15

Анонимен

преди 9 години

Да се направи одит на БНБ и да се види за 25г.какви постъпления има банката по време на Костовото правителство,та чак до наши дни.В началото на борисовото правителство Дянков отвори сребърния фонд и това се замълча умишлено.Ако няма стабилна БНБ значи няма държава а за това се говори от доста време и кои са "лакомниците"които са израстнали и са се сраснали към клона на БНБ .В противен случай ще израстват още повече и ще взимат силата на водача докато не го унищожат нацяло и държавата фалира.

14

Анонимен

преди 9 години

А сайдера кога ще го освободим от поста пред руското посолство?

13

Анонимен

преди 9 години

А, истината за това, че ти беше щатен комсомолски секретар и след товя дясна ръка на Лазар Причкапов, комунистическия феодал на Благоевград, чиито пари изпра по паркинЗите на Германия. Тази истина коща ще излезе, г-н Президент ?За подмениния преход и че пак начело на държавата сте вие, децата на бившките комунистически апартчици - заедно с Борисов и Цветанов.ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ !

12

Чекист

преди 9 години

Този (нямам думи за него) разправяше преди по ТВто (в туба има записи), че щял да откаже ако му предложат президент да става. Е как да вярвам на тоя (нямам думи за него)...

11

Чиста и свята...

преди 9 години

След 44, комунистите избиха своите опоненти - конкуренти/опозиция. И не само. Избиха и видни общественици, деятели и хора свързани с БА, науката и просветата.След 89 тези същите се обявиха за демократи и до сега са на власт!!!Комунизмът продължава, но в по различен вид от преди, а благините са около тези богати и имащи власт фамилии!!!...

10

Анонимен

преди 9 години

Преди "демокрацията" чакахме 9 милионния българин, а сега на територията сме малко повече от 6 милиона, половината от които не са българи. Това е историческата истина, г-н Прецедент и най-голямата и последна национална катастрофа. А в музея сложете последния българин, препариран...

9

Анонимен

преди 9 години

Всички от сега управляващите са свързани по един или друг начин с комунистическата партия и колкото и да се напъват това не може да се скрие.Кой първи да иде в музея?

8

Анонимен

преди 9 години

Ами ако бяхме дали обективна оценка, ти като виден представетил на онова време, трябваше не да си президент, а да си стоиш в къщи да си правиш хороскопи, а шефа ти - в Банкя да сади вишни и магнолии!!!

7

синева

преди 9 години

до коментиращите - В Северна Корея все още е комунизъм, но е много пред нас, и в много области. Да, да, наистина. Според мен строя не е от голямо значение. Решаващо е СЪЗНАНИЕТО на хората.

6

щурците

преди 9 години

"Думи , само думи - едри лепкави петна ... "А , бе , отнейде прах ми влиза в очите - откъде ли е ?

5

Баба Гицка

преди 9 години

***.

4

Анонимен

преди 9 години

браво

3

иван

преди 9 години

когато видим черно на бяло списъците с раздадени пари за назначени милионери и подредим сегашния политическия пъзел ,тогава можем да говорим за приключен период.А и ти ,паркингЗче, имаш да даваш обяснения.

2

с

преди 9 години

Тихо, мишунгер!

1

Тинев

преди 9 години

Комунизма си отишъл?Така ли? Я се огледайте, БЕЗ ПРИСТРАСТИЕ обаче:-Първанов-комунист-Бойко-комунист-Президедентчиту-комунист-Цецо-комунист-Калфата-комунист-Цеца-комунист--Още да изреждам ли?Вълка козината си мени, но нрава не!БКП името си мени, но нрава не!Бяха правоимащи и сега пак са правоимащи. Командваха и сега пак командват. Крадяха и сега пак крадат.