20

Ленко

преди 9 години

До 27Обединение на ЕС и Русия можеше да има ако не беше ламтящата олигархична върхушка при братушките и тогава наистина САЩ щеше да духа супата...

19

ха,ха,хааааааа

преди 9 години

....и като е "част" от Русия/Чечня/-----ЩО ИМАТАМ ТОЛКАВА ВОЕННИ ЧАСТИ....ХА,ХА,ХААААААААА.......... И ТЕ ЛИ КАТО "КРИМ".....ги присъединиха "доброволно " и им разрушиха столицата до основи...??!!

18

Анонимен

преди 9 години

сащ няма да достави оръжие на украина , русия предупреди че имали такава доставка последиците ще са тежки не само за украина но и за държавите подкрепящи фашисткото управление ,сега топката е в меркел , сега е момента ЕС да се саюзи със Русия и да унищожат световното зло сащ

17

Ха,ха,хаааа...

преди 9 години

Виждаш ли 16-----хората дават "дупе" --"По УБЕЖДЕНИЕ"..ха,ха,хаааааааааа......ЦЕЛ ЖИВОТ ---ТАКА ГИ Е ВЪЗПИТАВАЛА Партията БКП----"ДУПЕ ДА ДАВАТ ЗА РУСИЯ"??!!ТИ МОЖЕШ ЛИ ТАКА ,БЕ...???ДА НЕ МИСЛИШ ,ЧЕ Е ЛЕСНО ....Я ПРОБАЙ ВЕДНАЖ!!!!

16

Анонимен

преди 9 години

До ЛенкоТова е добра новина! - Опълченците ще се сдобият с нова техника и ще сравняват образци на СССР със "съвременни " такива. Винаги ми биело интересно оценка от първа ръка!

15

от друг бачкатор...

преди 9 години

Така е Василев...границата се пази като при Афганистан и Чечня.....пускат се само отбрани хора ...ха,ха,хаааааааааа

14

RED TROLL

преди 9 години

До Анонимен 16 Айде не се прави на света вода ненапита - при вас плащат, ние сме по убеждения!

13

Ленко

преди 9 години

Оръжията вече ги товарят, скоро в Украйна и дупе да им е яко на руските терористи...

12

Ха,ха,хаааа...

преди 9 години

Не става 16...ЛИЧИ ТИ , ЧЕ НЕ СИ КОМПЛЕКСАР И ***...МОСКВА ИСКА "МЕКИ" ***.....ВИНАГИ ГОТОВИ И...... ДАЩНИ!

11

Анонимен

преди 9 години

до 16 аз ги издавам , лично

10

Анонимен

преди 9 години

Искам да попитам: мога ли и аз да кандидатсвам за кремълска форумна писарушка или се вербуват само комплексирани ноу-лайфъри. Аз даже си мисля, че са само двама-трима, но пък за сметка на това бълват по 400 коментара на ден. Добре ли е заплащането и има ли осигуровки?

9

aтaкисть

преди 9 години

И във Фейсa, и по сaйтове, и по RT и по други медии и телевизии бликнa еднa рaзличнa от зaпaднaлaтa Ротлидовa монополнa пропaгaндa, която е логичнa, лишенa от интерпретaции, често сaмо сурови фaкти, които aудиториятa лесно смилa и успявa блaгодaрение нa естествени инстинкти и дедукция дa зaключи реaлнaтa истинa зa себе си!Товa притесни особено зaпaдaщите колонизaторини те сегa дaже плaнирaт структурa зa борбa с пропaгaндaтa!Видяхте ли брaтя и сестри че истинaтa е нaй-острото копие

8

Бай Мангал

преди 9 години

Стига сте се карапи тукаДайте ми 100-э. и ше изкормим като шаран некой пиян *** на морето ,беНема кво да делимеТия *** ни пият само пиеньето, бе....100-э. и е готов.

7

Анонимен

преди 9 години

На украински е ШирокинЕ.

6

до 5

преди 9 години

Аз мога и на магаре да се престоря! Специално за теб! Безплатно!

5

Анонимен

преди 9 години

руснаците се оляха. Много е лесно да трепеш по слабия противник. ще направят световна война и всички ще съжаляваме, даже и паткосаните от пропаганда руснаци.

4

Мислете с Ума си!

преди 9 години

Първо е ШирокинО а не Широкине! Но както и да е! Та има Мир на куково лято... който не е бил в казарма нека чете... Че само п...ки стрелят по цивилни... А куршума е съди най правилно!!! Само когато те прониже куршум осъзнаваш че на война е страшно... Но Да не забравяме че не оръжията убиват хора а хора убиват хора... Това че държавите не могат да се справят със проблемите си!!! И нека да не забравяме че само един път се живее и един път се мре!!!

3

Въпрос

преди 9 години

На мен само ми е интересно - проруските драскачи в днес.бг на заплата ли са от Русия или се правят на маймуни безплатно?

2

Анонимен

преди 9 години

За *** съм приготвил едно малко списъче от руски песни които трябва да научат и изпълнят пред нашите нови а.к.а. стари освободители когато развеем отново знамето на Победата-Катюша,Калинка,Нам нужна одна победа, Смуглянка...Айде да не ги мъча повече...Като научат тези ще им дам нови...

1

Анонимен

преди 9 години

защо не пишете че донецк се обстрелва потщи всеки ден а пишете как един гражданин загинал на 10км от града , никакъв проблем не е украинците да са го убили и да хвърлят пак вината на сепаратистите , видях ме как сами си обстреляха мариупол но обвиниха донецк нищо че разстоянието е 50км а тяхните оръжия имат обхват макс 22км