79

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Евроатлантиците таковаха мамата на Европа и на света ! Факт !Ислямизираха бяла и християнска Европа. Създадоха изкуствената държава Косово - център на световния тероризъм и търговия с човешки органи.Така "световният елит" заби ръждив пирон в сърцето на Европа !Ръждата върши своята работа. Тя разяжда здравото някога тяло ..Ислямската дъга на ЦРУ обаче далеч не свършва с Македония. За съжаление тя включва и части от България. Ислямската дъга ще отцепи от България Родопите и ще завърши с Турция

78

до 364 тъпак

преди 9 години

нато не гарантира по никакъв начин и никога цялостта на балканите. кипър, косово... други примери да давам ли не знам... хората ти казват, че европа и нато не реагират на опитите за присъединяване на косово, но ти не четеш. понеже мозъчната ти клетка не успява.

77

Анонимен

преди 9 години

русофилите сa гробокопaчите нa Бългaрия и Мaкедония, a сърбия- мaшaтa им зa осъществявaнето нa този плaн! НAТО трябвa дa гaрaнтирa грaниците нa Бaлкaните с войски!

76

жеко

преди 9 години

мирише на презокеански сценарий, американците спонсорират албанците знаем от кога в момента се сездава мини идил конфликт

75

Анонимен

преди 9 години

Ако Сърбия след Македония стане албанска няма да съжалявам. Най големите врагове на България са Русия и Сърбия. Тези двете са първите които ни бомбардират през В.С.В.

74

Nox

преди 9 години

"Nqma po golemi balgaromrazci i gadove ot makedoncite"Грешиш. Най-големите врагове на българите и на еврпейците като цяло са тези в Брюксел. Васалите на САЩ, Израел и Новият Световен ред ще натресат и на нас, и на цяла Европа квота от бежанци.И за пореден път ще ни вкарат не сирийци, а *** наемници главорези. Целят да има готова армия в цяла Европа, която да си живее сред нас привидно мирно, и да ни запука изневиделица.Ако го толерираме това, ще си платим доста скъпо.

73

Nox

преди 9 години

Още от оседемдесетте години се опитват да ни спретнат гражданска война. Като не им се отдаде, за това се обурнаха на запад към по-тъпите българи -- македонците.Географията на планетата е такава, че колкото си по на запад, толкова си по-***.Руснаците си имат украднинците, ние си имаме македонците...

72

ton40

преди 9 години

Nqma po golemi balgaromrazci i gadove ot makedoncite - te sa ubili Stambolov, Stamboliyski i elita sled 9 septemvri .

71

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 9 години

В АЛБАНИЯ ИМА 600 000 ГЪРЦИ.НЕКА АЛБАНИЯ ДА СИ ВЗЕМЕ СВОЕТО ОТ СКОПСКИЯ ПАШАЛЪК И ЧЕРНА ГОРА.НИЕ ГЪРЦИТЕ, СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ ВЗЕМЕМ НАШЕТО ОТ АЛБАНИЯ И ФИРОМСКИЯ САНДЖАК А.К.А. СКОПСКИ ПАШАЛЪК.ТОВА Е ДОГОВОРЕНО ВЕЧЕ.

70

До 347

преди 9 години

Митьо, малко ти в странен българския. Че и логиката покрай българския.

69

Анонимен

преди 9 години

А ние пращаме през Варна ВТР Брадли на ОНИЯ Ядящивратовръзки грузинци.Тикво краварите платиха ли нещо да ползват портта и остонаха само шамарите за учениците.

68

КЕНИ

преди 9 години

България като държава, защо не ги пита - дали не искат да са част от нея?-Аз не виждам причина те да не искат - най-малкото вече няма да ги е срам.

67

муспи

преди 9 години

Това не е вертикален падал, а ислямски интернет разработен от Мосад и внедрен от такива *** като Боко Тиквата, каквито има навсякъде, даже и в Албания.

66

Анонимен

преди 9 години

Ако е така ние си взимаме онази част с българските паспорти, останалото, ако остане нещо отива при Сърбия и Албания.

65

славянин

преди 9 години

''Боян Саръев, свещеник: САЩ кроят нови граници на Балканите!''

64

славянин

преди 9 години

''Кой е по-важен за НАТО малка България и нейната окаяна армия или Турция бъдещия стълб на Балканите, според САЩ и нейната модерна армия, която е втора по численост в НАТО ( след САЩ) и 9-та по численост в целият свят?''

63

ФАШИСТ

преди 9 години

да се въведе донаборната служба и съкращаване на парламента и министерства , това ще гарантира сигурноста на БЪЛГАРИЯ !!!

62

Стамат

преди 9 години

*** ви ционистко!

61

Анонимен

преди 9 години

На сърбите хич не им дреме дали ще има Македония като държава, а дали няма да се появи голяма Албания или Източна Македония да реши да стане част от България. Винаги само това ги е интересувало. През югославско много им харесваше да имат топла връзка с Гърция, но нещата постепенно се връщат към правилното им състояние. По същия начин, сърбите, само да си запазят Воеводина, която откраднаха от Унгария, ще се правят на приятели на Румъния, макар че не могат да се понасят. Просто племе.

60

до 166 от славянин

преди 9 години

Чифутитроловете пак изпадате в тежка истерия!