20

До 10

преди 9 години

"Учениците в БГ са 600 хил., плюс учители, малко аванс отгоре, да ги докараме до 700 хил. Един подходящ таблет за целите е пряко сили 200 лв.Дотук 14 млн. "14 или 140 милиона. Я пак помисли! И не знам дали да те обучавали на таблет, ама не е добро положението ти със смятането.

19

k34

преди 9 години

i s tablet pak mojesh da pishesh na raka ako iskash, prosto ne izpolzvash martvi darveta...

18

Анонимен

преди 9 години

Престъпно малоумие.... Много по-лесно се учи с химикал и хартия - изобщо не става дума за отживелици, просто нещо като ти мине и през ръката се запомня сто пъти по-лесно. Така на децата ще им бъде далеч по-трудно да се концентрират и учат - като крайният резултат ще е загуба на интерес към ученето. Ако сегашното младо поколение е на прага на малоумието, не мога да си представя какво ги чака следващите. И с нищо не са виновни децата.

17

жж

преди 9 години

Може и да им пращат уроците по мейла с начин да се провери дали са прочетени.

16

Анонимен

преди 9 години

До DadaPO TVOIATA LOGIKA OZNACHAVA CHE VSICHKI ZAPADNI STRANI SA TRUGNALI DA ZALICHAVAT NATZIITE SI...POMISLETE MALKO BE HORA...TOVA E BUDESHTETO-TEHNOLOGIATA SE RAZVIVA, A S NEIA I RAZLICHNITE SOTZIALNI SFERI. VKL. I OBRAZOVANIETO.DETZA, KOITO SA BOLNI IMAT DOSTUP DO MATERIAL I DOMASNI, PRODULJAVAT DA SE UCHAT.VSE EDNO DA SE SURDIM KOGATO TELEVISORA E NAVLIAZUL V DOMOVETE NI, ZASHTOTO E NOV VID KOMUNIKATZIA.

15

жж

преди 9 години

До АнонименПроблемът е, че писането на ръка развива мозъка. За възрастни, чийто мозъци са относително развити вече може и да е ок, но за децата, за които това тепърва се случва е много важно. Двигателните умения на ръката са много важни за мозъчните процеси на обработка на информация. Иначе нека си четат от таблета, доколкото е полезно, но това е друг въпрос.

14

Dada

преди 9 години

Поредното безумие на министерството!!! Който не е бил учител той знае... няма смисъл да го пиша! Безумие с главна буква! Планът за заличаване на нацията върви с пълна сила!!!! Е, училищните директори- феодали, и разни чиновници в министерството ще се облажат! Жална ни майка, България!

13

Анонимен

преди 9 години

*** мразят технологиите. За това за техните деца, по едно сандъче с пясък на чина и да се учат да пишат букви с клечка в пясъка.

12

Анонимен

преди 9 години

Има един сайт, уча.сеПравят го едни млади ентусиасти.Да влезе там министъра на образиванието и да види, какво правят пичовете, и тогава да се пъне да открива топлата вода.Ако интерактивните уроци ще са със същото съдържание като сегашните учебници, то със сигурност соц.образованието е по-добро от сегашното!!!

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ,как какво?Нали,трябва по веригата да има "лапачка":)

10

Анонимен

преди 9 години

Нали сте платени драскачи с нулева обща култура...отде да знаете, че има модели, проектирани, като школни. Аре плюйте бре тролци:)!

9

Анонимен

преди 9 години

Учениците в БГ са 600 хил., плюс учители, малко аванс отгоре, да ги докараме до 700 хил. Един подходящ таблет за целите е пряко сили 200 лв. Дотук 14 млн. Още толкова за сървъри, стават 28 млн.Да ги умножим по 2, за разработки и т.н. Станаха 56 млн.Та питам, останалите до 560 млн. какво ще ги правите, а?

8

св

преди 9 години

Като знам племенницата ми първокласничка как счупи два таблета от началото на годината вкъщи, единия от които марков, не че е много палава, просто дете, не гледа, грабва го докато се зарежда и кабелите заминават, гнездата. Рисува си с маркери по него, явно не и е достатъчно цветно, дете:-). Няма лошо. Но ако знаете какво е в класната стая междучасията, в занималнята... Представям си какви бумеранги ще бъдат тия таблети в ръцете на ***.

7

до 1

преди 9 години

ще има масово БРАНЕ на таблети

6

Анонимен

преди 9 години

В системата да имало част от уроците. Пак нашенска работа-наполовина!Между другото, не ги ли дрънкаше подобни ?Държавата умира, те за таблетите се хванали!

5

Анонимен

преди 9 години

До МаринОчевидно целта е да се"инвестират" средства и нещичко да се пощипне

4

Анонимен

преди 9 години

Преди години се е учило с молив и хартия и са излизали гени, сега с таблети и лаптопи и излизат безработни гамени.

3

:)

преди 9 години

И децата съвсем ще забравят да пишат и да четат истински книги, хартиени! Дали?

2

Марин

преди 9 години

Няма да могат да се подписват и да пишат. Друг е въпроса, че това ще коства много пари на държавата. Компютри трябва да има само в часовете по информатика и в училищните библиотеки.

1

ХА ХА ХА

преди 9 години

А представете си кривоглаво "ястребче" с таблет на пълвия чин