6

Държавна Сигурност

преди 9 години

Боце, съседите вероятно имат и други занимания, освен да следят съседите си и да подават доноси за тях. Ти сега върху съседите ли прехвърляш отговорността за некачествения контрол по пътищата?

5

Анонимен

преди 9 години

а кой вдигна скоростта на 140км по магистралите бе бойко?не беше ли ти?много къса памет имаш и кледаш да се докараш пред всички без да спазваш никакви принципи.ама и ние сме едни късопаметни

4

Анонимен

преди 9 години

Време е *** куки да започнат да работят и да си заслужат хляба

3

Анонимен

преди 9 години

""Ако е имало съсед - да се обади на полицията, да им вземе книжките, щяха да са живи загиналите в село Яхиново", каза днес премиерът и допълни:"Ако полицията си вършеше работата, нямаше никой да седи и да чака сигнал в РПУ-то.

2

Анонимен

преди 9 години

"Той призова обществото да не приема повече с мълчание трагедиите и поиска повече строгост за нарушителите."Тоест изригна с поредната си глупост. Работата ви начело на тази държава, г-н Борисов, е да изисквате и съблюдавате по-голямата строгост за нарушителите от държавните органи, а не да чакате обществото да го изисква от вас.

1

Въпросчета

преди 9 години

Дали кортежа на Биби спазва ограниченията? И кой увеличи максимално позволената скорост ? И кой ли трябва да се погрижи КАТ да си върши работата ?