133

Анонимен

преди 9 години

Да де, ама компютри не могат да правят немците. Китайци, тайванци, и всякакви азиатци правят компютри и смартфони и таблети, но немците не могат.

132

Иво

преди 9 години

И с какво се занимава тази самоуважаваща се нация - да произвежда алкохолици като руснаците ?!Мнооого си *** бе, също като майка си :)

131

Анонимен

преди 9 години

Руснаците правят най-добрата космическа техника. Американците купуват ракетни двигатели от Русия. Американците дори нямат собствена космическа станция. Всеки купува руските военни където са най-напредналит технологии. На запад произвеждат само котлони, ютии и перални и тоалетни казанчета с чипове за интернет да си пускаш водата по интернет и на това му казват високи технологии.

130

юбералес

преди 9 години

До extremistПише се ''ГЛОНАСС'' (ГЛОбална НАвигационна Сателитна Система) и не я ползваш. Ползваш американската GPS, а след 2018 ще ползваш европейската Галилео.

129

Иво

преди 9 години

Немците правят хиляди качествени неща, а Немските Сървъри на Сименс са едни от най-ползваните.а коли и техника да не говорим.*** ***, дори не можеш да опонираш :)

128

Анонимен

преди 9 години

В момента националният дълг на САЩ е 70 трилиона долара, според неофициални източници сумарният дълг е над 700 трилиона. Само външният дълг е 19 милиарда.

127

Иво

преди 9 години

Руски стоки не се внасяли у нас ... от 25 години не се внасят руски ***, не от вчера ;)Самите заможни руснаци не купуват тяхна стока, защото е ***, само бедняшките вземат щото нямат пари , но бедняци са 95 % от руснаците и затова не изнасят нищо - нито някой го иска, а и простите хора трябва да могат да си купят.

126

Иво

преди 9 години

Никой не иска руски самолети, стига писахте глупости :)Руските сеършиха щото им свършиха летателните часове и изпопадаха, а нови не се правят, никой не иска руски *** и затова купуват от други компании.

125

Просто истината

преди 9 години

До ИвоЕй *** , аз съм бил на учения в Казахстан , говорил съм със съветски войници и всичките бяха на мнение, че предпочитат произведените в българия калашници ...трудно загряват и са много издръжливи ...технологичната "грешка" беше при обработката наа метала ... и си беше чисто българска тайна при производството.

124

Просто истината

преди 9 години

До ИвоАха ...ново двайсет ...а защо се ползват от всички компании ... щото някой така сключва договорите.Военните ни летци например са недоволни от Спартан и си искат Ан- 26 за транспортен самолет на армията, ама кой ги пита ...МО но РБ лиже *** на САЩ и поръчва Спартани..капиши.А ти ако искаш дай си труда и проучи нещата в съотносими , представителни обеми ....напр. колко са катастрофите на 1000 летящи боинга , съотносимо към такива на Ту - 154 да речем ...мисля, че ще се изненадаш .

123

Иво

преди 9 години

Ти си Истината за простия - българските калашници не бяха лоши, но нищо особено, спазваха се параметрите и бяха качествени.А ти защо не искаш да обясниш повече- защото си копейкаджия загубенак :)

122

Иво До анонимен

преди 9 години

Одисей е друг, аз съм Иво.То много хора не ви понасят вече, продажни ***.И все Анонимен се казвате :)Путинцили - путинови бацили, това сте вие.

121

Просто истината

преди 9 години

До ИвоБългарските калашници бяха най -добри ...включително и руснаците ги предпочитаха ...това стана поради една технологична грешка в процеса на производството , която се оказа удар в десетката ... но е трудно да се обясни на *** - *** на служба в ЦРУ ,какъвто се явявате.

120

Анонимен

преди 9 години

Кой каква класация води и кой с кого си го мери не знам , но едно е сигурно , народа страда и гладува в размирните райони . Иначе по форумите е лесно да си бистри политиката , но там си е война .

119

Анонимен

преди 9 години

Путин е велик!

118

кофти

преди 9 години

До Иво 210тоя се изказа ...китайска стока и качество ...хихихиихихихих

117

Анонимен

преди 9 години

Руският президент Владимир Путин оглави класацията на читателите на списание "Тайм"...Той и Тодор Живков имаше рейтинг 100 процента и водеше всички класации.

116

Иво

преди 9 години

Най-често падат Боинги и Еърбъс защото само те се ползват от всички компании ;)Руски пътнически самолети не се произвеждат дори ;)

115

Анонимен

преди 9 години

До ИвоМинджев, нали беше одисей бре, защо пак си Иво! И защо пишеш през Tor Browser, русофобските коментари никой не ги следи.

114

Иво

преди 9 години

Американските колекционери предпочитат Калашници китайско производство, заради по-високото качество.