28

Анонимен

преди 9 години

Нека да има повече такива статии,нека да има повече такива репортажи,като на Бенатова!Нека да не си мълчим и да не мачкаме проблема,да настояваме тези от които зависи да се заемат с неговото решаване !Не съм против *** като етнос,но подобни прояви не могат повече да се търпят и толерират!

27

Анонимен

преди 9 години

до- 41В случая не количеството е критерий за качество, а акъла. ......тъй де щот сте прости.

26

Стършел

преди 9 години

Какво ли е мнението на многословния г-н Местан.....за правата и свободията на електората му?

25

Анонимен

преди 9 години

В колониите винаги има етнически конфликти .. Това е една технологиите за управление на колониите..

24

макето

преди 9 години

да не съм песимист но веке е късно за каквото и било решение по въпросаосвен разрешение на огнестрелно оръжие при защита на частна собственост

23

ss

преди 9 години

A zashto ne se otmeniat detskite nadbavki,kato v Spain?

22

I'm

преди 9 години

До къде го докарахме...Мнозинството да бъде дискриминирано от малцинството...Мъка, мъка, мъка...

21

Анонимен

преди 9 години

i pak shte e kervanyt si vyrvi, a kuchetata si laiat. nishto niama da napraviat mnooogo jalko.

20

prosatanos

преди 9 години

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят! Марк Твен преди около век :)

19

Истински Българин

преди 9 години

До 23. И какво откри толкова? По-интересно ми е още ли не смятате себе си за виновни за неуспеха на *** интеграци? Вярно е дискриминирани са преди години, но ВИЕ не правите нищо по въпроса освен да продължавате конфликта. *** не били образовани.... Еми образовайте ги? Кой е по-луд, който яде баницата или който му я дава??? Аман от робско мислене, вие кво искате *** нас да започнат да управляват ли???? Или да има мир и разбирателство? И сеир...

18

Мила

преди 9 години

Най-после се намери журналистка, която да покаже на обществото проблемът, за който очите на управниците ни са затворени. *** и преди години живееха с българите, но заедно с тях ходеха на училище,работеха, имаха равни права и равни задължения. Сега имат само права и никой не изисква от тях да спазват законите на страната. Дори като отидат в други държави,те опитват да живеят безнаказано,но там номерът не минава.Законът си е закон-за всички еднакъв!

17

Иван

преди 9 години

Преди доста години *** пребиха до смърт човек в София. Няма наказан. Вместо да задържат всички участвали в мелето и да ги накажат, защото всеки един удар е допринесъл за смъртта на човека, няма нито един наказан. Това е факт. За да стане това, някой шеф е наредил това да се случи.Проблемът не е в ***, а в тези, които ги превръщат в удобна маша за мръсните си работи!

16

Анонимен

преди 9 години

Проблема не е, че темата е неудобна ... проблема е, че има едни хора в парламент и правителство, които не искат да правят нищо освен да си вземат заплатите.И ще продължават да го правят, докато народа им позволява

15

Елемаг

преди 9 години

М-у другото забравих да ви поздравя.Освен пасквилите за Путин и възхвала на банкянския Тиквун ,това е една рядко обективна статия!!Поздравявам ви наистина!!

14

Анонимен

преди 9 години

До до 2 и 5Публикуването на подобна статия си е прецедент от самосебе си. И ако няма подобни статии, всички ще си мълчат. Затова сто пъти браво! И Сашо, не спирай! Не всичко е загубено!

13

Елемаг

преди 9 години

Ще дойде време и Катуница господа, ще ви изглежда като екзотична дестинация.Това е благодарение дори на журналистите тука,които като напишеш "***" и те цензурират!!Не се правете на ощипани!!Вие също имате вина!!Само ,че като наближи Гражданската вие няма да сте на първите редици ,а такива като мене!!И всичко да ви кажа е въпрос на време!!!

12

Анонимен

преди 9 години

до 26И като не гласуваш какво? Тиквата ще си напазари пак бюлетини от някой Костинброд и ще си е на власт, а ти ще се чудиш що е станало така. разбери че нищо не променяш с твоя глас или моя или на всички българи. Всичкото е една голяяяма игра и схема на върха. Не можеш да се бориш срещу системата, брат.

11

ККК

преди 9 години

ЗА трудови и конц !

10

Анонимен

преди 9 години

Здрави закони и полицейщина за тея като през комунизма!

9

данъкоплатец

преди 9 години

Крайно време е да им се спра детските. Детски само за родители над 18 и до 3-то дете. И да чистят улиците поне, а не само помощи да вземат.