83

Just Man

преди 9 години

За съжаление четейки повечето коментари се убеждавам, че не сме съзрали за общество без автомобили. Сякаш нашенеца тепърва е преоткрил благото наречено кола и сега се жаклва, че едва ли не искат да му го отнемат. На всички автоталибани мога да ги приканя само към едно нещо: отидете в Копенхаген, Амстердам, Виена или Франкфурт, вижте как живеят хората без коли, вижте как всичко е зелено, чисто и подредено, поляните свободни и без кал и прах от трошки по пътищата!

82

Анонимен

преди 9 години

Tова е само началото, още колко извращения ни чакат с разБойко Борисов...А за ПРОТЕСТИ да не говорим, ВИЕ сте си бивши роби, какво да се очаква

81

Анонимен

преди 9 години

Супер! Дано и да се събират сега глобите. Наглите паркиращи да не си мислят,че светът се върти около тях и техните проблеми къде да паркират. Представете си има и други граждани в тази държава, които СЪЩО искат удобства и това включва да могат да се придвижват спокойно и ПЕША, без да трябва да заобикалят през 2 крачки нечия кола!

80

шофьор-пенсионер

преди 9 години

Всеки купил по една барака и се прави на велик . Общината да му прави паркинг . Само за сведение как се решава този въпрос в Япония . Понеже нямат много земя , не можеш да си купиш кола , ако нямаш място за паркиране . А тука наш вече и с претенции . Като няма място за паркиране ще ходиш пеша , като ти трябва кола ще си хванеш такси . Ако ти изнася иначе заминавай в Северна Корея там има много място .

79

Анонимен

преди 9 години

До НЕКОИ СИТези кооперации си имат подземни паркоместа.Друг е въпроса дали си закупил или не, но има възможност да се наеме.Така, че точно такива блокове не са проблем.Проблем са прекомерно многото коли. На семейство по 3 - 4, особено, ако децата са по на 20 + години.За всеки по кола, къде служебна, къде лична.Но факт - повечетосемейства са с по две коли..

78

Montilz

преди 9 години

Има само един лек за малоумието в Законотворчеството на ГЕРБ за спрат да приемат подобни поправки в законите. И то е просто такива като мен които до момента са гласували за тях , да спрат да го правят. Уверявам ви, че ще се почустват доста зле на местните избори и ще се замислят дали Парламента е училище за ***. А на тези които проповядват колело и ходене пеша им пожелавам да имат болно дете като мен и да си го носят на ръце до центъра за рехабилитация.

77

и

преди 9 години

До пореден идиотизъм В нормалните държави, не си позволяват да паркират пред болница,не си позволяват да паркират на тротоар, не си позволяват да паркират под 1м пред и зад пешеходна пътека.В нормалната държава като светне зелена светлина за пешеходци, всички спират и чакат, ако се наложи и 10 минути, и тръгват след като си поне 1м навътре от платното, за да са сигурни, че си на безопасно разстояние.Моите уважение, но има паркинги и гаражи, и подземни паркоместа също.

76

Анонимен

преди 9 години

Какви паркоместа ви дължи общината, бе съграждани? Купете си ги, продават се! Вече и по закон според промените в ЗУТ. Инвестирайте в паркомясто, в гараж, както много хора вече направиха. На тях общината не им осигури паркомясто, а се изръсиха солено, за да си осигурят комфорта и спокойствието!

75

Анонимен

преди 9 години

До Hitar PetarА ти явно си расъл в кафез, че си мислиш, че закона е създаден само за София. Представи си той важи за цяла България и този проблем го има навсякъде. Но докато има ограничени *** с едничка цел и този ден да оцелеят изпълнени със завист и зло, тази държава никога няма да се справи с проблемите си.

74

t

преди 9 години

Да се появят в кварталите и ще е "ден година храни". Толкова много неправомерно паркирани автомобили, чиито соственици ще глобят.Най-накрая нещо разумно.Поне ще се освободят тротоарите за майки с колички, които се движеха по шосето, поради невъзможност да ги използват.Ще се възпобзват и хората в неравностойно положение, които не стига че се борят физически дефект, но и няма никакъв нормален достъп за придвижване.Дано и онези, които паркират неправилно, най-накрая започнат да мислят и за другите.

73

Анонимен

преди 9 години

Алелуя!

72

as

преди 9 години

Mladost ne e bila sofia haha aide obratno na selo ***

71

пореден идиотизъм

преди 9 години

За идиотизма на гласуването не ми се говори,но идиотизма на повечето коментиращи не мога да го разбера .Как,г-да имащи се за граждани ,ще паркирате пред болница,ще пренесете болно дете или възластен човек до болницата ,с 200 лв в джоба,готови за глобата?Къде ще оставите вечер колите си,на еднопосочните улички в дясно ,може би една върху друга ?А простотията на "гражданите" просто не е за комантар ,срам,българино ,овче стадо опросточало...

70

kalata

преди 9 години

реклама ... махам скоби 3 пъти съм го правил като последния път ми помогнаха поне двама желаещи

69

AssBanger

преди 9 години

В селската държава, селяни викат на други селяни-СЕЛЯНИ!Вери Фъни!

68

Hitar Petar

преди 9 години

Хареса ми въпросът "Къде да паркират хората" - ами на майна си ако искат, обърнаха София на селски коптор, щото там откъдето идват така се спира по ливадите...

67

Анонимен

преди 9 години

Когато направихте Синята и Зелената зона нали обещахте, че с парите които събирате от тях ще построите паркинги и ще оправите улиците. Какво стана?! Парите потънаха някъде, а сега ще ни наказвате, че не сте си свършили работата и не сте решили проблема. Защото с тия глоби и с тия паяци проблемът няма да изчезне, само някой пак ще получи едни пари.

66

РЗС

преди 9 години

Ура много се радшам сега в София ШЕ паркирам само Яз, Боко мутрата, и депутатите...

65

Анонимен

преди 9 години

Общинската фирма "паркинги и гаражи" трябваше да построи паркинги с приходите от зоната. Къде са паркингите? Къде са парите? Улиците, булевардите и площадите, на София, са наши, на гражданите. Те не са собственост на НС и Общината. Да плаща за да ползвам своето?

64

Анонимен

преди 9 години

Драги селяни като не ви харесва София моля напуснете, на село ще си карате колелото на воля, ще си обикаляте пеша или с каруцата. Напълно нормално е да имаш кола и да я караш.