48

Анонимен

преди 9 години

Сред колегите и колежките й няма нито един който да каже лоша дума за акушерката. Така че 100 на 100 записът е манипулиран. Най-вероятно това е работа на конкуренцията, тъй като Софиямед наистина е най-добрата, най-уважваната и с най-добро име болница. Не случайно г-н Премиерът, когато има здравословни проблеми, винаги отива именно там.

47

Анонимен

преди 9 години

Българинът най-обича да мрази. Коментарите ви го показват. Защо никой не се запита защо тази жена, ако наистина е направила това, в което искрено се съмнявам е стигнала дотам ?Или тя не е човек - само бебето е човек, а тази която го е отгледала и всеки ден по 24 часа отглежда още много други бебета, не е. Така ли да ви разбирам ?

46

Анонимен

преди 9 години

Затвор!!! Чудесен човек била,е*ти чудесният човек,пребила брззащитно бебе,ако това са чудесните хора в България (опази боже!!!)

45

До 49 дадсдфс

преди 9 години

Никой не търси вина у човека, който е направил този запис обществено достояние. Ако записът е автентичен, то тогава наистина цялото ни общество трябва да знае какво се е случило и да настоява за справедливост.Въпросът е, да се изясни кой е ***. Наистина е необяснимо това, че длъжностно лице се държи така пред камера - все едно, съзнателно да направиш опит за убийство, знаейки, че в момента те снимат!Засега само един факт е неоспорим - има бебе с тежки травми.

44

Анонимен

преди 9 години

Защо я защитавате бе?Защото всички сте навързани!Източвате здравната каса и нашите осигуровки!Както искате да има строго наказание за нападение срещу лекари,така нека има и за вас наказания!

43

иликтутатъ

преди 9 години

А у таа болница как отчитате работното време. ВАДЕТЕ ВЕДНАГА "присъствената книга", И ПЪЛНА ПРОЗРАЧНА РЕВИЗИЯ.Щото трябва да знаем в коя болница са "непукисти", и в коя болница има Хора.Хора които работят "лоялно" към пациентите и правилата, или капиталисти третиращи всички като ***. Е, "добитъка" (чрез клипА) ви виде що за стока сте.

42

Анонимен

преди 9 години

Е, като толкова вервате на записи, защо не вервате на записа с Ало Ваньо, на този с Мишо Бирата и на третият дето Кокинов опъваше Тиквеника в собственото му WC ?

41

Анонимен

преди 9 години

В Софямед не работеше ли оня доктор, който от време на време прави PR-четата със скъсаните менискуси на Банкянската кратуна. Всеки нормален човек има по 2 менискуса, ама Тиквата нали е Тиква - имал цели 4. При това само на единият си крак. Ха-ха.

40

дадсдфс

преди 9 години

Само аз ли разбрах, че изкараха за виновен човек който е продал записа а *** който биеше бебето я защитават?

39

Анонимен

преди 9 години

Питам се колко заслепен от злоба и омраза трябва да си, за да не видиш, че това с така наречения "запис" си е жива манипулация. Няма никакъв запис - това е изфабрикуван монтаж, сглобен от няколко независими записи.

38

иликтутатъ

преди 9 години

Ако ще си затваряме очите за такива престъпления! То даЙте да иСтрием нормите/регламента, дето ги е описал законово, И да спрете да ни говорите за докторска етика. Не Ли? Ама и да ви махнем държавните регламентирани печалби (щот не върви да ви "нормираме"), А?Така че в болницата има нарушения (даже и бебе пострада), и КЛИП ИМА (тоест СРС) като доказателство. Кво ви трябва още? Преди да си посипете ТИКВИТЕ С ПЕПЕЛ, вместо да обвинявате?

37

Елате ни Вижте

преди 9 години

до всички пишешти тук: Между нас има ,,КЪРТИЦА''

36

иликтутатъ

преди 9 години

Обикновен "бачкер", не може да "избичи" извънредно часове (все некой началник е разрешил "игнорирането" на законодателството), а тВа е престъпление. Не Ли?Да не е луд/***/*** да бачка без да се "отчита" "извънредно положен труд"-съответно заплащане????? Значи "преките началници" екипът от доктори ЗНАЕ (тоест е СЪУЧАСТНИК) в нарушаването на закона, правилата и етиката (там нещо Хипократова клетва).

35

петър

преди 9 години

Да е жив и здрав този който направи записа публичен.Олигарха тиков, собственик на тази и бог знае колко още болници и неговите слуги щяха да го изтрия и да заметат следите.И бог знае колко още бебета щяха да пострадат.Както не знаем и колко досега са пострадали.Нали не вярвате в баснята,че това е първи такъв случай.

34

Елате ни вижте

преди 9 години

На времето когато министър на вътрешните работи беше Г. Петканов/лека му/.Тогава имаше един инцидент в бургаският затвор,където ставаха некакви извращения като вързани затворници на каишка и се давеха като кучета.Та тогава беше излезнал пак един такъв запис по медийното пространство и Ю-тубе.И тогава си спомням много добре как в разгара на скандалът,министърът каза нещо от рода на......За нас не е важно какво се случва в затворите,по жажното е как е излязла тази информация на вънка.

33

Анонимен

преди 9 години

При ГЕРБ хората масово изперкват - да си спомним колко се самозапалиха през първия им мандат.

32

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

ХЕМ НА*АНИ, ХЕМ АСЛАНИ!!!

31

Анонимен

преди 9 години

Протеста на майките го проведете пред болница софиямед- така е най-честно ! за да назначават по 2-3 акушерки на смяна, за да проверяват персонала си за психични, заразни и всякакви болести !Безхаберието и алчноста в цялата схема на бг здравеопазването води до такива нещастия

30

(-_-)

преди 9 години

Някой лекари наистина заслужават да бъдат бити, ама яко! Значи ако някой свестен човечец не беше изнесъл тая гадост.. Какво? Пак ли щяха да сметат под килима всичко?

29

777

преди 9 години

на крива ракета космоса й е виновен