87

Баце

преди 9 години

До 107Кандидатът е "безпартиен", издигнат от инициативен комитет с неговото име, не е от ГЕРБ, не е и от крадливото БСП или ДПС...

86

Анонимен

преди 9 години

Поредната ,,парлама ,,на *** от ГЕРБ. Преди години имаше подобна ,хеликоптери ,Драгалевци ,Симеоново , Белия Дом ,съдии и накрая ,ДРЪН . Нищо!...Нищичко ! Всичката пара ,във свирката. Нали са си комунисти ,работят по комунистически. Т. е. по наследство.

85

Ми тая сграда тука?

преди 9 години

"Тваааа, тва е на ТИЯ МОИТЕ ХОРА..." аз така и не разбрах кои са твоите хора на кмета, щото го каза 100 пъти

84

Корупция!

преди 9 години

А колко още такива случай има уха! Всеки ден да показват по един по телевизията! В нормалните държави щом доходите ти не могат да покрият разходите, имуществото се иззема. Всеки който знае за подобен случай да сигнализира!

83

до 76

преди 9 години

Гузен негонен бяга.

82

Избирател

преди 9 години

Не го знам тоя какъв е, но е отвял кандидатите на ГЕРБ и БСП с 69.01% срещу съответно 10.88% и 13.22%...

81

хаха

преди 9 години

До 76Ти нормален ли си. С 2000лв ще са ти нужни 200 300 години да направиш, това. Кмете ти ли си бе?!

80

до 76

преди 9 години

Ти кмет на коя община си?

79

Анонимен

преди 9 години

А колко са крали кметовете на София, Варна, Бургас, Ст.Загора, Търново, Враца, Видин, Русе, Шумен, Разград, особено Кърджали, Пловдив, Ловеч и т.н. Стотици милиони!! Имате ли съмнения? Аз никакви.

78

:)

преди 9 години

Ако знаете в малките селца, колко такива или подобни имения има из цялата страна.. И повечето от тези хора точат пари от обществени пооръчки или се занимават с наркотици. Но с протекцийте на политици естествено. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ. Точно тези хора няма да го позволят, а те не са малко.

77

76

преди 9 години

Завистта е голямо нещо.При заплата 2000лв. много неща могат да се направят стига човек да има желание, вкус и да не го мързи.Къде видяхте скъпо озеленяване.Мераклийски поддържан двор,добре окосена трева,насадени тук таме иглолистни, които хич не са скъпи по 9-10лв.са.Басейни има почти във 50%от дворовете.Стигате бе хора,нищо луксозно не показаха в репортажа.Понеже е кмет и има поръчка да го оплюват преди изборите.Крайно време е да се сложи край на поръчковата журналистика.

76

Абе тва

преди 9 години

къщи и луксозни коли на приятели докога? И някъв надрусан кмет обяснява нагло.. В другите страни дали са ТОЛКОВА НАГЛИ?

75

анонимен

преди 9 години

ами секретарката за какво я гръмнаха нищо не е случайно сега ако и негогръмнат никой няма да се учуди

74

Анонимен

преди 9 години

Един снаряд дано да падне на имота ти построен по нечестен път нахалник и ще се оправдава че другата половина е на аверите му ха ха ха и той самия не си вярва

73

ож

преди 9 години

ей милост нямате , тази къща е на жена му пък тя е безработна ,защото има достатъчно !

72

az

преди 9 години

Това е пълен смях, само вижте какви са официалните доходи на съпругата му и ще разберете, че немогат да го пипнат, да бяха помислили по-добре преди да се занимават от бтв

71

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ако не бяха гръмнала секЛЕЦарката му НИКОГА НЯМАШЕ ДА НАУЧИМ ЗА ПАЛАТИТЕ НА ТОЗИ КМЕТ !

70

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

От коя партия е този кмет ?! Пак ли е от крадливите *** ? :)Не се разбира от статията ...Не се разбра и от предаването на БиТиВи ...Да не би да е от ГЕРБ, че го толкова много прикриват партийната му принадлежност ? :)

69

бай Ганю

преди 9 години

Ами ще крадат , нали за това стана преврата на 10 ноември 1989 г. За да имат право повече партийци да крадат , а не само Политбъра на БКП. Сега крадат и производните на БКП партии защото са си извоували правото като са спечелили избори .

68

Анонимен

преди 9 години

Моля, не ме убеждавайте, в ГЕРБ няма корумпирани, дори и кметове. Честност, справедливост и откритост, с тези качества се характеризира тази партия. Помните на изборите логото - Имаме воля. Да, имат воля гепенето да започне....т.е. да не спира. Ега ти ***! Убедете си гласувалите за вас, че мислите и работите за България а не за лукса си. Какво ли са накрали в ГЕРБ ядрото на партията щом този *** е крал толкова? И нима ядрато не е знаело? Нямаме шанс с тези крадливи музаверници.