98

агенция спецкавказ

преди 9 години

Рамзан Кадиров е издал заповед да си стреля по федералните спец служби,ако се опитат да проведат операция на територията на Чечня без той /Кадиров/да е дал съгласие да провеждането на оперативно издирвателната операция .

97

Боби

преди 9 години

До Внимание 188Атака са Фурнаджийска Лопата. Вече не мога да ги нарека и Националисти. 23.3.15"В Санкт Петербург днес се провежда събиране на крайно десни и откровено неонацистки партии и организации от Европа под името Международен руски консервативен форум и сред участниците са българската партия "Атака" и лидерът Волен Сидеров. Местни партии остро критикуват организаторите и питат защо градските и федералните власти не реагират на събирането на "***" в културната столица на Русия."

96

Боби

преди 9 години

До Питащ11.1.09Украйна е готова на компромис, за да позволи подновяване на руските газови доставки за Европа през територия си, заяви премиерът на страната Юлия Тимошенко, предаде АФП.Днес сме готови да направим компромис и да направим всичко, което зависи от Украйна, включително политически и технически стъпки, за да може Европа да получава природен газ", каза Тимошенко.След пристигането на Международния комитет за наблюдение за контрол на транзита на газ за Украйна руският концерн Газпром

95

Анонимен

преди 9 години

А защо нищо не сьобщавате за това което са разположили сащ там и че отново са пристигнали амер,солджи? хамерика иска война,реват за санкции с/у руснацците,които ще засегнат най-вече европа,щото стокооборот сьс сащ по чти няма и няма да бьдат засегнати, излиза че искат да сьсипят и европа и русия,Вкараните в укр,баталььони ще са "треньори" на укри и евросолдджа,с една дума,с чужди рьце искат да постигнат целите си,с един куршум 2 заека-иконом,срив и в русия и в европа чрез война,

94

Боби

преди 9 години

До Питащ8.3.08Днес Русия заяви, че предстои ново намаляване на доставките за Украйна. От своя страна украинското правителство предупреди, че ако това се случи ще прекъсне доставките на газ за Европа. На този етап Газпром е спряла доставките на газ, който е добиван в Русия. Все още компанията предоставя транзитен газ от бившите съветски републики. От Газпром обаче предупредиха, че ако Украйна не заплати дължимата сума, тези доставки също ще намалеят.

93

Внимание

преди 9 години

До БобиПак лъжеш бобар.Наскоро в петербург имаше събиране на неонацистки и фашистки организации, което между другото беше под патронажа на кремъл. лично путин е одобрил проявата, а после въпреки демонстрациите против нея тя си продължи. дори бялата златка - болен лидеров беше поканен като почетен лектор, но не отиде от срам. сега сигурно ще кажеш че атака не са никакви фашисти, нацисти и българофоби, а чисти патриоти, които обаче тачат повече руското знаме от българското.. нали? :)))

92

Питащ

преди 9 години

До Бобиахаххаа колко плява си нахвърлял и всичкото долнопробни лъжи от началото до краякак така изведнъж в украйна се пръкнаха нацисти и фашисти?! допреди 2 години нямаше такова нещо сега изведнъж.. ахаха много нескопосана пропаганда, насочена към елементарния русизъм.полсле коломойски - ти къде го чукаш то къде се пука?! човека просто вече не е губернатор, но за никъде не е тръгнал. вероятно дори ще си отстоява правата с всички средства.за ОРГАНИЗАЦИЯТА на рускоговорящите няма смисъл.смях

91

Внимание

преди 9 години

До БобиКаква е тая дева, ако е Тимошенко нещо много си се объркал.нея я вкараха в затвора и то много по-рано по поръчка на кремъл.За целия свят е ясна ситуацията, само ти тука си седнал с приказки за първолаци да заблуждаваш българина. Разбери, че умните и разбира се, прозорливи българи никога не биха се хванали на жалките ти лъжи.

90

Боби

преди 9 години

До Анонимен 181В Минск ще има също Парад. Даже Беларусите ще покажат както и Руснаците нови не показвани до сега Оръжия. Това ще са РСЗО с голям обсег на действие, Противотанкови комплекси, Надявам се и ПВО комплекса на основата на ОСА да са го освестили. В този случай Главнокомандващия да ходи на парад у съседите ??? Няма Главнокомандващ който да пропусне собствения си парад.

89

Боби

преди 9 години

До Анонимен 179В РФ няма Неонациски или Неофашистки организации - Има ултрадесни организации, някои техни членове може да се мислят за неонацисти и дори да ползват подобна сомволика. Законите в РФ и без тва са строги срещу подобни "ентусиасти" но със сигурност знам че преди няколко месеца доста сериозен закон по този казус беше приет от Думата. Уплашиха се да не стане както в Украйна. От Национализъм в наистина НеоНацизъм.

