45

АТАКИСТ

преди 9 години

Москва е ясна, много забележителности, но като Санкт Петербург няма втори! Велика руска култура и дух... само докато стъпиш в този град и го усещаш веднага.

44

ъ

преди 9 години

Как е, дрънкат ли рублите в джобчето национални предатели?

43

Китов

преди 9 години

До АнонименАвторът е най-четения в момента руски писател.Огромен интелектуалец и до друг анонимен - той знае символиката на Орела, но го ползва като метафора на раздвоението в руското общество.

42

Чекист

преди 9 години

До Анонимен46 поне да ги беше научил правилно. Не са "гаечници", а ГАИшници (гос. авто инспекция). И какво така са ти взели яко ГаеЧниците бе сине майчин? Май си бачкал на някой строеж и тези наблюдения са докато автобуса те е карал до обекта.

41

Анонимен

преди 9 години

Путин и Меркел положиха цветя на Гроба на Неизвестния войник в Москва. После Путин прекара Меркел по алеята на градовете - герой, жалоните на руската бойна слава.

40

Брее

преди 9 години

Кому са нужни тези измишльотини? Средната работна заплата в Русия е 650$, средната в глемите градове е 1500$. Чрез гугъла се разходете из Москва и сами преценете дали има дупки по улиците, дали е гнусотия и мръсотия като в София.

39

Анонимен

преди 9 години

Автора е абсолютен психар. Какво да се прави, всеки търси изява в този живот. От глупостите дето е писал разбирам че ако Русия е независима то това не е нормално и тогава свобода няма

38

нострадамус

преди 9 години

Аз пък през 2025г. не виждам въобще такъв град като Москва. Виждам един голям кратер на негово място!

37

Анонимен

преди 9 години

Москва е ОТВРАТИТЕЛЕН град. Страхотна скъпотия, ужасни пробки (задръствания), мръсотия и воня. Намръщени и груби хора. Престъпност, корупция и беззаконие. Гаечниците (катаджиите) взимат яко. Впечатленията са ми от октомври 2014 г.

36

до 42

преди 9 години

Изключително болен мозък, резултат от ежедневно приемане на наркотици.

35

Анонимен

преди 9 години

Боря, спирай с водката, че почна да виждаш двойно вече!

34

Анонимен

преди 9 години

Утре като дойдат 5000 хиляди Косовари да искат от българия, какво ще правите бе? с какво ще ги биете с НАТО ли?

33

соросоид

преди 9 години

Аз пък си мисля както са тръгнали да анексират руснаците нищо чудно Москва да е радиоактивно гробище до 10г.

32

до 39

преди 9 години

Пак помия,пак измислици и лъжи,не ви ли писна вече? - сега ще ти изтрият коментара, с моя така направиха, като им казах, че бълват помия

31

Шоп

преди 9 години

"Москва-2042" - роман на гениалният руснак Владимир Войнович. Още преди 30 години е предсказал всичко.

30

Анонимен

преди 9 години

тоз пък, като събера 10 лайка чак ми трие коментарите.. чудо си честно, само да не обидя прескъпата ти демокрация и да не кажа публично че 3 млн българи избягаха за 25 години демокрация. Трий сега

29

Анонимен

преди 9 години

кво да ви говоря бе

28

Анонимен

преди 9 години

Некадърен и зле скалъпен анализ. С просто око е видно. Сашо Йорданов в пъти по-добре е описал московската действителност, отколкото този - бъдещата.

27

ЖороПърви

преди 9 години

Аз бих препоръчал на уважаемия г-н Григорий Шалвович Чхартишвили, да се вгледа в родната си Грузия след управлението на човека с "Евроатлантическите" ценности- видния демократ Саакашвили,и след това да се тревожи за Москва.

26

Анонимен

преди 9 години

Историята се повтаря, Наполеон се натискаше - не успя, Хитлер натискаше - не успя, сега и САЩ натискат - едва ли ще успеят. За България - византийско робство, после турско робство, предполагам че дойде време за ново робство... и пак ще ревете що така. Ами защото не заслужавате свобода - затова - нямате армия, заселвате бежанци, плодите *** и самите вие не раждате... просто закривайте тази измислена България.. давам ви още 15 години демокрация и ще бъдете малцинство! Важното е демокрацията