129

Мария

преди 9 години

Г-Н Местан, Константин Кирил Филосов изрича тези слова в дебат с напълно различен контекст, в далеч по-драматична гео-историческа ситуация и с коренно различна философска нагласа от вашата!!!

128

Анонимен

преди 9 години

"Бог не изпраща ли дъжд еднакво за всички, слънцето не свети ли за всички и не дишаме ли всички еднакво въздух?. И как вие не се срамувате като признавате само три езика?", изчете думите на Кирил Философ Местан.Прав си ефенди Местан! Бог като прщаше пари от държавната хазна Вие с Ахмед Доган що не ги разпределихте за турци и българи а си ги взехте и си купихте власт и сараи? Много иначе ги разбираш? 25г.всички един дъжд ни валя едно слънце ни пека.........а пък Вие сте богати а Ние бедни!!

127

Кирил Философ

преди 9 години

Местане, играеш си с огъня.

126

Анонимен

преди 9 години

i da pluyete i ne mestan si e prav

125

БЪЛГАРИН

преди 9 години

да ходи в Туркменистан! Бива наглост, но ние българите му позволяваме това. До кога тази *** ДъцПръЗъ ще съществува, защо въобще им даваме гластност! То няма новинарски сайт, в който този н*ания да не се е изказал за "благото на нашата Родина"!

124

Има ли

преди 9 години

Има ли 24-ти май в Турция . Има , ама си пишат само на турски и хич не ги е еня за Българската Азбука. Изобщо не ме е еня за мераците на Местан.

123

none

преди 9 години

Местан Философ.

122

seira

преди 9 години

"ДРУГАРЮ" МЕСТАН,ВЪВ ВСЯКА ЕДНОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА ИМА ЕДИН ОСНОВЕН ЕЗИК, А СЛЕД ТОВА СА ЕЗИЦИТЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ЕТНОСИ.ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ГОВОРЯТ "ТУРСКИ" ЕЗИК И СЕ "ТУРЧЕЯТ" БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЧИЙТО КОРЕН ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ТУРСКИ!НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ИСЛЯМИЗИРАНИТЕ И НАСИЛА "ПОТУРЧЕНИ" БЪЛГАРИ (А Й ДРУГИ ЕТНОСИ) ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО (УВИ!) НЕ СА "ТУРСКИ ЕТНОС"!ТАКА, ЧЕ АНТИБЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА НА ДПС НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИКРИТА С НИКАКВИ "ИСТОРИЧЕСКИ" СРАВНЕНИЯ И ОБЯСНЕНИЯ!!

121

туроператор

преди 9 години

Ей, турски фес! Бягай да си развяваш *аните турски *** из Анадола!

120

акъл море

преди 9 години

Аз предлагам Местан да го кастрираме - ще му отива някак си на суратя!

119

Анонимен

преди 9 години

Моля ви ДАНС! Арестувайте този за измяна на националните интереси! Отдавна го е заслужил!

118

fdhj

преди 9 години

фес турски... *** си в Анадола да искаш равенство на езиците, да видиш какво ще получиш...

117

SILENCE

преди 9 години

Другарю местан,поздравления за предложението! Т. нар. журналисти и маскираните като дупетати индивиди ще трябва да обяснят как ще честваме нещо,нямащо нищо общо със славянската писме- ност и култура,на 24.V.15 г.. Преиграването по принцип е /поне/ проява на лош вкус,системното преиграва-не е /поне/ досадно,но негрАмотни изказвания на човек във вашето положение е отблъскващо с кичозните си претенции.Язък ви за дипломата за основно образование дори! Не успявате да я защитите ...

116

Bozkurt

преди 9 години

Много сте зле инак големи фантазьори сте ЧЕТЕТЕ Оф.е нищо не става от вас ама шм ви оправим наши ора сте пък и живяхме и ще живеем заедно щ ът не щът

115

Кирил Методиев

преди 9 години

Местанов, батка - на първо място сме по неграмотност, защото твойте гласоподаватели ги мързи да учат и са кухи като гадулки.Аз за агитацията на чужди езици ще кажа така: в германия има 7милиона турци и като чуеш там да се агитират на турски език тогава може пак да поговорим по тоя въпрос.

114

Анонимен

преди 9 години

ЕС и НАТО говорят за някаква глобализация ,но стане ли дума за единството и цялостта на Америка ,Англия или Германия ще ти отвеят главата,като рязана зелка.Глобализация ама както дявола чете библията такава глобализация предлагат.Всеки който е останал да живее в тези страни спазва езика и закона.Даже в Америка щом се роди дете веднага го кръщават с техни имена.Това е закон! Американеца не е толкова глупав като българина да допуска етноси да управляват.Те правят всичко със сметка и переспектива.

113

Георгиева -продължен

преди 9 години

И да пледира в Турция за равни права на живеещите там български граждани с мюсюлманско вероизповедание!!! Моля, г-н Местан,опитайте!Както и да заемете същия пост в Турция?!?!?!

112

istinata

преди 9 години

Abe toi da si kaje.tva mu e rabotata.ignorirane na tia gluposti i tva e.za tova durjavata e bulgaria-kuchetata si laiat i taka

111

Стар набор

преди 9 години

ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ЗАВИСИ ЕДИНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ, казвам аз на г-н Местан

110

Анонимен

преди 9 години

Днес закон, утре език, после някоя територийка у родопско... много нахален стана тоя