178

Анонимен

преди 9 години

Терористи за Путитин са тези от Кавказ, а за Порошенко терористите са в Донбаз.

177

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 304РУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!!!

176

Анонимен

преди 9 години

Няма народ, минал през комунизма, който да е богат и щастлив в днешно време...Това е тежка зараза, трудно се лекува.

175

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 302Порошенко, Хитлер, Сталин - трима дребосъка, вредни за цялото човечество!

174

Анонимен

преди 9 години

Защо Путин го снимат само от кръста нагоре - за да не се виждат високите токове на обувките му. Кофти му е, че е хобит ;)

173

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 300Пълна беднотия е в България! много жалко.

172

Анонимен

преди 9 години

Путин, Хитлер, Наполеон - трима дребосъка, вредни за цялото човечество, но най-вече за собствените си страни.По това си приличат тия тримата - дребни, затова пък се пънат да изглеждат големи!

171

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 297В никакъв случай, никога и никъде не бива да се правят и опити дори за използване на терористи с цел решаване на собствени моментни политически, даже геополитически задачи", подчертава руският лидер.

170

Анонимен

преди 9 години

Пълна беднотия е в Русия, особено извън големите градове.Жалко, че тази богата страна е случила на такъв пиянски народ...

169

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 297Лъжа. Ти каза.

168

Анонимен

преди 9 години

До 282Украйна е известно само с неонацистиНищо друго нямо там освен фашистиСтрана не произвеждаща нищоТова се нарича некадърност.

167

Анонимен

преди 9 години

Путин разбрал: Има човек, има тероризъм - няма човек, няма тероризъм !

166

Анонимен

преди 9 години

До ЕСБРАВО НА ПУТИН!!!

165

Боби

преди 9 години

До Анонимен 291Супер невярно изказване. По времето на Елцин и голямата криза 1990 може да си прав. Но сега не. Имат страхотни Майчински, Безплатна мед помощ по-добра от нашата. От както Американците спекулират с петрола и рублата правителството 2 пъти индексира пенсиите и минимална заплата. Вече Руссия не е СССр с тяхното безхаберие. Всеки човек е клиент. как ще печелим ако нямаме клиенти - основен принцип на руския бизнес сега.

164

Анонимен

преди 9 години

До Бобивсисчки като нас

163

Боби

преди 9 години

До 290 продОтностно житницата Украйна - Принципно преди 10 години си прав. Изнасяше. Но сегазаради Хунтата земеделците дори не са засели защото не знаят дали просто десен сектор няма да им го конфидкува на есен.За разлика от тях рашките получиха помощ от КАНАДА като технологии преди десет години и сега вече си произвеждат зърно вярно северен сорт но за миналата година бяха номер 3 в износа на зърнени.

162

Боби

преди 9 години

До 290Рашките по отношение на Автомобилите ползват метода на Полша. Пример как Шкода внася автомобили в Полша - На части и след това те се сглобяват в Полша. горе долу това става и вРусия но там западняците предпочитат да произвеждат шаси и купето а мотора и скоростната кутия да импортират.Всички северни нации са алкохолици или чалнати в главата - ГЕЙ вълната нали почна от Скандинавските страни. Това е заради дългите нощи а зад северния кръг и полярната нощ от няколко месеца.

161

Анонимен

преди 9 години

Който е останал в Русия или е олигарх, а те са малко, или толкова е беден, глупав и пиян, че не може да се дотътри до Западна Европа или Америка.

160

До Боби

преди 9 години

Лъжеш - зърното се внасяше основно от Украйна. Сега внасят от Китай, Казахстан, Монголия и САЩ.Коли имат само Лада и едни малки шевролети, нищо друго не правят.Нация, известна като алкохолици не може да произвежда качество!Много неща се продават, но все внос.Електроника внасят от Азия, но много от марките са американски.Защо не виждаме руски стоки по магазините у нас, а?Защото и да има то е с ниско качество и никой не го купува.

159

Боби

преди 9 години

До Анонимен 286Умнико не знаеш какво говориш. За последните 10 години по-малко от 4 милиона са напуснали РФ а само гастербартерите от Украйна са поне 5 милиона. Бежанците официално пак от там са 1,4 милиона, а колко са отишли "при баба" не влизат в статистиката.Гастербартери от другите СССР страни също има.Ако сравним РФ с БГ 4 от 140 милиона срещу 2 от 7 милиона - смятай кой колко население е "загубил"