маринов пееше: Нашата полиция ни пази! Явно кого има в предвид.

20

Анонимен

преди 9 години

до 18: Кога смяташ да и счупиш пръстите:Когато "плаща" +илиКогато "работи" -

19

Анонимен

преди 9 години

А какво ще коментира вътрешният министър? Няма данни за престъпление, всичко е под контрол.

18

Анонимен

преди 9 години

Докато не се режат ръцете (в буквалния смисъл), на тези които дават подкупи, на тези които ги вземат и на тези които крадат- няма оправия. Плащаме данъци, за да храним хора които хич не ги е еня за нас. Стигнахме до там, че трябва да се пазим и лекуваме сами.....

17

Анонимен

преди 9 години

Остава и да се пенсионират първа категория, защото работат при опасни условия....

16

Анонимен

преди 9 години

В България няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милиционер. Те затова се напъват да са там,иначе кой нормален човек, макар и интелектуално осакатен би станал такъв и да работи за смешни пари,освен ако няма далавера. А статията доказва още веднъж ,че престъпленията се вършат основно от милицията, интегриращите се и дскомунисти .Тези за изхранването на които отиват над 7-8 милиарда лева годишно ,без да броим щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие .

15

ПЕДОФИЛИЯ+ДЖЕБЧИЙСТВ

преди 9 години

Направи ли ви впечатление споделеното от джебчийката Мария?Първо е била обучена от свекърва си на джебчийство и едва след това е започнала да краде. КОГАТО Е ЗАПОЧНАЛА, Е БИЛА НА 11 ГОДИНИ.На колко ли годинки е била, когато са я омъжили?!Наистина, много показателно съчетание на видове културни особености!И само преди няколко дена, висши държавни служители ни внушаваха, че тези същества били също такива граждани на България, каквито сме ние и затова трябвало ДА СВИКНЕМ с особеностите им?!