131

Анонимен

преди 8 години

Софиянски раздаде за без пари общинските жилища на служителите от общината, така че дори и такива вече няма.

130

Анонимен

преди 8 години

Едва ли някой вече взима насериозно БХК и *** като този. Държавата нямала право да бута гета, да събаря незаконни постройки, да изселва доказани престъпници... А на какво има право? Да прави ромски гета, едно след друго? Този комитет съставен от *** трябва да бъде закрит моментално и стига е дразнил народа, не знам кой има полза от съществуването му освен че дава работа на *** като този.

129

Анонимен

преди 8 години

Скапани соросчета ! Вчерашен пикльо и той ще решава.

128

т.е.

преди 8 години

Т.е. от БХК предлагат нищо да не се прави - очевидно държавата няма пари да им построи на тези "хрантутници" безплатни жилища. Освен това според мен проблемът не е в незаконните постройки а в поведението на обитателите им. Т.е. може би е добре да се види къде живеят служителите на БХК и да се построят домове на въпросните субекти до тях - така те от първа ръка ще имат представа за какво става дума!Ако нищо не се направи ще има саморазправа! Е тогава българите пак ще са "виновни" - ние сме си ..

127

Анонимен

преди 8 години

БХК-то къде бля като французите щурмуваха с полицаи с автомати гета във Франиция? Защо не излязохте бе ***? Защото не се показахте в някоя френска медия и да изкажете своята позиция и да настоявахте парижкото кметство да осигури подслон на вашите приятели и роднини (роми)?Ся, тука им бутнаха някой лев в дирника и те зареваха като ощипани моми... Алоу, говорителчиту... кат отидеш да живееш в махала, тогава ще имаш право да говориш от тяхно име.

126

cherni chereshi

преди 8 години

tolkova e prosto? stavate i vie evangelisti? da mu misliat drugite za odraskania malko Georgi ot Garmen.

125

Garo

преди 8 години

Тоя *** на снимката няма ли кой да му нацепи един в тъпата глава? Какъв БХК той не е Български, той е изменнически комитет! Ей безродник нещастен, по време на война такива като теб свършват първи, но и твоят ред ще дойде,бъди сигурен!

124

Анонимен

преди 8 години

Еми вземи си ги У вас .Или ги прати на баба ти в селото.

123

Вуте

преди 8 години

Що от БХК се изказват тука, като Гърменските са Евангелисти?Не трябва ли Светия Синод да дава изявления на мястото на тоя продажен ***?

122

Анонимен

преди 8 години

я тоя европеерас да отиде и да го каже това на хората в гърмен

121

ха

преди 8 години

Веднага намерих решение за ромите от Гърмен- Българския Хелзинкски комитет си ги при до един у тения офис. Тъкмо ще има пряко наблюдение дали са живи, здрави и щастливи.

120

ime, da

преди 8 години

https://facebook/radi.stoyanov?fref=nf&pnref=storyМисля, че това му е профила на този сладур, напишете му по един одобрителен коментар, вместо да ги пишете тук. Нека прочете и да си прецени сам за себе си каква подкрепа му отдава народът.

119

ист

преди 8 години

Много Гърмен, малко дъжд.

118

God

преди 8 години

Тези *и не са дошли в Гърмен от Марс. Те са дошли от други места, в които повечето имат имот. Преди време имаше проверка на един катун до Студентски град в София и се оказа, че почти всички имат свои къщи в разни села из страната, някои дори и ниви. Просто казаха, че не им се копае на село, а им е по-лесно да крадат в София. Иначе е прав ибрикчията от БХК - изселването не решава проблема. Решението се нарича "окончателно решение". Който знае историята, знае за какво говоря.

117

Анонимен

преди 8 години

Ама дайте да направим следния протест. Хващаме се и си харесваме една полянка някъде в София в някой квартал и сковаваме две три бараки, да видим кво ще стане. Само да имат късмет да кажат да ги махаме, вече заслужават да ги изметеме тия 240 ***, дето искат да направят нова държава

116

Анонимен

преди 8 години

Еми по време на гадния социализъм, когато образованието беше безплатно и даже ги караха да завършат 10-ти клас, кой им беше виновен? Те никога и никъде няма да се интегрират или най-малкото да спазват елементарни правила. И не ми давайте единични примери! Говорим като цяло за този етнос.

115

Аз питам

преди 8 години

Защо този комитет НЕ се появява при толкова други наболели случаи, но щом види такъв, който ще му донесе " рейтинг " - веднага изскача отнякъде и почва да дава мнения и препоръки? Нека сега, аз да му препоръчам нещо : има много пустеещи земи в България. Вие, от БХК, се организирайте, намерете и отведете всички *и на определено от държавата място, заселете ги там, създайте им нужните условия за живот и да си живеят. Не да правят престъпления и да живеят на гърба на българите и държавата!

114

Анонимен

преди 8 години

Ей, ***, препоръчвам на вашия комитет да спре да използва името "Български". Наречете се *ски Хелзинкски Комитет, ще отговаря изцяло на дейността ви.Честно, много искам да срещна някой от вас... на една ръка разстояние!!!

113

Opa

преди 8 години

Аз пък ще взема да завда дело в БХК, как може малолетни деца да стават родители и да се забрани официално продаването на хора (булки) и т.н. индивиди. Едното се води педофилия, другото си е направо трафик на хора. Хайде сега да ви видим..

112

Анонимен

преди 8 години

Щом държавата няма право да ги гони, ще ги изгоним ние