88

123

преди 9 години

Пазете българската природа, почивайте в чужбина.

87

Анонимен

преди 9 години

В България отношението към клиента е все едно той е някакъв натрапник, все едно насила идва с парите си да пречи на пресонала... Ами не, клиента идва да се оптусне, да си отпочине от работата, от стреса, затова плаща човека, а не да гледа кисели физономии и да търпи лошо отношение.На почивка в България- не, никога повече.

86

...

преди 9 години

Как нулеви такси? Да си правят сметката. Нож ли имат на гърлото? Като не им изнася да връщат плажа...

85

Анонимен

преди 9 години

Точно така - "...ама друг път." Да си гълтат бетона гадните крадливи мутри, нам мен ми писна от крещящата до небето некадърност, некомпетентност, алчност и т.н. А като и ме натровиха в ресторанта последния път окончателно зачеркнах "родното" Черноморие.Халал да ви е, има и други места където да ходим. И то много по-хубави, че и често за по-малко пари!

84

Наско

преди 9 години

Последно бях на нашето море преди 6 години и ми струваше 700 лв за една седмица. Решех да е като бял човек - на хотел, алл инклузив и т.н. Е уплаших се - храната отврат, обслужване, колкото да не е без хич. На плажа - мръсотия, народ, чалга. След това ходих до Турция, Гърция, Хърватска- на светлинни години. Може и да е малко по-скъпо, но си почивам. Спокойствие, нормална храна и обслужване, просторни и чисти плажове. И не е скъпо за нас. А в Турция е много по-евтино.

83

Анонимен

преди 9 години

GIVEEM V DRUGA DARGAVA OT GODINI I VINAGI POCIVAME NA RODNOTO CERNOMORIE. MOGEM DA SI POZVOLIM DA POCIVAME NAVSEKADE, NO DRUGO SI E OKOLO TEB DA SE GOVORI NA RODNIAT TI EZIK. CELA GODINA SLUCHACH SAMO GUJDI EZICI I PRIATNO PREZ POCIVKATA DA SLUCHACH RODNA REC.

82

jfjhgjg

преди 9 години

Били сме в Гърция на море, но след като ходихме в Турция, повече няма да ида в Гърция.Супер цени, изключително добро обслужване, за храната какво да кажа, само дето от пиле мляко нямаше.А за нашето черноморие на мутро, чалга хотел - Thanks, but NO, thanks!

81

наивник

преди 9 години

В крайна сметка на аванта ще са фирмите, на които министерството е предоставило десетки хиляди, за да рекламират обектите, да поръчат и разпространяват банални до болка брошури и т.н. Нищо ново под нашенското слънце.

80

Анонимен

преди 9 години

Да ме извинява Бай *** бизнесмена, ама на нашето море повече не! Фекалиите на плажа, чалга до дупка навсякъде и по всяко време, диви *** те обслужват както си знаят, цени неотговарящи на обслужването. Как искате да ходим там? В Гърция не можах да повярвам на очите си когато видях как рано сутринта персонала на хотела чистеше водораслите от плажа и водата! Хората са толкова любезни и усмихнати, всичко е чисто и приятно! Как да отидем после при родната простотия!

79

търсете 2,3 звезди

преди 9 години

Нашето море го направиха тези същите който днес ходят на гръцко, турско и дори варадерско!Имам приятели", софиянци, мама=тате момченца, комунистчета, станали собственици на хотели и ресторанти по морето ни, след 89 а не са местни и правят какви ли не шитни по морето ни.Грозни строежи, главно търсят на 1 линия, на скали, или ако може най добре да е някакъв вид уж защитена местност...Дават на кмета един апартамент, и му купуват нов автомобил, и разбиват и рушат на воля...Малки семейни хотели

78

Анонимен

преди 9 години

В почти всяко село и градче в северна гърция има паметник на някой мазен грък клал българи като пилци ! Смятай шопа колко е *** да си дава парите си на наследниците на тези българоубийци , че и да плюе бг морето в днес.бг дори има сили ...аахахахахах

77

Анонимен

преди 9 години

Всичко зависи от парата!Ако имаш, ще почиваш. Ако нямаш - не.Почива и ходи на море, този които има пара.

76

Нина

преди 9 години

До Анонимен 97А варненските и други черноморски герои не се ли кланят сега на руснацият, които 40 години ни смазваха и превърнахва в нещастна мързелив ***. Като видите руски турист и мислите, че сте хванали господ за шлифера. Ние софиските селяци ще се мъчим с палачите

75

Анонимен

преди 9 години

Не се карайте най-доб ре да почивате където почива Варадерото!

74

Анонимен

преди 9 години

Особено са ми смешни софийските селяци , които ходят във корфу , където 7000 хиляди българи са изклани докрак от гърчолята, ама шопа *** , кланя се на палачите си , че и парите си им дава

73

Аз

преди 9 години

Аз живея на морето и направо ви казвам - нашите туризъм е на принципа: "Чуждата кокошка - ***". Ако си поръчате почивка в България през румънски туроператор, ще ви излезе доста по евтино!Друга тема е, че от години ми се набива на очи, как не само в туризма, но въобще в държавата, се мазним на всякакви чужденци, а сами себе си не уважаваме. 500 години култивират робски манталитет!

72

Анонимен

преди 9 години

Надуваем басейн с хладка вода на терасата. Това е моята тайна на успешната почивка !

71

Анонимен

преди 9 години

Е, па нормално е!!!!!Всеки иска да си изкара почивката, като бял човек ..... в Чужбина!!!!!А, не по нашенския Джурасик парк.

70

Анонимен

преди 9 години

Софийски селяни хвалят селската гърция , нормално селянина да харесва пустош , магарета , л*айна навсякъде от тях , мазни византийци ги псуват на маляка , ама шопа си мисли че дъжд вали . Стачки , жега , морски таралежи , глоби по 5000 евро - гърция ? не мерси !

69

Анонимен

преди 9 години

Друг път,друг път,ама никой път.Всичко е леш ,реализирани мутренски мозъци.