88

Боби

преди 9 години

До агенция спецкавказ 177Значи както в САЩ така и в РФ има много спеец служби. Спец по наркотици, спец по терористи, спец ФСБ (или контраразузнаване и прочие). Кадиров сигурно има собствен бизнеси някоя спец служба се е доближила до неговия бизнес. За това са "Изказванията"Дали може да бъде сменен? Определено може. Неговите хора са известни - следователно могат да бъдат изолирани и/или унщожени. Дали това е верния ход - Кой знае може дори и Кремъл да не знаят

87

Боби

преди 9 години

До Питащ 176В украйна в момента има тривластие - да тривластие. Нацистите, Евреите Олигарси и Рускоговорящите които все повече се организират заради терора от Киев.Олигарситте искат да печелят от всичко но като стане напечено ще се изнесат както направи Коломойски.Нацистите са инструмент и то не на Олигарсите а на САЩ. Това е ОГРОМНИЯ ТРЪН в *** на всеки СССР възпитан човек. За Китай ТРЪНЪТ Е ТАЙВАН(пак направен от Американците),В Донбас Рускоезичните се организираха - ефекта го знаем

86

агенция спецкавказ

преди 9 години

Рамзан Кадиров е обявил,че на територията на Чечня федералните служби не могат да провеждат свои опирации без негова санкция и участието на чеченските силови структури.Повода е акция на руски спец слежба за залавяне на чеченец в Грозни който е бил застрелян.На практика това изявление на Кадиров означава че Чечня обявявя своята независимост щом не се съобразава с федералните служби които са с по големи пълномощия.Все едно ФБР да не прави самостоятелни акции в някой щат.

85

Боби

преди 9 години

До Внимание 173Умнико Ако Рашките спрат ГАЗа попадат под клаузи за неустойки. Но рашките имат един номер и те го направиха. Осведомиха се колко реално ползва западна европа и пуснаха по тръбата газ малко под тази стойност поради "технически причини" които са включени в договора. Нямаше как да не лъсне кражбата от страна на Украйна. Лъсна и заголи задни части и Европа Скръцна със зъби на Украйна. Украинците Свалиха ДЕВАТА,Осъдиха я и я пратиха в Затвора. Газът продължи да тече.

84

Питащ

преди 9 години

До БобиАха значи казваш щом парите са американски ще ги вземат капиталистическите евреи, а?Ама смисъл долари, не рубли нали? Щото всички знаем че руските пари вече никой не ги иска.Шегата настрана, никъде не виждам да си коментирал нацисткия характер на украинския народ.И как е възможно всепризнатата, разбира се от кремъл нацистка хунта в Киев, да получава подкрепа макар и срещу истински пари (да се чете долари) от фундаменталния си враг - еврейския народ?!Нещо не се връзва, обясни пак!

83

до 168

преди 9 години

Късно е либе за китка,ако Путин се опита да смени Кадиров ще пламне цял Кавказ и войната в Чечня ще бъде много кървава.Кадиров вече сам по себе си е толкова силен,че няма да се подчини на Путин ако реши.Руските следователи не могат да разпитат един чеченец замесен като ръководитер на убийството на Немцов повече от месец.

82

Боби

преди 9 години

До Питащ 170Израел продава с подставени фирми продукция в целия Арабски свят. От Израел в Кипър - пребрандиране и след това при Арабите.Израел и Китай са едни от малкото страни които продават на почти всички по света почти всичко. Едни и същи дронове се продават на ЕС, САЩ и Русия(ФАКТ). Ако Киев с американски пари плати оръжие то това оръжие ще бъде доставено. Тоест САЩ скрито финансират Израелския ВПК.

81

Внимание

преди 9 години

До Боби-кремълския пропагандаторти вече съвсем откачи.. как украйна ще е спирала газа по време на кризата преди 2 години.твоите любими рашисти го спряха и то едностранно, по подозрения за отклоняване на количества.колко смехотворно, в последствие така и не успяха да намерят доказателства за това.Колкото и да пишеш с големи букви елементарните ти лъжи са лесни за разпознаване.Всичката ви е такава на путлеристите.

80

агенция спецвалута

преди 9 години

Рублата отново започна да пропада и сега е 52,3 рубли за 1$.Очаква се до месец ,два $да поскъпне до 60-65 рубли.,а в края на 2015г да достигне 1$ за 70 рубли.

79

Питащ

преди 9 години

До БобиБоби виждам че си компетентен по въпросите за Украйна.Да те питам за фашистите и укронацисти в Киев.Как е възможно, след като са нацисти именно държавата Израел да иска да им помогне и то не с друго, а със смъртоносно оръжие.Някакси не се връзва евреите да въоръжават своите палачи.Каква е актуалната опорна точка на кремъл по въпроса?Ти като виден рупор на елементарния русизъм би следвало, разбира се, да ни осведомиш.