15

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** като му гледам фейса не е добре с главата.Представям си как изглежда оня с гоУфУ.Не знам само какво съгреших та ме наказват да живея с такива диваци около себе си.

14

Анонимен

преди 9 години

Опорните кремълски точки се изпълняват точно. По всякакъв начин народа трябва да седи разделен, ВИНАГИ да се намират хора ПРОТИВ и хора ЗА. Ясно се вижда: Левски - ЦСКА, Българи - турци, Комунисти - Капиталисти, сега е ред на мотористи - автомобилисти. За рублите които взимате да държите народа разделен, ще гниете в ада, през носа ще ви излезнат!

13

Анонимен

преди 9 години

Виновни са мотористите. Трябваше да го проследят и като спре да му хвърлят един бой, да го вкарат в болницата за година две и повече няма да прави така. Сега ще го пуснат или най-много да отнесе глоба която едва ли ще плати. Тоя психопат заслужава бой.

12

те така

преди 9 години

Този с голфа трябва да го вържат и да не му дадат и детско колело да кара, това е ясно. Но веднъж на под балканския път ми се случи аз да изпреварвам кола, и в следващия момент един с мотор мина между мен и другата кола. Толкова съм го псувал, защото ако случайно беше залитнал щеше да стане такъв карамбол, че и ДНК анализ нямаше да го разпознае. Мотористите трябва да се научат, че като могат да ускорят до 150 км за 5 секунди това не прави изпреварването безопасно.

11

ахмед

преди 9 години

Такива шофьори има ги мноооого,не спазват правилата кой с предимство кой не е.Ако не се опазиш сам няма кой да те опази предимство не предимство аз си спирам.Представете си да има такива автобусни шофьори(не че няма) взели с подпомагане книжката си!

10

Разум!

преди 9 години

Колко малумен народ пише тук коментари не е истина! Защо се нахвърляте на мотористите, все едно те са ви виновни за всички несгоди. Джигити има както на мотори, така и на коли! Има ли смисъл да се впускаме в детайли колко джигити в коли убиха невинни хора по пътищата, вкл. на пешеходни пътеки? Затова призовавам да спазваме правилата, да бъдем толерантни на пътя и да не позволяваме на елементарните емоции да ни водят.

9

Анонимен

преди 9 години

Филма "Easy rider" на живо. Стигнахме американците

8

до всички

преди 9 години

До всички които оправдават постъпката на кандидат - убиеца с Голфа...Пожелавам Ви да срещнете такъв на пътя, когато шофирате........

7

Анонимен

преди 9 години

Мотористите действително карат като луди, но този с голфа никога повече не трябва да се разхожда на свобода, защото следващият път на пътя му може да се окаже някое дете.

6

SS

преди 9 години

Тоя *** ато го гледаш ка да не му разлупиш главата ст някоя тръба

5

Анонимен

преди 9 години

Като карам кола в България винаги съм много внимателен, спазвам всички правила на пътя и очите на четири! Знам в каква държава живея, пълно е престъпници и *** навсякъде. Затова никога не бих се осмелил да се кача на мотор. Рискът се увеличава десетократно!

4

Miro

преди 9 години

До Анонимен 4ами що да не карам?!? право на личен избор е... аз рисковете си ги знам и ако зависи от мен - няма опасност. обаче когато 2тона кола удари 200кг мотор изхода е ясен :(

3

!

преди 9 години

Шофьора на гоУфа предлагам да го пуснем на магистралата с един симсон, и който го набара да си го блъска, нали всеки ден умирали мотористи.

2

sante_dog

преди 9 години

Този с колата си е за лудницата. Но мотористите да спрат да се мислят за безсмъртни и да изпреварват където е разрешено. И да си спазват маркировката. Няма как да О"пазя моториста" ако той не се пази...

1

Анонимен

преди 9 години

Не че защитавам голфаджията, обаче като имаш 2 деца защо си тръгнал да караш мотор с такава скорост ? При най-малката грешка и умираш и оставяш децата сираци ? Голфаджията е прав, всеки ден умират десетки мотористи по целия свят! Като караш мотор увеличаваш 10 пъти шанса да умреш и да оставиш децата сираци. Не се ли помислил за това ?!