21

Анонимен

преди 9 години

До Берлинтова ли ти е щастие и забавление - да гледаш отдалеч как бившата ти Родина се мъчи в борбата с корупцията и мафията ?...

20

адвокат

преди 9 години

Над 80 % от прокурорите , съдиите и следователите са номенклатурни кадри на БКП-БСП-ДС . Това е достатъчно да са зависими , а сега се намесиха и големите пари. При това положение нищо няма да стане. Няма как някой от съдебната система доброволно да се откаже от рушвети за милиони левове и да иска само заплата от 2000 лв. Единствения начин е всички вън и назначаване на нови хора до 35 години. И понеже това няма как да стане , значи нищо няма да стане .

19

1

преди 9 години

До Анонимен-17,грешиш,ченалова обслужваше др.физкултуник-шестапартаментов,грешка,вече е петапартаментов,единия е продаден,през 2014г.

18

...

преди 9 години

Истината, драги ми сънародници, според мен е, че:Политиката и Съдебната система воюват. Първия от политиката под ударите е Цветанов, от съдебната система - Ченалова.Тук е въпроса защо воюват, кой защитава народния идеал и цел, и кой е лъжепатриота с власт!Тия 25 години видяхме как правителства идваха и си заминаваха, правеха какви ли не престъпления, а няма един висш политик в затвора.Съдебната система - ... "За кокошка няма прошка. За милиони няма закони."...

17

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Свобода за Ченалова,свобода за...поробеният български народ,от гадните съдии-изедници.(платемна...обява)

16

Анонимен

преди 9 години

Кулезич е здраво корумпирана и подчинена. Иначе нямаше да я пуснат в ефир. Това си беше чист Пи Ар. А Ченалова горката се чудеше какво да каже за да не изпусне някоя непремерена дума. Тя толкова е затънала в *** до шия, че не може да свърже 1 изречение без да издаде себе си или някой около нея който се е осрал.Ако искаше да излезе чиста трябваше да си признае всичко 1 към 1 и да изобличи всичките си другарчета с които е правила престъпления срещу народа и в полза на ...

15

знаещ

преди 9 години

Ако знаете,тая колко е безскрупулна,крадлива,нагла,отвратителна мутра за която няма нищо свято ,никъкъв морал,нищо човешко няма в това животно почренило стотици човешки съдби.

14

Анонимен

преди 9 години

"Ченалова се чуди: На кого ли съм навредила?"Права е!!В Бг престъпник като нея влиза в затвора САМО ако е навредил на някой "силен на деня"Е.... тя навреди на френска фирма.Французите по подобие на американците ЗАЩИТАВАТ своите в чужбина.Така че.................тая Чалналова ще дойде малко ***.да е се готви за ЗАТВОРА защото делото е под специален надзор на френското външно министерство.

13

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ченалова е...невинна като вакло агне...сукалче.Невинноста...струи през очилата й;явно оптикът който ги е...правил,си разбира от работата.

12

Берлин

преди 9 години

Аз бих предположил, че ще оправдаят Ченалова по всички обвинения и съм особено щастлив, че наблюдавам поредния фарс от Берлин. :)))

11

M

преди 9 години

Положението е отчайващо в тази измислена държава....

10

****

преди 9 години

Тази овца се чуди на кого била навредила,ами да я подсетя тогава,навреди на тези семейства които загубиха децата си,които Илиян Тодоров уби,и тая овца го пусна и той избяга,и не се знае на още колко такива *** е помогнала да избягат от правосъдието.

9

az sam

преди 9 години

Горката тя.Тя е чиста като сълза.На мравката прави път, я в какво ли не я обвиняват....Ха-ха-ха. Смешна работа...

8

Анонимен

преди 9 години

то не става само с чудене, трябва и акъл! егати и наглостта!

7

Олигофрен

преди 9 години

Г-жо, френския посланик направи забележка, че прикривате присвояването на чужди фирми по криминален начин!!!!!!!!! А в делото "Октопод", ставаше въпрос за именно мноооого такива фирми! И вие решихте ,че другаря Петров е невинен!

6

Анонимен

преди 9 години

Подкуп от половин милион лева, за да реши дело, сметки в Бразилия, мистериозни срещи с магистрати на луксозна яхта в Гърция и план за бягство в Бразилия. Тези прелюбопитни подробности станаха ясни на среднощното заседание по искането на прокуратурата за постоянен арест на Румяна Ченалова

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ченалова, ЕвроГЕЙСКИЯ съюз иска осъдени политици и съдии. Виж какво става в Румъния ...Просто си изтеглила късата клечка ... :)Не си герберастка. Не си слуга на Новия световен ред.Ще патиш тогава !Я виж сега Цвъцко как ще го оправдаят във ВКС ....Така е! Правова държава ! :)

4

Комундрел

преди 9 години

Ама, га яде кифтетата не се чуди, а, другарко?

3

Анонимен

преди 9 години

Ченалова беше човек на Станишев и Орешарски. Чрез нея те съдеха честните хора, а оправдаваха престъпниците като тях.

2

На кого ли

преди 9 години

На държавата, на правото, на институцията, на гражданите, на закона, на вярата, на надеждата, на доброто...............