139

199 до 204

преди 9 години

"Близкия Изток държавите си бяха много хубави..."Ти си много заблуден, аз бях в Сирия преди бая години - имаше бомби всяка седмица, просто нямаше медии да ти ги покажат. Сега напреженията просто избиха на повърхността, с която старият Аасад ги похлупваше (същото Кадафи, Садам... ) Америка няма нищо общо.Не разбрах какъв ти проблемът с референдума в Шотландия - той е напълно легитимен - не като оная гавра в Крим.

138

yan

преди 9 години

До АнонименВсички употребяващи термина "бензиностанция" в една и съща тоалетна се хранят. Да ви е сладко!

137

от 210

преди 9 години

И що ми пишете минус ? Да не е заради ушният масажист на ТЖ, т.с ББ, а настоящ подгъзник на САЩ и лидерите на ЕС, м / пр. Меркел/? Подобно е и за Плевньо! Няма промяна в поведението им само сменили обекта, щот "силният"/актуалният за деня се смени, не е Русия, а САЩ и ЕС за тях!

136

Анонимен

преди 9 години

За Стратфор се знае, че са близки до американското разузнаване. До кого ли са близки от Des.bg след като ги цитират толкова често? При това винаги свързано с Русия. Руските ядрени реактори са оръжие, а следенето от Гугъл е демокрация. Между другото Гугъл също под ръководството на американските служби чрез инвестиционния фонд In-Q-Tel

135

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 209 Либийците ни уважаваха толкова, че ни наемаха за бели роби, а жените на белите роби *** по работните места. А пък ние варехме надомен алкохол и им заразихме децата със СПИН. На Ирак и Либия им подарихме няколкостотин милиона долара ей така, за Бог да прости. Никой не ти е забранил да изнасяш вода за Близкия Изток, нито месо и зеленчуци. Пълни шишета и изнасяй ако те влече.

134

до 200 от 203

преди 9 години

До до 194Като пример за комплекси и комплексар е ББ или Плевньо - желае всячески да се хареса на чуждестранните полит. лидери! Проявява чуждопоклоничество и унижава сам себе си, както и народа си! Защо ли? Защото нехаресва себе си и не се приема такъв какъвто е той самият! Само със познаване на миналото/историята това не се променя /нехаресването/!

133

Анонимен

преди 9 години

До ШопТе винаги са били заедно и ние ходихме да работим там и нефта и газта ни е струвал стотинки, особено Либийците ни уважаваха много и Близкия Изток са купували от нас и месо и зеленчуци и вода, а сега ги зарежда ЕС, но не и ние ето затова ги биха, за да ги крадат. Може би не искат да ги точат както нас

132

Анонимен

преди 9 години

До до 192Защо се заблуждаваш че сме трън за някой и че иска да ни унищожи. Просто управниците ни от 25г продадоха и продават държавата ни за собствено благо. Някой ни е принудил да си затваряме АЕЦ или да дадем Тецовете на САЩ, или Златните находища или БГА Балкан -не Костов взе много пари или ЕРПтата дойдоха сами-не царя ги доведе, а Бойко се мъчи и той каквото е останало да окраде. Кога някой от тях се зае да прави икономика. Русия ни е давала много за стотинки и нефт и газ и всичко и защо

131

Шоп

преди 9 години

Държавите Ирак и Либия бяха взели курс на сдушаване с руснаците, за да подливат вода на ЕС и САЩ, заради което бяха наказани с разрушаване. И съвсем правилно. Ако Ирак и Либия се бяха въоръжили, проблемите щяха да са много по-големи, а нефта щеше да ви е по 200 долара и ушанките да лежат и да пият по цел ден. Сега ще копат нефт за Запада и каквото друго потребва.

130

Анонимен

преди 9 години

До до 194Ти си много заблуден аз живея тук от 16г и им знам и референдумите измислени и ИРА какво прави, а за Близкия Изток държавите си бяха много хубави докато не се появиха американците и не ги побъркаха, сега там не се живее, а тук в Англия арабите си искат и Кадафи и Садам, защото ги е страх да си ходят и на гости. Избиха толкова деца и продължават да се избиват и създадоха Алкайди и други глупости да се продава оръжие, но колко животи заминават независимо какви. А ти си ***.

129

Анонимен

преди 9 години

До до 192Докато не се изчистят напълно комплексите и в частност чувството за вина / умишлено или не вменено/ всеки индивид се върти в нещо като омагьосан кръг- повтаряеми събития- една и съща повтаряема програма! Това е валидно и за даденено общество, нация .... !

128

до 196

преди 9 години

не е наша работа, да анализираме добрината си към руснаците. Тяхна работа е да си видят отношението към хората, които са ги ЦИВИЛИЗОВАЛИ, ограмотили и т.н.

127

Шоп

преди 9 години

Урана от Русия трябва да се купува на едро, голяма поръчка от целия ЕС и да свалят цените с 30%. Ако не искат, да си го мажат на филии. Както и газа, както и нефта.

126

до 192

преди 9 години

Забравих да добавя, че нация, която не си знае историята е обречена да я повтори.Историята ни е частта, която ще повдигне самочувствието на смачкания от кой ли не/защо ли им е трън в очите тази малка страничка с малка територия/български народ.

125

до 194

преди 9 години

Ха, точно обратното ИРА уби 5 човека, а ООН опищя света, то не бяха мирни процеси, книги, филми, песни...Не Англия, а референдумът спря Скотланд. Ама истински референдум - не като оня театър под дулата на калашниците в Крим, нали?И стига с тая *** теза, че САЩ били виновни за Близкия Изток само щото дадоха на арабите смартфони и интернет да си организират бунтовете срещу Кадафитата им - изтърка се, измислете нова опорна точка.

124

Анонимен

преди 9 години

До ШопАми да ги принудим, да им обявим война, да ги нападнем и да ги заплашим, че ако не ни продават по евтино газта булгарската армия ще влезе в Москва. Или няма да ги пускаме да летуват на черноморието. Ха ха ха какви идоти виреят не е истина.

123

до 192

преди 9 години

Аз никога не съм се срамувал,че съм Българин И винаги съм го казвал, докато съм работил в чужбина.Смазали са ни и продължават.Чувал ли си нещо за Гораните? Покрай тях избиват и цвета на нацията.Как да се съвземем, след като всичко се управлява от чужденци. Колко истински българи има в парламента? 20%?

122

до 192

преди 9 години

"Ако не бяхме ние, сега "русия"нямаше да я има бре"------------Добре, така да е както пишеш! Интересно,а ти гордееш ли се или се срамуваш от резултата на усилията си/от творението /рожбата/ си? пп. не е зле българите за започнем/т да поемат отговорност за думите и делата си! А не после с оправданията, ама аз .., ама те/той/тя/то .... не ме уважават, пък аз ....

121

Шоп

преди 9 години

Е, какво лошо има да се поизнуди Русия да ни продават по-евтино? Те се самозабравиха с тия техните цени!

120

Анонимен

преди 9 години

До до 178Незнам какви закони имаш предвид, това че САЩ съсипа народите в Близкия Изток или сега като Скотланд искаха пак да се отцепят и Англия не позволи или толкова години съществува терористичната организация ИРА и колко хора избиват, но ООН е сляпо за Англия