304

Анонимен

преди 9 години

Ще направя група във Фейса "Да организираме масово *** в мола". Ами и то си е естествена нужда, защо да се крием или да ходим в специалните за целта помещения?

303

БГЧичо

преди 9 години

Бабите ви са раждали и отглеждали по 5 деца ей така между работата на нивата и двора. Вие сега едно дете родите на 35-40 и го кърмите и повивате до 20 годишно. Без да правите нищо друго. Целия свят не ви е длъжен за това.

302

Анонимен

преди 9 години

Абе тези мъже нямат ли да ги отрезвт малко да не се излагат като кифладжийки или и те са отчаяни търсачи на кратка евтина слава.

301

Анонимен

преди 9 години

*** кифлите - тръгнали да хранят деца в мола масово, само защото някой им направил уместна забележка. Все едно да направиш забележка на някое просто хлапе, че играе с топка във входа на училището и то напук на другия ден да се изтупа с цялата ***'ала и да играят с 100 топки напук. Тези са по-зле и от деца.

300

Анонимен

преди 9 години

Аз утре организирам масова оргия насред мола и хич не ми пука кой ще се възмущава и кой не. Ай сте ми направили забележка, ай съм се оплакал в Хелзинския комитет и съм ви осъдил в Страсбург, Брюксел и навсякъде, където се сетите. ДАже напук ще си направя още по-гляма оргия на другия ден.

299

Анонимен

преди 9 години

Това е наглост и простотия до шия. Ти им обясняваш, че така не е правилно нито тях, нито за децата, нито за околните, ама не - трябва да си покажем наглостта и ад се порадваме на 5 мин слава, че иначе сме анонимни и никой не ни забелязва. Нищо че децата страдат от шумотевицата и ги храним с потни гърди да се налапат с микроби.

298

Анонимен

преди 9 години

Тази дебелата явно никой не я поглежда, та решила зорлям да си развява циците.

297

кака

преди 9 години

Тук в нормалните стра и се продават специални наметки и нищо не се вижда.И така трябва да бъде.Другото,сори,ама ми звучи грозно!Сори.

296

Дедка

преди 9 години

Какви бебета, това на снимките са си почти първолаци... И стига с тази простотия - никой не дискриминира тези жени, никой не им прави забележка, случаят с женицата в мола е по-скоро прецедент, отколкото ежедневие, така че изобщо не разбирам за какво е целият този шум... Може би друг мол е дал медиен тласък, за да очерни Парадайз? Ама горките женици не се усещат и скачат като ужилени, без да се замислят, че такъв проблем всъщност не съществува и може би някой просто ги използва, за да спечели...

295

Анонимен

преди 9 години

Нахранихте бебенцата , сега ги преповийте на щанда за готова храна!

294

Анонимен

преди 9 години

Ами те почти ги правят децата на обществено място, колко му е да ги кърмят !

293

Анонимен

преди 9 години

Странна работа се получи . Липсвала само баш кърмещата дето я даваха по телевизора .

292

дойка

преди 9 години

Другия месец-ново предизвикателство...Да родят в мола !

291

Го4о

преди 9 години

И все пак, ваденето на показ ЦИЦИ на обществено място си е "подтекст" със съдържание: Ние сме лесни!!!!!!......

290

Анонимен

преди 9 години

Колко литра млеко издоиха

289

Бай Ставри

преди 9 години

Аз ако доа от село с 2 суджука в мола ,запала си огън да ги пекна ,шише ракия 2 домата прясно сирене ,топъл леб и на вас ше ви стане вкусно.Епа цоцкайте и вие ,софрата при вас иде не вие при нея!

288

Анонимен

преди 9 години

Смотли. Мола не е обществено(като парк и т.н.) място, за да претендират за каквото и да е било.

287

Анонимен

преди 9 години

Предлагам на село поради липсата на МОЛ, да се кърми в кръчмата на мегдана!

286

45-годишна майка

преди 9 години

По мое време нямаше МОЛове!!! Язък!Трябвало е да се сетиме да кърмиме в ЦУМ!

285

1

преди 9 години

Не раазбирам какви са тези коментари.Майка е СВЯТО признание. Естествено, че имат всичките права на света да са майки! Или проблемът е на производителите на изкуствен бебешка храна, с която снабдяват мола.Нямло протест за убития. Защо не сте излезли да протестирате. Зомбитата виждат навсякъде секс. С промити мозъци и вечев зов за чифтосване. Кой ви е излъгал, че сексът служел за удоволствие. Оставете хората да упражняват правото си на избор