28

Улика

преди 9 години

Възможно е биячката да е зобнала наркотик. Има подобни такива, които те поддържат буден...

27

напротив

преди 9 години

До със счучтвие.стига глупости, бе човече, това е все едно таксиметровия шофьор да се притеснява от колите! ами естествено, че като е акушерка, ще работи с бебета. И да, бебетата плачат, не крещят-плачат- това е техният начин да комуникират. Ако някой има нетърпимост към бебешки плач НЕ ТРЯБВА да е акушер, това е.

26

Анонимен

преди 9 години

Как ще се вдигне работната заплата като България няма индустрия нито нищо.Гледате Германия ама Германия произвежда автомобили самолети лекарства техника и тн.А ние произвеждаме *** у тоалетната откъде искате да дойдат тези пари.Заплатата на тая е била сигурно едно 1000 лева а тя дори няма висше професорите в университет взимат по-малко акушерките в държавните да не говорим я се стегнете.А болницата е за сериозно разследване.

25

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се постави адекватно минимално заплащане за медицинските служители! Както и да се регламентира строго роботното време! Дотогава ще се сблъскваме с все по-неадекватно отношение от страна на лекари и мед. работници! За съжаление по цял свят най-отговорните професии са с най-ниско заплащане и най-лошите условия на труд - лекари, пилоти, шофьори и т.н., докато разни *** печелят милиони, а 5 пари не дават за човешкия живот!

24

Анонимен

преди 9 години

Споко бе,няма да решим проблема!

23

лекар

преди 9 години

големите риби смазват персонала от работа и преумора за жълти пари,за униженията ,стреса и липсата на почивка да не говорим.и после се случвали инциденти ...*** държава,всичко е гнило,а здравето стана един от най-големите бизнеси.

22

Пепи

преди 9 години

До Анонимен Не знам колко сте запознат с работата в чужбина.Само ще ви кажа,че Телефоника Испания,не разрешава повече от три монтажа на оптика на ден за един монтажник ( инсталадор ) . Това е с цел да не се претрупват нещата и да не се бърза.В случая говориме за оптика.Просто кабел и устройства.А тука е 24 часово дежурство.

21

Анонимен

преди 9 години

Добре де, заплащането било мизерно. Ама струва ли си да рискуваш нечий живот, само заради ш*баните пари? Ей, това не го разбирам. Направо освирепяхме за пари. Пари, пари, пари. А че не си работоспособен и излагаш на опасност живи същества (в случая новородени), дреме ти. Ужас... Пълен потрес.

20

акуд

преди 9 години

като се има предвид кои са собствениците нищо чудно. това са хора със селско потекло и интелект тиков и кмета на пазарджик попов са в едни и същи обрачи от фирми който експлоатират Българите

19

Анонимен

преди 9 години

сега, по логиката на някои коментари отдолу, излиза, че е нормално да има такива смени, щото заплащането било малко...ами да вземем за пример една продавачка на дрехи- тя взима 500-600лв. ами и тя може да иска повече, ама магазинът не е денонощен и няма как да вземе 3 смени, нали? значи се оправя с една заплата. и сега идва акушерката- от нея ти зависи живота, ама тя иска да работи 3 смени, и вместо да й кажем - не може, ние се тръшкаме колко малка й била заплатата. Съжалявам, не го приемам

18

със счучтвие.

преди 9 години

ВСЕКИ ЧОВЕК ПРИ ТАКОВА РАБОТНО ВРМЕ И С ПОСТЯНОО ВРЯКАЩИ БЕБЕНЦА БИ ЗКРКЩЯЛ.АЗ АКО БЯХ ЩЯХ ДА ОТДА В ДРУГА СТАЯ.ЕЗИ СЕСТРИ НЕ ТРЯБВА ДА РАБГТЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ШЕСТ ЧАСА ПРИ ТЕЗИ ТЕЖКИ УСЛОВИЯ.А НЕ ПО ДВЕ СМЕНИ ПО ДВАНАДЕСЕТ.ВСЕКИ ДРИСЛЬОВЕЦ СЕГА НЕГОДУВА И ОСЪЖА СЕСТРАТА ,АМА ПРЛВИНАТА БИХА ОТКАЧИЛИ ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ.СТВАШ НЕАЛЕКВАТЕН.

17

89

преди 9 години

в СОФИЯМЕД лекар без специалност за съответното отделение дежури на две отделения-напр ревматология и хематология и така е в болницата. дежури се на 2 отделения. Проф. Чернев е там з аклинични проучвания и разбира се е член на борда. Превъзходен специалист, но като част от болницата я защитава.

16

Анонимен

преди 9 години

Разберете веднъж и завинаги: Всичко опира до минималната работна заплата.И по-точно до факта, че цените на живот в ЕС са се уеднаквили, а доходите са драстично различни в различните части на съюза.След като има минимални акцизи, минимални данъци и т.н. минимални тесли, трябва да има и минимална работна заплата в ЕС.Няма как с 180 евро на месец, от които получаваш 120 евро чисто да живееш по какъвто и да е начин.Не разбирам, не го ли разбират управниците?!

15

анонимен

преди 9 години

взимайте лиценза на болницата не се мотайте ще почнат да излизатоще гнили ябълки

14

Анонимен

преди 9 години

Трудът е стока както всички останали стоки. Който не му харесва цената на труда и не иска да си продава труда за такава цена да си стои в къщи и да не работи а семейството му да гладува - никой не го кара на сила. Има достатъчно кандидати за едно работно място. Пазарната икономика и пазара са най-добрите регулатори.

13

Анонимен

преди 9 години

В чужбина се работи ама там се иска ,,дупииииии''.

12

Анонимен

преди 9 години

Работим и по 36 часа нонстоп!Трудът е стока като всяка друга. Струва толкова, за колкото можеш да я продадеш.Ако не те устройва - не я продаваш.Щом в чужбина плащат по-добре - отиваш в чужбина.Ако си се съгласил да я продадеш - не мрънкаш, че си се прецакал.

11

Анонимен

преди 9 години

Качеството е според заплащането и контрола. Когато заплащането е ниско, човек търси начин да оцелее и явно това е начина.

10

Пепи

преди 9 години

До Анонимен Какво му е на заплащането ??? щом идват от други градове и дават по 24 лева за транспорт,значи не е никак малко.А и колко да го направят - 10 000 лева ще стигнат ли.

9

Анонимен

преди 9 години

Планът Ран-Ът в действие, геноцида над българите тече с пълни темпове. Само Атака може да спре това издевателство