71

до 155

преди 9 години

Пишеш от "Саш" и питаш хората до кое отделение са учили? :D

70

до 154

преди 9 години

отиде на запад , с мечтата , да се реализираш , но и там си остана нереализиран , защото си *** , неграмотен и неук . Добре , че са ти намерили място , да чистиш тоалетните .Всички в България ви знаем историите , за "реализацията" която получавате там , а щом е 5 следобяда и киснеш в български сайт , значи си истински неудачник .

69

до 152

преди 9 години

а ти , като е 5 следобяд , значи ли че нощно време чистиш тоалетните , или сега си клошар и имаш свободно време . Лятото .като ходя в Щутгарт , и виждам много "преспели" българи . Пълна трагедия сте в чужбина , една голяма част са вече битови алкохолици , друга част играят всчка вечер на машинките , една част са на помощи , а тия които работят , едвам изкарват до заплата , като си платят квартира 600 евро и другите разходи . Пълни смешници , бачкатори , но неудачници и там.

68

от Саш

преди 9 години

Ей, *** скапани, тук е 4:48 , какви 22:00 часа бе кауни. Вие до кое отделение сте учили???

67

до 142

преди 9 години

отишъл си на Запад , за да станеш чистач , с мечтата , да забогатееш , защото в България , не са те оценили . Че какво , да ти се оцени , това че си *** , некадърен и неграмотен, и за 17 години на Запад , предпочиташ , да си чистач там , няма лошо , толкова са ти възможностите и ти реално си се оценил . Сега си допий ботилката ,г-н битов алкохолик , и отиди , да си играеш в казиното на някоя машинка , с мечтата , да забогатееш , купи си телефон на договор за 1 евро , да се похвалиш в България.

66

Цъки

преди 9 години

Това четиво е за читатели с настъпена от валяк глава! След първото изречение четенето е обида за всеки, който прави разлика между тоалетна чиния и сателитна чиния!

65

Анонимен

преди 9 години

Мога да ви кажа само едно -Боли ги щепсела както на Путин така и на Ким за вашето мнение.

64

до 134

преди 9 години

то и живота ти е минал в гледане , до като такива като мен , си живеят живота ,г-н чистачо .Няма срамна работа , но работата е самооценка на собствените си възможности , щом се оценяваш , че имаш способности на чистач , това си е твоя работа . Бил си *** и неграмотен , и за това си отишъл на Запад , защото няма , как да успееш в България , тук трябва , да се бориш , а не да им чистиш тоалетните , или да си на социални помощи.

63

до 132

преди 9 години

това е хубаво , че преди 17 години си зачезна , толкова си "преуспял" ,след като си киснеш , да коментираш в български сайт , щом за теб е хубаво , да си чистач на запад , добре е да си стоиш и работиш в кенефите им , като чистач , там си ти е средата , там се чувстваш сред свои , само и някой , ако пусне водата в тоалетната , и ще си оттечеш със свойте събратя по съдба.

62

Анонимен

преди 9 години

Путин няколко пъти беше обявен за личност на годината, няма база за сравнение с Ким Чен Ун.

61

Maртин

преди 9 години

Бъди сигурен, че ако някой скочи на Русия, че ако ще и Рузвелт от гроба да е, ще си гризеш ядрените разпаднати меса.. 128... Путин не е Елцин, както и Русия не е Ирак.

60

119

преди 9 години

До до 119Аз съм от двата милиона... Още преди 17 години зачезнах... И вече не мета... така че не се сили да плюеш...Ако мислиш че с комунистическа носталгия ще върнеш старите времена... Гледай напред и се радвай ... или плюй наред...Все ще се намери някой да забърше.

59

Анонимен

преди 9 години

боже каква трагедия с такива статии. от ден на ден съвсем изпростявате

58

Анонимен

преди 9 години

до 122 Ето, пишем :Скоро идват или г-н Джон Елис Джеб Буш сенатор от Флорида или г-н Марко Антонио Рубио (роден на 28 май 1971 г.) също сенатор от щата Флорида, член на Републиканската партия.:)Тогава какъв ще го гризете не е истина ХАХАХАХАХХА

57

до 119

преди 9 години

ходи да работиш като чистач в "демокрацията" , явно това са ти възможностите , и любимата професия , само кажи , къде ще чистиш , та да се изплю по"европейски" , а ти да изчистиш с любов , към западната и американска "демокрация". Фактите , господин *** , е че преди 26 години , внасяхме хора от други страни , защото не достига работна ръка , а сега при 2 млн. емигранти , има над 800 000 безработни , да ти плюя и на "демокрацията" г-н промит мозък, ти си от новото неграмотно поколение

56

до 112

преди 9 години

ако баща ти , не бе алкохолик , а *** Мара Общата , тогава можеше и да имаш някакъв интелект в тъпата ти , без мозъчни гънки , плоска главица

55

Say NO to UKIP

преди 9 години

Медведев пита Путин другарю Путин, какво ще правим с нашия отбор по хокей, който падна от Канада с 1:6 ?Путин отговаря ами както обикновенo ще ги лишим от руско гражданство със задна дата и после ще обявим, че руския национален отбор по хокей никога не е губил от Канада.

54

98

преди 9 години

До 115Нищо подобно... Прочети 98... Точно обратното / Путин е минал покрай демокрацията на около 2000 км източно... Както казах - по-добре метач в демокрация отколкото при Путин... За Ким да не говориме...

53

Анонимен

преди 9 години

мдаа, 100 коментара от "кокаколата е алкохолна напитка" до "корейците пасат трева от глад", нищо чудно, че конят на Кимчо се смее

52

Анонимен

преди 9 години

Хвани единия, та удари другия. Болни хора.