340

ХА ХА ХА

преди 9 години

Тука голямо бръмчене бе! За троловете пишат, а те отдолу коментират! Ха ха ха! Според мен е крайно време службите за сигурност да започнат да се интересуват от тия пропагандатори!

339

Анонимен

преди 9 години

Крадецът вика:"Дръжте крадеца!"

338

Анонимен

преди 9 години

ПО-голямата част от медиите в БГ са инжектирани с руски пари, благодарение на предатели като Сидеров! А после се чудете, защо България е наопашката в Европа, защо корупцията и престъпленията се увеличават, защо умните хора бягат....

337

уй

преди 9 години

До АнонименПУХЛЬО

336

Анонимен

преди 9 години

докато американците хвърлиха няколко милиона да изобретят химикалка която да пише в космоса без проблем то руснаците си водеха записки с химически молив евтино и практично бих казал

335

Анонимен

преди 9 години

*** зяпнали във възхита от техния руски вожд-джудже.Само те не разбраха, че Русия на Путин е вече не на колене,а в поза партер. Гнусни предатели червени.

334

Анонимен

преди 9 години

Ето ви тема за пропаганден размисъл: Защо САЩ подкрепят законният президент на Йемен срещу метежниците, но не подкрепи законният президент на Украйна през 2013-та?

333

Дъра

преди 9 години

Руските технологии евтини прости и ефективни . Американските скъпи не ефективни *** .

332

Бънди

преди 9 години

Абе какви западни технологии. Много нови технологии се правят в Азия. Като видите руснак със Сони и му викате западна технология. Ама наистина ви превърнаха в ***.

331

...

преди 9 години

Кажете една бе аиде да ви видя некадърници продажни ? Не можете това ми е ясно последния пример как съсипват една държава е украйна .

330

Малийййй

преди 9 години

Пропагандата, която иска да ни подчини - Любослава Русева | 21 март 2015presa.bg/article/Propagandata-koyato-iska-da-ni-podchini/68931/11/27 Понятията "истина" и "свобода на словото" се губят в опорните точки на евро-атлантическата пропаганда...Помните ли с какво се занимаваше главният герой в зловещата антиутопия на Оруел 1984?Като чиновник в архивния отдел на Министерството на истината Уинстън Смит фалшифицираше старите броеве на в. Таймс. Редактираше статиите, които са станали неудобни за следреволюционното статукво, като изваждаше личностите, превърнали се в нелично

329

Малийййй

преди 9 години

Пропагандата, която иска да ни подчини Любослава Русева | 21 март 2015presa.bg/article/Propagandata-koyato-iska-da-ni-podchini/68931/11/27

328

мноо ва мола

преди 9 години

Ние с айшето киризим само тва което е от нашто момче барак хюсеин щот си е от наште а Българите да су гледат Руското тв.

327

Анонимен

преди 9 години

Сега ако може и една статийка за пропагандната война на ЕС да спретнете няма да е зле.Поне ще е справедливо да се знае и нашият отговор.

326

....

преди 9 години

Дайте пример с държава на която сащ е помогнала с нещо ? Еи болни мозаците тези от 1964 година от 267 конфликта са участвали в 203 вие си правете сметка тези ще ни затрият всички с тяхната алчност и некадърност.

325

....

преди 9 години

*** слепи ли сте че не виждате . До която и държава да се докопат сащ я съсипват . А която се отърве от лапи те им и правителството за почва да мисли за благото на народа и започне да ги реже защото са експлоататори автоматично стават диктатори или правителството не е демократично .Сащ са държава на бандити и болни мозъци.

324

до 684

преди 9 години

Хваахха ***--каква криза в Русия бе....По случай 9 май.руснаците раздават пари на ветераните си--не само в Русия,ами и в Балтийските републики ---над 470 мил долара....и това ако е криза??? Само общи приказки пишете--а ФАКТИТЕ каде са? Индексации на пенсиите-януари--12% и април 11% и това ако е криза??!!!???

323

Анонимен

преди 9 години

--до--dp-----доста бързо си наслага + и на двата коментара......от това по-умен няма да станеш....

322

Анонимен

преди 9 години

На времето една краварка се наведнала пред бика в обора и след малко се оказала бременна. Роденото назовала със звучното име Едвин от голяяяяма любов. Новороденото одрало направо кожата на баща си. До ден днешен си харесва родата, какво да го правищ, все да е сред крави и кравари.

321

Истината

преди 9 години

Някой учуден ли е ,че САЩ винаги са прави???А ако си учуден и почнеш да задаваш въпроси--веднага ти пращат демокрацията-със бомбандировачи......Такова право има САМО САЩ!!!! Те са "боговете" и те решават кой крив-кой прав....А за техните НПОта даже не ми се говори-то се вижда тук-просто испъкват коментарите им...Така отвръщават хората,че някои освен американофоби,стават и русофили......